- 10 Aralık 2013
- 7.036
- 2.913
- 398
kızım mutlu sona az kaldı yanı aaaaaaaaaaaaaa cok heycanlı olmalısın phalacımAz kaldı da birde bana sor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızım mutlu sona az kaldı yanı aaaaaaaaaaaaaa cok heycanlı olmalısın phalacımAz kaldı da birde bana sor
Çok heyecanlıyım zaten elamcımkızım mutlu sona az kaldı yanı aaaaaaaaaaaaaa cok heycanlı olmalısın phalacım
Amiiin inşallah canımHAdi bakalım inşallah rabbim yüzünü güldürür:)
Ha ben hamileyim o zaman de gethamile kadınlar enrjik olmazlar yorgun olurlar
Ha ben hamileyim o zaman de get
evet bencede hamilesin ayrıca portakales katılıyorum ne diyordu (Öyle değilsen bile bırak 7 gün öyle hisset ne kaybedersin.)Ha ben hamileyim o zaman de get
evet bencede hamilesin ayrıca portakales katılıyorum ne diyordu (Öyle değilsen bile bırak 7 gün öyle hisset ne kaybedersin.)
ama güzel bir şey yaptığın hep kendimizi üzecekmiyiz banzanda böyle mutluluklar yaşatmalıyızBen relgim gecikince öyle yapıyorum. Belki sonunda olmadığımı anlayınca üzülüyorum ama öyle ya da böyle zaten üzülüyorum. 1 gün bile olsa en azından mış gibi yapıp gönlümü hoş ediyorum.
ama güzel bir şey yaptığın hep kendimizi üzecekmiyiz banzanda böyle mutluluklar yaşatmalıyız
Canım kanda sonuç alabilirsin blast olduğundan. Ini Rabbim Yüzünü güldürür:)kızlar mrb
bugün blast transferinin 7. günü akşam pembe leke vardı, şimdi baya çamaşırım kirlenmiş kırmızı ilk denememde böyle bişe olmamıştı dr umuaradım coraspin i içme dedi
moralim çok bozuldu
birde idrarda baktım(keşke bakmasaydım) bugün -
iyi gezmeler şeker
iyi gezmeler balım
saol canım,zaten perşembe günü yaptıracamCanım kanda sonuç alabilirsin blast olduğundan. Ini Rabbim Yüzünü güldürür:)
bennnn ben ne yaptım buzdolamımı temizledimmm sonrada kocama yemek yaptımmmm sonrada misafir ağırladımmmgezdim geldim valla iyi geldi kızlar,
epeydir bir araya gelmemiştim arkadaşlarımla ztn bizim günümüzün amacı da bu bir araya gelebilmek
para bahane muhabbet şahane
siz naptınız bakalım
sağlıkla büyüt evladını canımKızımızı 22 gün önce çok şükür sağlıkla kucağımıza aldık.Allah isteyen bütün arkadaşlara nasip etsin inşaallah.Hamileliğimde hep sıkıntılarım oldu kanama,kansızlığım vs.. ama bebeğinizi kucağınıza alınca hepsini unutuyorsunuz.8 yaşında bir oğlum vardı bu 2,bebeğim.Tedavim ve hamileliğim boyunca bize uzaktada olsa destek olan doktorumuz Fethiye Ersana teşekkür ediyorum.Biz Ankaradayız doktorumuz Malatyadaydı.İnş. burdaki arkadaşlarında güzel sonuçlarını bekliyoruz.Tavsiyem ümidinizi hiç yitirmeyin.Doktorum bugün ve her salı Malatyanın yerel kanalı vuslat tvde canlı sağlık programı var.İnternetten ve uydudan izlenebilir.Eski programların videolarıda izlenebiliyor.Googleden v sağlık yazabilirsiniz.Bugünkü konusu İNFERTİLİTE,TÜP BEBEK TEDAVİSİNDE DOĞRU BİLİNEN YANLIŞLAR,önceki konularıda İNFERTİL ÇİFTLERİN PSİKOLOJİK DURUMU,RAHİM NAKLİ,KALP KRİZİ VE HAMİLELİKTE YAŞANAN KALP RAHATSIZLIKLARI.Bilgilenmek açısından tüm arkadaşlara izlemelerini tavsiye ediyorum.
Hayırlı olsun nasıl bir doktor memnunmusun bende ona gitmeyi dusunuyorum ama karar veremedim
kızlar mrb
bugün blast transferinin 7. günü akşam pembe leke vardı, şimdi baya çamaşırım kirlenmiş kırmızı ilk denememde böyle bişe olmamıştı dr umuaradım coraspin i içme dedi
moralim çok bozuldu
birde idrarda baktım(keşke bakmasaydım) bugün -
Tabi tabi ben hiç sanmıyorum