çok sağol yeterim heryerim uyuşuk gibi başım ağrıyor ne düşüneceğimi bilmiyorum
Amin cnm insallah..Tedavin hayirli bebisli olsun annelerine iyice tutunup bir daha birakmasinlar insallah
elinden geleni yapmışsın canım şimdi iş beklemede rabbim yüzünü güldürsün inşşş
Aramıza hoşgeldin. Herşey gönlünce olsun.
Ben de Ekim de başladım tedaviye.O yüzden taze taze bilgi verebilirim sana:)
Senden istenecek testler:
TSH
ST4
Rubella IgG
Tam kan sayımı
Hiv1+2ab
Hsb Ag
Anti HGV
Eşinden istenecek testler alttaki 3tane.
ve sperm sayımı
Bunların sperm sayımı hariç 6 ay içinde yapılanı varsa kabul ediyorlar.
Hsg 1 yıllık kabul edilir mi bilmiyorum.
Ayy insallahhh yaaaa :)
Benim de 2tane transfer oldu pazar gunu :)
Heyecan dorukta..
Stresten bir gecede reflü oldum ya, suan cok kotu durumdayim, ne pis biseymis reflu.. Bisey yiyip icemiyorum
Yumurta havuzu mu yapıyorsunuz?5 kasımda yumurtalarım toplandı 5 tane yumurta toplandı 2tane yumurtam donduruldu. Bir ay dinlendikten sonra tekrar başlayacağım
Yumurta havuzu mu yapıyorsunuz?
Neden embriyo oluşmadan dondurdular onu merak etmiştim. Demek yumurtaya da genetik test yapılıyormuş,bilmiyordum.Evet en son hepsini genetik tarama yapılacak
Neden embriyo oluşmadan dondurdular onu merak etmiştim. Demek yumurtaya da genetik test yapılıyormuş,bilmiyordum.
Şimdi taşlar oturdu. :)Yanlış yazdımembriyom donduruldu
Şimdi taşlar oturdu. :)
RENK11 Canım hayırlısıyla tutunsunlar inşallah. Heyecanla bekliyoruz güzel haberlerini tatlım. Allah'a emanet olun. :)
Canim sanki Oyle ya duydum ya okudum emin degilim saravoglunun sitesine de baktim simdi yag mag demiyor benimde kafam karisti.bi damla zyagi damlatinca vucutun etken maddeleri emilimi artiriyormus. Yani yine yanlis bilgi vermiscnm bizdede proxeede tekrar başladı eşim bu akşam:)) havucu iyi oldu aklıma getirdin hemen onada başlatımda yağı neden ekliyorsun..
Ahh canim.olduda birakinca geri dustu yani hatta tup bebek yaptiriken dr %1dediCanim bizde cok kullandik ilac bizde hic faydasi olmadi sizde ise yaramasina sevindim insallah dahada iyi olur
Evet ya pahali ilac bayaOhohh masallah 3 ay mı!! 900tl demek :) her sey servet para.degil ahahah. Yap canim ama ben biraktim o isleri peşinde kosmaktan bana sikıntı geliyor artik :))
cnm üzüldüm inan ki bugün sende üzül ağla sonra toparlan yola devam et edeceksin zaten güçlü ol bebeğini nasip alacaksın kucağına cnm benim..kızlar geldim malesef olmadı hiç tutunmamış bebeklerim değerim 0,60 çıktı kendimi o kadar eksik işe yaramaz boş olarak hissediyorumki sadece gözyaşlarım akıyo tutamıyorum eşimin desteğiyle ayakta duruyorum oda beni teselli edecek diye üzüntüsünü yaşayamadı herşey o kadar sorunsuz o kadar güzel giderken sonuç hep negatif oluyo demekki bende bir sorun var ben anne olmanın ne demek olduğunu bilemeyecem belkide hiçbizaman suçum ne kusurum ne bilmiyorum çok kötüyüm
hayırlı olsun inşlh senden güzel haberler alırız.....Merhaba kızlar bugun transferim gerceklesti 2 tane transfer edildi biri iyi kalitede digeri orta insallah tutunurlar annelerine...Allah hepimizin yardmcısı olsun..
bi ay sonra sende bebelerinle olasın inşl5 kasımda yumurtalarım toplandı 5 tane yumurta toplandı 2tane yumurtam donduruldu. Bir ay dinlendikten sonra tekrar başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?