2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Hakkınız da hayırlısı olsun boşverin kötü kalpli insanları. Siz umutlu ve mutlu olun.
Dilerim hep birlikte güzel haberler alırız. Ben de başlamak istiyorum kısmet olursa Aralık ta. Hep birlikte güzel haberler alırız ve bu topik farklı boyuta geçer :)

ohh ohh az kalmıs hemencik geciverir canm bak ben gecen ay başlıcaktım bi ay ertelendi ama geldi bile tedavi zamanı gün belli olunca hemencik geciyo canm inşallaah amin kuzum hepimiz hamiş olalım sonra sağlıklı hayırlı seklde bebişli olalım inşallah
kuzummm canmmmm

hayatımm bitanemmmmmmm

Heheheh reamen gozumde canlandi ben basini biraz izledim ama mertin babasina denk gelmedim netten acip izleyim merak ettim. Gulfem cihana yeni kiz ayarliyo demek hahabahaha ilahi gulfem diyorum
; )))) kiz en son konustugumuzda ben 434deydim ya hala ordayim gecemedim bi turlu poffff simdi oynadim bitirdim canlarimi saati ileri alip bida bida oynadim ama ih ihh olmuiiii: ()))))))

melindammm opun varmış okudum da hadı hayırlısı olsun bızım bursamız sana uğur getırsın kuzum
Amin inşallah kuzum 1 kişi geldim 3 kişi döneyimkendine iyi bak öpüyorum
mis gibi bursadan melek gibi evlatları olsun melindanın inşşşşşşşşşşş
mesela bunun gibi
Amin inşallah bitanem çok tatlısın
Benim.bgn gunum var gesmeye gidicem kizlar o yuzden simdi cikiyorum aksam gelince burda olurum. Kendinize coook iyi bakin
iyi gezmeler şeker

napıyon bakim kaçak
iyiyim kız sen napıyon bakalım.
tedaviye baslıyosun heeee..
hadı hayırlısı
Amin inşallah kuzum 1 kişi geldim 3 kişi döneyimkendine iyi bak öpüyorum

Amin inşallah bitanem çok tatlısın

iyi gezmeler şeker

ınsallahhhhhhhhhhhhhh melındammmmmm ya...
bnde senı opuorum

inşşş göbüşlü bebişli hatunlar olsunlar

ınsalah yeterım..
darısı bize olsun ınsalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…