• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
melindammm opun varmış okudum da hadı hayırlısı olsun bızım bursamız sana uğur getırsın kuzum
mis gibi bursadan melek gibi evlatları olsun melindanın inşşşşşşşşşşş
1380523_659007824220094_5211053616226575077_n.jpg
mesela bunun gibi

SEVİNDİM CNM İİ OLMANA TAK TAK NEREYE KADAR YAAA taksakta olacağına varıyor takmasakta hele bu aralar benim başımda var bi hamiş abimin karısıbi nispet bi nispet görsen ikinci cocuğu nasıl uyuzluk yapıyor anlatamam..bende gelimden geldiğince onunla görüşmemeye çalışıyorum..
bunun dışında iim tedavi zamanımı bekliyorum inşlh 2014 ün başından başlıyorum yazmştım ta bu günlere geldim şükür son ayında tedaviye başlıcam:KK48::KK48::KK48: kokru sevinç mutluluk,ve karamsarlıkla bekliyorum gerçi bu yola girmekte güzelde
uff ne bilim boşver başlıyorum inşlh güzel haber alırım sonucunda...

Hakkınız da hayırlısı olsun boşverin kötü kalpli insanları. Siz umutlu ve mutlu olun.
Dilerim hep birlikte güzel haberler alırız. Ben de başlamak istiyorum kısmet olursa Aralık ta. Hep birlikte güzel haberler alırız ve bu topik farklı boyuta geçer :)

sanada musmutlu günler olsun güzelim nasılsın bayağıdır yoksun inşlh moralin ve kendin süperdir......

evet cnm aralık kısmetse 15 inden sonra her an benim adeti beklicem:KK68::KK68: böyle tedaviye başaldım az kaldı yazanalara bayılıyorum sanki ben başlıcam gibi heyecan oluyor sırayla güzel haberler verelim hepimiz inşlh
önce sizler ardından bizler:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:böyle olalım İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
ohh ohh az kalmıs hemencik geciverir canm bak ben gecen ay başlıcaktım bi ay ertelendi ama geldi bile tedavi zamanı gün belli olunca hemencik geciyo canm inşallaah amin kuzum hepimiz hamiş olalım sonra sağlıklı hayırlı seklde bebişli olalım inşallah:KK68:
kuzummm canmmmm:KK19::KK19::KK19::KK15:

ohh ohh az kalmıs hemencik geciverir canm bak ben gecen ay başlıcaktım bi ay ertelendi ama geldi bile tedavi zamanı gün belli olunca hemencik geciyo canm inşallaah amin kuzum hepimiz hamiş olalım sonra sağlıklı hayırlı seklde bebişli olalım inşallah:KK68:

kuzummm canmmmm:KK19::KK19::KK19::KK15:
hayatımm bitanemmmmmmm

evet az az derken başaldı senin inatçı kilocukalr olsun gitsinde şekerim
evet izledimmm şok şok şok gülrunun babası mertin babasıyla tartıştı herkesin gözü önünde adam kafasını yere vurdu öldü....mertin babası..
gülru ömer beyle bodruma gitti aşk tazeledi... gülfemde gülruyu unutsun diye cihana bi yardımcı ayarladı ilgisi bu kıza kaysın diye aman herbişeyi anlattım ben...:KK48::KK48::KK48:
evet ben oynuyorum veeeeeeeeee437 ye geçmiş bulunuyorum biraz önce geçtim.....

Heheheh reamen gozumde canlandi ben basini biraz izledim ama mertin babasina denk gelmedim netten acip izleyim merak ettim. Gulfem cihana yeni kiz ayarliyo demek hahabahaha ilahi gulfem diyorum
; )))) kiz en son konustugumuzda ben 434deydim ya hala ordayim gecemedim bi turlu :( poffff simdi oynadim bitirdim canlarimi saati ileri alip bida bida oynadim ama ih ihh olmuiiii: ()))))))

melindammm opun varmış okudum da hadı hayırlısı olsun bızım bursamız sana uğur getırsın kuzum
Amin inşallah kuzum 1 kişi geldim 3 kişi döneyim:anneadayı:kendine iyi bak öpüyorum :KK19::KK60:
mis gibi bursadan melek gibi evlatları olsun melindanın inşşşşşşşşşşş
1380523_659007824220094_5211053616226575077_n.jpg
mesela bunun gibi
Amin inşallah bitanem çok tatlısın:KK19::KK37:
Benim.bgn gunum var gesmeye gidicem kizlar o yuzden simdi cikiyorum aksam gelince burda olurum. Kendinize coook iyi bakin
iyi gezmeler şeker :KK19::KK49:

napıyon bakim kaçak:KK48:
iyiyim kız sen napıyon bakalım.
tedaviye baslıyosun heeee..
hadı hayırlısı
Amin inşallah kuzum 1 kişi geldim 3 kişi döneyim:anneadayı:kendine iyi bak öpüyorum :KK19::KK60:

Amin inşallah bitanem çok tatlısın:KK19::KK37:

iyi gezmeler şeker :KK19::KK49:

ınsallahhhhhhhhhhhhhh melındammmmmm ya...
bnde senı opuorum :KK15:

inşşş göbüşlü bebişli hatunlar olsunlar

ınsalah yeterım..
darısı bize olsun ınsalah

Back