• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Bu ay 9 yıldır hiç olmadığı kadar kendimi hamile hissediyorum:rolleyes::KK48:
Yumi çatlama günüm 2 kasımdı yani 2 gün önce tahmin tabii bu...
Dün ve bugün sol yumurtalık tarafımda garip şeyler oluyor:rolleyes:
Ya hamileyim ya da kist oluştu bir hareket var çünkü:KK64:

wowwww desene senin bebiş bu ay yerleşmeye çalışıyor
eee artık bu sefer oldu demekki...
inşlh hamişsindir cnm ya heyecanla beklicem haberini:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Canım belirtilere takılma kendini de çok yorma daha 3 günün daha var hatta belki daha bile fazla... İdrar yanıltıcı olabilir

Ohoooo eski mesajlara gitmeye çalıştım bakalım test günüme kadar kimler bana fırça atmış diye anaaaaa bi baktım aralarında phala da var... :) Gönlünü ferah tut... belirtisiz hamile kalan da çok ben başlardaki ağrılarımı çikolata kistlerime bağlıyorum mesela :KK66:
saol canı, lekemi desem kanamamı desem bilemedim, devam ediyor
şimdi araştırıyorumda böyle şeyler yaşayıpta hamile çıkan çok insan var, inşallah bende onlar gibi olurum, bakalım
birde benim test tarihim 6 kasım ama hesaplıyorum 9. gün oluyor

Kızlar yorgunum saat 10da çıktım işten bu hafta hep böyle 14.00-22.00vardiyası öptüm canlar tatlı rüyalar

saol canı, lekemi desem kanamamı desem bilemedim, devam ediyor
şimdi araştırıyorumda böyle şeyler yaşayıpta hamile çıkan çok insan var, inşallah bende onlar gibi olurum, bakalım
birde benim test tarihim 6 kasım ama hesaplıyorum 9. gün oluyor
Bence rahat ol hayırlısı allahtan arkadaşım...

OooOoo yavrum bebis doğal doğal geliyor ozaman :KK76::KK76:

Slm kızlar uzun bi ardan sonra yeni yazma fırsatım oldu siteye giremedim ugras et nasılsınız güzel haberler varmı :-D

Hayırlı olsun nasıl bir doktor memnunmusun bende ona gitmeyi dusunuyorum ama karar veremedim
teşekkür ederim canım doktorum çok iyi çok memnunum sana söyle söylüyeyim ben izmirde yaşıyorum Şahin bey için bursaya geldim inşallah sonu güzel olur tavsiye ederim öngörusmeye git derim :KK55:

Ooooo bunlar guzel duygular bekliyoruzzzzz

Ayy hadi inşallahh :)

1ESV.gif

Günaydın kızlarrr:KK68: rüyamda oğlum doğmuştu nasıl emiyodu anlatamam :KK57: yorumlayabilen var mı?:KK51:
hayırlara çıksın balımm ama hamile ve holusayken karışık manası olmayan rüyalar görebiliyormuşsunuz ama bence her gün bebişine yaklaşıyorsun yaaaa nasıl olacak nasıl bakacağım düşüncelerinde n kaynaklıdır

Link vererek sizi başka bir platforma yönlendirenlere,mesajında doktorunun reklamı yapar şekilde ifadeler kullananlara itibar etmeyin.Bariz reklam kokan mesajları lütfen mesajın altındaki KİB yani kötü içerik butonu ile bize bildirin.
aaaaaaaaaaa geçen formda dolaırken adanadaki bir merkezle ilgili yazıları okurken birden kazenin uyarı yazısını gördüm o topikte yazan hep aynı kişiymiş merkezi öven mesajları :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

Back