How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar..
Dün TSH,T3,T4 değerlerim çıktı...
Yine TSH ım değer aralıklarında ama bana göre yüksek 2.5 altı olmalı benimki nerdeyse 3 çıkmış:63:
Tuzsuz yaşayan bir insanım iyot eksikliği TSH ı etkileyebiliyor bugün itibariyle tuzlu yemeye başlıyorum:KK48:

Günaydın kızlar..
Dün TSH,T3,T4 değerlerim çıktı...
Yine TSH ım değer aralıklarında ama bana göre yüksek 2.5 altı olmalı benimki nerdeyse 3 çıkmış:63:
Tuzsuz yaşayan bir insanım iyot eksikliği TSH ı etkileyebiliyor bugün itibariyle tuzlu yemeye başlıyorum:KK48:
benim de iki hafta önce 3.36 çıkmıştı canım ilaç kullanıyorum bende

benim de iki hafta önce 3.36 çıkmıştı canım ilaç kullanıyorum bende
3,36 ile ilaç kullanıyorsan bende kullanmalıyım işte hep diyorum ki..
ilaç kullanma meraklısı gibi gelebilirim ama öyle değil tabii amaç sorun ortadan kalksın...
Ne kullanıyorsun peki? Ve sürekli mi kullanacakmışsın?

3,36 ile ilaç kullanıyorsan bende kullanmalıyım işte hep diyorum ki..
ilaç kullanma meraklısı gibi gelebilirim ama öyle değil tabii amaç sorun ortadan kalksın...
Ne kullanıyorsun peki? Ve sürekli mi kullanacakmışsın?
canım ismi euthyrox. ben 6 aydır test yaptırıyorum hiç doktorlar yüksek demedi tüp bebek için gittiğimiz doktor verdi iki haftadır kullanıyorum diğer ay adetimle tüp bebeğe başlayacağımız için 50 mg kullanıyorum

canım ismi euthyrox. ben 6 aydır test yaptırıyorum hiç doktorlar yüksek demedi tüp bebek için gittiğimiz doktor verdi iki haftadır kullanıyorum diğer ay adetimle tüp bebeğe başlayacağımız için 50 mg kullanıyorum
Bende kaç yıldır hep civarda çıktığı için ısrarla diyorum ki TSH ımı ciddiye alın ama kimse önemsemedi...Son doktorum ben demeden TSH ın biraz yüksek bir daha bakalım ona göre ilaca başlayalım dedi..Bu önemli bir detay bence..Sanırım bana da verir ilaç..

Bende kaç yıldır hep civarda çıktığı için ısrarla diyorum ki TSH ımı ciddiye alın ama kimse önemsemedi...Son doktorum ben demeden TSH ın biraz yüksek bir daha bakalım ona göre ilaca başlayalım dedi..Bu önemli bir detay bence..Sanırım bana da verir ilaç..
ilaç en garantisi canım benim bir arkadas 5 yıldır hamıle kalamıyordu en son tsh ı 9 çıkmıştı ilaç kullandı ikinci ay hamıle kaldı gecen o kadar gune yazık yanı

ilaç en garantisi canım benim bir arkadas 5 yıldır hamıle kalamıyordu en son tsh ı 9 çıkmıştı ilaç kullandı ikinci ay hamıle kaldı gecen o kadar gune yazık yanı
Evet canım aynen katılıyorum değerin en fazla 2.5 olması lazım ki ben 2 nin altında olması gerektiğinin en iyisi olduğunu okudum..

phala phala tebrik ederim canım resmindeki gibi böyle kokoş kızcen olur inşallah süsler püsler gezmelere götürürsün inşallah...kızlar yaa bu meryem otundan bende istiyom ama yaa istiyomda istiyom..@elifozdurmaz bacım elinde çok mu var ki meryem otu..bende cumadan beri meryem suresine basladim ayrica fetih suresinede...@cemrem bacım adını soyadınıda dualarken söyleyim msj atıverde duamıda yapayım arkadaşım...
Ay o kıza bayılıyorum yaaa çoook tatlı

elifozdurmaz elifozdurmaz cim sen Meryem Otlarından kızlara biraz yollar mısın? Bir de bu otu ne kadar kullanıcaz haberın var mı? Bi tanesi göğüste taşımak için çok büyük değil mi?
@benimhalaumudumvar17
yeteeeeer yeteeeeer
Tabi gönderirim isteyenler bana mesaj atsınlar.nasıl taşınıcanı tam bilmiyorum maalesef, küçük bi keseyle boyundada taşınabilir göğüste tuhaf durabilir gerçekten.

Benim gittiğim Acıbadem (Bursa) fiyatları çok uygun. Çider üyesiyim buraya üye olursa Acıbademden 1.000 tl indirim alıyorsun ve 2. denememi de Acıbademde yaptırdım ilaçlar hariç tedavim 3.800 tuttu.

Seni biliyorum canım, hamilesin galiba :nazar: devamıda gelir, sağlıkla kucağına alırsın inşallah. çider üyeliğini eşim dırdır etti, çok bir şey olmaz diyerek vazgeçirdi, Şahin beyde biraz fiyattan düşeriz demişti. Biz daha tüp aşamasına gelemedikki, 1 aydır vitamin ve b12 iğnesi oldum, bu ayda histereskopi için gittim, 4000TL fiyat verdi, çok geldi, küçük bir miyomum var onuda almak istiyor (herkes küçük ve zararsız yerde diyordu) kendiside almaktan yana, fiyat çok artıyor böylece.
Sonra bana medical parkta başka bir doktorun ismini verdi, bugün orayla görüşeceğim, uygun verirse oraya yaptıracağım, hem arkadaşıymış gideceğim doktor. Genetik tahlillerim çıkmadı, şuanda tüp bebekle beraber yaklaşık 9000TL oluyor fiyat, inşallah genetikte sorun çıkmaz birde orada sorun çıkarsa gerisini düşün artık..

Back