2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Sonucu 28.17 asıl test tarihim pazartesi ama sanırsam gene kimyasal

kimyasal değil cnm 3 gün erken yaptın, pazartesi test yapmış olsaydın sonucun 70 civarı bir rakam çıkacaktı.. yani demekki gebesin Allahın izniyle..

Kızlar bu kaynanalar niye gelin ayrımı yapar...benim eltim 17 yaşında 1 yıllık evli eşi askerde bize yakın bir ilde 4 saatlik mesafede gećen hafta bu kızı oraya yalnız yollamış 3-4 milyonluk şehire kocasını evci çıkarmaya.ama alamamıs askerlere malum olaylar oluyo diye..ben 4 yıllık evliyim bize oraya gitmeyin onu almayın masraf yapmayın hep karisti kocama fitledi hep...akşam eve geldim isten bi baktim bende yine gecen haftada gelmisti sinir oluyorum ona dış gebelik geçirdiğimde herkese gelin kist aldirdi demis..ben orda 1.5 aylik gebeydim ölüyodum kadın neler demis.simdide gecenlerde ben kredi ceksem ölsem borç kapanıyomus dedi...hep o 17 lik akıl veriyo kocası askerden gelince hemen şehre tasincak ben kendi emegimle ev aldim ödüyorum o ev aldircak ben 29 o 17 aradaki farka bak yeni nesil çok fena hemde kaynanamin akrabasi kizin büyükdedesiyle kaynanamin annesi kardeşmiş.milletten duyuyorum kızın ona yaptıklarını konuştum bikere kızı savunuyo inkarlıyo...biz yoluncak kaz hep bizde ne koparsa kar kadına...bizden esirgeyip ötekinin kolunu doldursun.

Ben 2012 de ölümden döndüm o beni herkeslere öyle anlatmış gelen giden kist aldırmışın çocuğun olur artık demezlermi o zamandan beri sevmiyorum onu...

geçmiş olsun canımmmm sen iyi olda iyi haberlerini alalımda gerisi mühim değil

Canim hadi hayirli olsun :) insallah hepsi döllenir, bebislerini alirsin kucagina :)
Benim de yawrularimin yarin 3. Gunu, pazar yani 5.gun transfer olcak insallah..
Amin inşallah canım benim Seninde hayırlı olsun Rabbim bu sefer yüzümüzü guldursun güzel haberlerini bekliyoruz
melindam3535 cancağızımmmm yumoşlarıyın hepside dölensin inşş kaliteli kaliteli bölünmeye devam etsinnn seni anne yapsın
Çok teşekkür ederim kuzum amin inşallah
amin inşallah canım benim

Boşver canım insan işte iyi olmayınca kaynana olsun ya da kardeş uzak durmakta fayda var. Bırak sen görüşme eşin görüşsün annesiyle yeter...

Amin inşallah kuzum

Kuzum daha erken pazartesi günü degerin 70 olcak nasipse bebiskon annesine sımsıkı tutunacak

canım sana da geçmiş olsun. Sanırım stres yapmışsın zihin dolu olunca öyle oluyor. Rabbim güzel embriyolar nasip etsin sana ve güzel haberler almayı

phala doğuracak hala inkar edecek diye korkuyorum ahahahahah :) Çok şükür yaaa ne güzel bir cuma günü haberi. Bekleyen kızlara da nasip olsun ...
aynen canım hamile kendisi ama oralı değil hemende kimyasal dedi bebişe
bugün 30 civarı çıkmış değeri pazar günü 60 civarı olur asıl test günü pazartesi 70 i geçer daha ne olsun yani

cnm kv seni ayakları üstünde duran kendini geçindiren, evini kocasını idare eden maddi manevi kimseye muhtaç olmayan güçlü gelin olarak görüyor.. eltini ise yardıma muhtaç ve kendisi olmadan geçinemeyecek ev düzeni kuramayacak biri olarak görüyor onu destekliyor.. en güzeli senin yaşantın cnm benimde hep öyle bir yaşantım oldu çalış kendin kazan kendin harca.. ama emeklerinide başkasına harcama kendine evine tedavilerine harca..
bende bir zamanlar kirada oturduğum yıllarda bir yandanda tedavi tedavi doktor doktor dolaşırken, kayınvaldem bunları bildiği halde eltime ev vermişti o ev sonsuza kadar onların oldu diyor tüm faturalarına kadar ödüyordu birde bize gelip eltimin mutfak dolaplarının iyi olmadığını anlatıp üzülüyordu..

aynen canım hamile kendisi ama oralı değil hemende kimyasal dedi bebişe
bugün 30 civarı çıkmış değeri pazar günü 60 civarı olur asıl test günü pazartesi 70 i geçer daha ne olsun yani

harika yaaa valla cok mutlu oldummm. Sana da bana da isteyen herkese de nasip olsun hayırlı uğurlu olsun

harika yaaa valla cok mutlu oldummm. Sana da bana da isteyen herkese de nasip olsun hayırlı uğurlu olsun
bende çok sevindim canım..
phala asıl test günündeki değerini görmeden rahatlayamayaz tabii daha önce kimyasal yaşadığı için onu da anlıyorum..

Kuzum bende aynen oyleydim bu sefer çok kötü oldum Saya Saya uyanmisim Bütün gün uyudum inşallah bebikleri alır gelirim

canım opun hayırlı olsun.. bugün inşallah güzel haberlerin gelecek hepsi döllenmiş olacak.
bebişleri alıp geleceksin cnm kendin gibi güzell maviş kızların olsun..

Sonucu 28.17 asıl test tarihim pazartesi ama sanırsam gene kimyasal
belki birden yükselir iki günde ne kadar yükseliyor inanıyorum yükselecek ve kimyasal değil bence ay yüpiy sevindim valla ne güzel inşallah hayırla büyür kat kat artar

Hepsi aynı desene utanmadan bize geliyo...maasını aliyo iki gun sonra oglundan onu bunu istiyo...bunaldım kizlar aglama krizlerime giriyorum..bazen diyorum ben bir yandan evlat hasreti hem böyle seyler yasiyorum allahim kaldiramayacagim yük verme diyorum sanki heryerde fazlalikmisim gibi sarilip derdimi atacak unutacak bir evladim bile yok onda unutayim derdimi...bazen kücükken erkek kardesim ölmüs benim onun yerime ben ölseymisim diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…