Tesekkur ins olur yeni yila bebeginle girersin canim önceki denemenidemi sahin hocada yapmistinTeşekkürler inşallah bu sefer olur canım yaaa, 5000 TL + ilaç, (ilaçlarım öncekilerinden kaldı benim). Dondurma fiyatını hiç konuşmadık, çünkü önceki denemelerimde hiç geride embriyom kalmadı. genel fiyatlar böyle canım.
aaaa yaşasın.hakkında hayırlısı olsun canım.
ne zaman, nerde??? merak ettim.
canım hayırlısı olsun hakkında.inan senin adına ben heyecanlandın.çok yardımını gördüm.
rabbimde sana yardım etsin.inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun yavruna.
demek kısmet istanbulaymış.
aa canım İstanbuldamısın.. bana çok yakın Maslak Acıbadem buralara kadar gelde haber verme...
tedavin hayırlı olsun cnm hep güzel haberlerin gelsin, bebişini kucağına alırsın inşallah bu tedavinle..
tatlım tedavin hayırlı ve sonu bebişli olsun...
Aynen haklısın o duygu başkadır sanırım..inşallah bizlerde tadarız.ben bülent beyi tv de izlemiştim anne olmak istiyorum programından çoğu kez..kafam çok karışık şahin bey mi aret bey mi bülent bey mi diye...bende ayın 17sinde endokrinolojiye gidiyorum bakalım...toptan bakılcaz eşimede üroloğa götürcem artık zorla morla ya herru ya merru..tak dedi bana evlat hasreti son düşükyen sonra araştırılcam bakalım niye düşürüyorum...
hayırlısı olsun canım çok sevindim inanki
eee ne zaman başlıcaksınmeraklı melahatım dimi :) her detayı öğrencimm illa
yani tedaviye inşallah gerek kalmaz da dediğin gibi bu ay bebiş süprisss yapar annesine
Yeni tedavi yeni gorusmeler herseyler yeni ailenede yeni ferdi gelsin inslbu tedavinde guzelim hayirlarla basla ...
Inslh kalitelu dollenir yumoslari melindamin .. gecms olsun bu arada..Kızlar melindam narkozun etkisi ile bulantı kusma gibi durumlar yaşamış ve uyku hali var tabii...5 yumi toplanmış çok şükür iyi şimdi...
canım hayırlı olsun :) tam olarak olmasada niyetin ötesine geçmişsin bu mutluluk verici :) allahım yardımcın olsun :) tatlım benim kızım da bülent bey fatih bey ortak yapımdı :) tatlı biri :) bu tedavinde rabbim hayırlısı ile bebişlerine kavuştursun inşallahhhhhh :)Evet canım sen söyleyince hatırladım şimdi bir tuhafım bu aralar arşiv bilgilerime virüs girdi beynim allak bullak
3 üzde olmasın tabii
melimdamın kaliteli ve ona tutunacak kaliteli ebriyoları olsun inşallahhhhh :)Kızlar melindam narkozun etkisi ile bulantı kusma gibi durumlar yaşamış ve uyku hali var tabii...5 yumi toplanmış çok şükür iyi şimdi...
canım hayırlı olsun :) tam olarak olmasada niyetin ötesine geçmişsin bu mutluluk verici :) allahım yardımcın olsun :) tatlım benim kızım da bülent bey fatih bey ortak yapımdı :) tatlı biri :) bu tedavinde rabbim hayırlısı ile bebişlerine kavuştursun inşallahhhhhh :)
melimdamın kaliteli ve ona tutunacak kaliteli ebriyoları olsun inşallahhhhh :)
bende ona bakmak için girmiştim çok şükür herşey yolunda inşallah bundan sonrası da yolunda giderKızlar melindam narkozun etkisi ile bulantı kusma gibi durumlar yaşamış ve uyku hali var tabii...5 yumi toplanmış çok şükür iyi şimdi...
