- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Yavrum Az kaldı göbek atmayaBaşım ağrıyor bu gün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yavrum Az kaldı göbek atmayaBaşım ağrıyor bu gün
ay az kaldı valla pek bi sabırsızım hayırlısı artık ya Rabbime emanet ben elmden geleni yapıyorum tedavi içiniyiyim kız sen napıyon bakalım.
tedaviye baslıyosun heeee..
hadı hayırlısı
hamişlikten o kuzum benm hamişliktenBaşım ağrıyor bu gün
Annelik mi Yok kuzum ya hiç bir şey hissetmiyorum içimde olumlu yönde bir enerji yok maalesef...
Yavrum Az kaldı göbek atmaya
ay az kaldı valla pek bi sabırsızım hayırlısı artık ya Rabbime emanet ben elmden geleni yapıyorum tedavi için
hamişlikten o kuzum benm hamişlikten
phala ve melindam görüşmüşler sen nasıl eksik kaldınkız melındam bursaya kadar gelmişken bi görüşelim yaaaa
phala ve melindam görüşmüşler sen nasıl eksik kaldın
bebiştendir bebişitennnBaşım ağrıyor bu gün
kızlar mrb
bugün blast transferinin 7. günü akşam pembe leke vardı, şimdi baya çamaşırım kirlenmiş kırmızı ilk denememde böyle bişe olmamıştı dr umuaradım coraspin i içme dedi
moralim çok bozuldu
birde idrarda baktım(keşke bakmasaydım) bugün -
VALLA CANIM umarım sonu güzel olur..kızlar mrb
bugün blast transferinin 7. günü akşam pembe leke vardı, şimdi baya çamaşırım kirlenmiş kırmızı ilk denememde böyle bişe olmamıştı dr umuaradım coraspin i içme dedi
moralim çok bozuldu
birde idrarda baktım(keşke bakmasaydım) bugün -
İnşallah kuzum ya hiç kendimi enerjik hissetmiyorum neden ne oluyor bilmiyorumbebiştendir bebişitennn
İnşallah kuzum yaay az kaldı valla pek bi sabırsızım hayırlısı artık ya Rabbime emanet ben elmden geleni yapıyorum tedavi için
hamişlikten o kuzum benm hamişlikten
Tabi tabi ben hiç sanmıyorumYavrum Az kaldı göbek atmaya
Yok canım yapmadım test tarihim 10 kasımdaMerhaba canım.Hiç test yaptın mı?
Az kaldı da birde bana sorkıyamam sana yaa..
az kaldı demı canım teste
Oyyyy oy gülden ben kendimi nerelere atam oyyyAğrısın iyidir
hamile kadınlar enrjik olmazlar yorgun olurlarİnşallah kuzum ya hiç kendimi enerjik hissetmiyorum neden ne oluyor bilmiyorum
Yok canım yapmadım test tarihim 10 kasımda