- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
mis gibi bursadan melek gibi evlatları olsun melindanın inşşşşşşşşşşşmelindammm opun varmış okudum da hadı hayırlısı olsun bızım bursamız sana uğur getırsın kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mis gibi bursadan melek gibi evlatları olsun melindanın inşşşşşşşşşşşmelindammm opun varmış okudum da hadı hayırlısı olsun bızım bursamız sana uğur getırsın kuzum
evet ya ınsallah..mis gibi bursadan melek gibi evlatları olsun melindanın inşşşşşşşşşşşmesela bunun gibi
SEVİNDİM CNM İİ OLMANA TAK TAK NEREYE KADAR YAAA taksakta olacağına varıyor takmasakta hele bu aralar benim başımda var bi hamiş abimin karısıbi nispet bi nispet görsen ikinci cocuğu nasıl uyuzluk yapıyor anlatamam..bende gelimden geldiğince onunla görüşmemeye çalışıyorum..
bunun dışında iim tedavi zamanımı bekliyorum inşlh 2014 ün başından başlıyorum yazmştım ta bu günlere geldim şükür son ayında tedaviye başlıcam kokru sevinç mutluluk,ve karamsarlıkla bekliyorum gerçi bu yola girmekte güzelde
uff ne bilim boşver başlıyorum inşlh güzel haber alırım sonucunda...
ohh ohh az kalmıs hemencik geciverir canm bak ben gecen ay başlıcaktım bi ay ertelendi ama geldi bile tedavi zamanı gün belli olunca hemencik geciyo canm inşallaah amin kuzum hepimiz hamiş olalım sonra sağlıklı hayırlı seklde bebişli olalım inşallahsanada musmutlu günler olsun güzelim nasılsın bayağıdır yoksun inşlh moralin ve kendin süperdir......
evet cnm aralık kısmetse 15 inden sonra her an benim adeti beklicem böyle tedaviye başaldım az kaldı yazanalara bayılıyorum sanki ben başlıcam gibi heyecan oluyor sırayla güzel haberler verelim hepimiz inşlh
önce sizler ardından bizlerböyle olalım İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
kuzummm canmmmm
hayatımm bitanemmmmmmmohh ohh az kalmıs hemencik geciverir canm bak ben gecen ay başlıcaktım bi ay ertelendi ama geldi bile tedavi zamanı gün belli olunca hemencik geciyo canm inşallaah amin kuzum hepimiz hamiş olalım sonra sağlıklı hayırlı seklde bebişli olalım inşallah
kuzummm canmmmm
evet az az derken başaldı senin inatçı kilocukalr olsun gitsinde şekerim
evet izledimmm şok şok şok gülrunun babası mertin babasıyla tartıştı herkesin gözü önünde adam kafasını yere vurdu öldü....mertin babası..
gülru ömer beyle bodruma gitti aşk tazeledi... gülfemde gülruyu unutsun diye cihana bi yardımcı ayarladı ilgisi bu kıza kaysın diye aman herbişeyi anlattım ben...
evet ben oynuyorum veeeeeeeeee437 ye geçmiş bulunuyorum biraz önce geçtim.....
napıyon bakim kaçakhayatımm bitanemmmmmmm
Amin inşallah kuzum 1 kişi geldim 3 kişi döneyimkendine iyi bak öpüyorummelindammm opun varmış okudum da hadı hayırlısı olsun bızım bursamız sana uğur getırsın kuzum
Amin inşallah bitanem çok tatlısınmis gibi bursadan melek gibi evlatları olsun melindanın inşşşşşşşşşşşmesela bunun gibi
iyi gezmeler şekerBenim.bgn gunum var gesmeye gidicem kizlar o yuzden simdi cikiyorum aksam gelince burda olurum. Kendinize coook iyi bakin
inşşş göbüşlü bebişli hatunlar olsunlarevet ya ınsallah..
bursa hem phala ya hemde melındama bebek getırcek ..
gerçi phala aldı bebelerı de
iyi gezmeler balımBenim.bgn gunum var gesmeye gidicem kizlar o yuzden simdi cikiyorum aksam gelince burda olurum. Kendinize coook iyi bakin
iyiyim kız sen napıyon bakalım.napıyon bakim kaçak
Amin inşallah kuzum 1 kişi geldim 3 kişi döneyimkendine iyi bak öpüyorum
Amin inşallah bitanem çok tatlısın
iyi gezmeler şeker
inşşş göbüşlü bebişli hatunlar olsunlar
Annelik mi Yok kuzum ya hiç bir şey hissetmiyorum içimde olumlu yönde bir enerji yok maalesef...Günaydın kızçelerrrrr
Günaydın tatlım nasıl gidiyor annelik
Başım ağrıyor bu günTest gününü bekleyen kızlar ne durumdalar acaba
Başım ağrıyor bu gün
kıyamam sana yaa..Başım ağrıyor bu gün
Başım ağrıyor bu gün