GuldenimYazayımda rahat edeyim uzun zamandır haydii gülden başla artık tedaviye,ne zaman başlıyorsun,daha ne bekliyorsun diyen kızçelerim dün itibari ile Acıbadem Maslak Prof.Dr.Bülent Tıraş ile start verdim 4.denememeAma hemen tedaviye başlamıyoruz.Bugüne kadar yapılmayan testlerim yapılacak histeroskopi vs..onlardan sonra iğne tedavisine geçecek.Dünkü görüşmem çok güzel geçti herkes çok ilgiliydi çok memnun kaldım Bülent hoca ve ekibinden.Emin ellerde olduğumu hissediyorum ve biliyorum.Dün genetik testler için kan verdik eşimle.Benim rahim filmim çekildi.Dış gebelik yaşamıştım sol tarafımdan meğerse o hasar bırakmış sol tüpümde sonucu henüz doktoruma gösteremedim.Sperm tahlili yapıldı.Bazı testleri ben yaptırıp yollayacağım ve hepsini değerlendirilip ona göre bir tedavi planı yapılacak.İşte böyle
Kuzum narkoz çok kötü yaptı gelemedim 5 yumi toplandı yarın inşallah güzel haber gelircanım nasılsın nasıl geçti opu ? herşey yolundadır umarım canım yaz bize müsait olunca
Canım ben 4220 lira verdim cidere uyeyim 1000 lira indirim yapıldı ilk muayene ucretsiz bu arada sahin bey mükemmel bir doktor herkese tavsiye ederimTesekkur ins olur yeni yila bebeginle girersin canim önceki denemenidemi sahin hocada yapmistin
Canim benimKızlar melindam narkozun etkisi ile bulantı kusma gibi durumlar yaşamış ve uyku hali var tabii...5 yumi toplanmış çok şükür iyi şimdi...
Inslh kalitelu dollenir yumoslari melindamin .. gecms olsun bu arada..
Amin inşallah canlarim çok teşekkür ederim iyiki varsınızcanım hayırlı olsun :) tam olarak olmasada niyetin ötesine geçmişsin bu mutluluk verici :) allahım yardımcın olsun :) tatlım benim kızım da bülent bey fatih bey ortak yapımdı :) tatlı biri :) bu tedavinde rabbim hayırlısı ile bebişlerine kavuştursun inşallahhhhhh :)
melimdamın kaliteli ve ona tutunacak kaliteli ebriyoları olsun inşallahhhhh :)
Meraklı melahatin dibisin kızım sen
Uzunca yazdım okumuşsun zaten..
Sol tarafımda hareket var dediğim tüpümdeki sıkıntıymış işte rahim filmimde çıktı bebekten olduğunu düşünmüyorum artık..
Kuzum bende aynen oyleydim bu sefer çok kötü oldum Saya Saya uyanmisimbende ona bakmak için girmiştim çok şükür herşey yolunda inşallah bundan sonrası da yolunda gider
bebişleri almadan gelmez evine
çççoook çok geçmiş olsun dileklerimizi iletseydin
bende opudan çıkınca aynı şekilde sorun yaşadım
ayıldım kustum ve 1 saat kadar ayılmak ayılmamak arasında gidip gelmişim
eşim bide o anları kameraya çekmiş sonra izledim de amma komikmiş halim
hihihi yumilerini mi sayıyordun kuzum ay kıyamam sana benKuzum bende aynen oyleydim bu sefer çok kötü oldum Saya Saya uyanmisimBütün gün uyudum inşallah bebikleri alır gelirim
"melindam3535, post: 37662258, member: 424994"]Kuzum narkoz çok kötü yaptı gelemedim 5 yumi toplandı yarın inşallah güzel haber gelir
Kuzum narkoz çok kötü yaptı gelemedim 5 yumi toplandı yarın inşallah güzel haber gelir
senin transfer zamanı geldi çattı bile demekCanim hadi hayirli olsun :) insallah hepsi döllenir, bebislerini alirsin kucagina :)
Benim de yawrularimin yarin 3. Gunu, pazar yani 5.gun transfer olcak insallah..
bu sefer bebeğin seninle olsun....Canim hadi hayirli olsun :) insallah hepsi döllenir, bebislerini alirsin kucagina :)
Benim de yawrularimin yarin 3. Gunu, pazar yani 5.gun transfer olcak insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?