2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
transferimi salı günü oldum canım
Bu durumda değerin düşük evet test günün 10 kasım deyince bende nedense 10.günün sandım 10 kasımı...
Asıl test günün bugünmüş yani...
O zaman dua edelim düşük değerle başlayıp gebe kalanlardan ol sende...

Hayır asıl test günüm pazar günü hatta bana pazartesi yap dediler yani asıl test günüm 10 kasım ben 3 gün önce yaptırdım

Hayır asıl test günüm pazar günü hatta bana pazartesi yap dediler yani asıl test günüm 10 kasım ben 3 gün önce yaptırdım
TATLIŞIM 5.gun transferlerine 10.gunde test verıyorlar genelde ama sahın hoca senın kı garantı olsun dıye 12.gun gel demiş sanırım.
hem sen nıye canını sıkıyorsun ya allahım sankı 0 mı cıktı..katlanacak o phalam göreceksin..

phala

bence henüz üzülmek için çok erken.
tüp bebekte transfer sonrası en iyi sonuç 12.gün alınır. yani şu 2 günlük süreci olumlu düşünerek geçirmek lazım.. Olma bu kadar negatif. Benim her iki testim de 5 çıkmıştı hemde 12.günde seninse daha 2 günün var ve her saat değişir hormon düzeyii .. Ayy daha ne diyim bilmiyorum ama umut yok değil lütfenn[/QUOTE]

Hııım anladım, ben ozaman hastaneyi arayayım 3. denemeye ne kadar indirim yapıyorlarmış öğreneyim
kızımmm ya dur bakalım ne acelen var aramak ıcın değerın mı duştu kanaman mı oldu ne yanı..
ala alaa..
bak bebişi üzmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Hııım anladım, ben ozaman hastaneyi arayayım 3. denemeye ne kadar indirim yapıyorlarmış öğreneyim

daha geçen gün değeri 7 ile başlayan birinin hamile olduğunu söyledi yeni merkezden biri bana buna örneklerde çok daha önce kimyasal gebelik oluştuğu için haklısın bu kez de öyle oldu endişen var ama bekle biraz madem asıl test günün pazartesi o günü bekleyelim ben sadece genel bilgi verdim test günleri hakkında

Tamam canım merak etme sen

ayyy saçmalama yaa ne 3. tüpü.. Sanki her şey kötüye gidiyormuş gibi davran ma aksine her şey iyi ye gidiyor.
Eğer pazartesi yapmış olup değerin 100 çıksaydı da sana gene pozitif demeyeceklerdi ki. 2 gün sonra tekrar yapın diyecekler. O yuzden her şey bitmiş değil.
Geçmiş geçmişte kaldı. Önümüze bakalım canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…