• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kötü yaşama derim bence kaşıntı oluyo çok deli gibi kaşınasın geliyo...ben travazol kullandım...yaa şeker biraz yüksek doktor düşük nedeni olabilir dedi sizce böyle bişey olmuşmudur ki.
canım şeker yüksekse (ama çok yüksekse )düşük nedeni olabiliyor ama şeker olduğunu biliyorsan diyet veriyorlar gebiliitede ve sorunsuz doğum yapabiliyor gabe hatunlarımız

:KK51:Slm kızlar nasılsnz ne var ne yok ben bu ay çook mutluyum :KK54::KK46:çünkü allhın izniyle yeğenimm geliyor paşam benim :KK45:oraya gidecm inş ama bi yanım hep buruk :cry:içimden çok ağlamak geliyor bebeğim benden gideli çok buruğum ilk defa yaşadığım o duyguları hiç unutmicam bida yaşarmıyım hiç bilmiyorum ama yeğenimle ilgilenicem artık bizmde sınavımz bu işte allhım bir gün hepmze meleklerini yollasın tek dileğim bu :KK51:

Amin inşallah canım :KK19:
bugün özlem nişanlanıyor mu gerçekten ya :KK57:ne düşünüosun bu konuda Egunella :KK68:
dip not: 54,8 gr oldum 200gr daha gitti :KK54:

:KK70: gelinliği bide nur yerlitaştan olacak vay vayy vayyy:D

:KK9::KK9::KK9:tebrikler cnm kilolar az az gidiyor süper ...
Kızlar perşembe günü opum var dualarinizi bekliyorum:KK36::KK36:
bol bol kaliteli yumoşların olsun tatlım...
her tarafım sivilce oldu birde mantar oldunm
geçmiş olsun cnm...

Benim eşim de aynısını diyor bilhassa geçen gece dedi suitimizde epey gitmiş diye:oops::KK31::KK48:
Onun kilo ölçümü tartı değil göz kararı:rolleyes::rolleyes::KK48:
Birbirimize destek olduk bence istikrarımızda bu önemliydi diye düşünüyorum...
Afferin bize:KK5:
Gideyim bu başarımızı kutlamak için bir patates kızartayım:rolleyes:

:KK48: bayragıda sallamışsın koptum vallahi :KK70:
evet birbirimize cidden destek olduk :KK5: bu yüzden sanada çok tşk ederim canım:KK19:
yani ben bu kdr uzun süre kaçamak yapmadan diyet yapabildiysem burda bana destek olmandandır:KK74:
aman aman :stop:pattes kızartma bari haşla bol yeşillikle yersin:KK28:

Amin bitanem inşallah :KK19::KK36:

dua etmem mi kız ben sana hiç:KK74: çok istiyorum bursadan bebişle dönmeni :KK46:
Rabbin inşallah bu sefer nasip etmiştir inşallah sonuca hep beraber seviniriz:D

ayy canm tşk ederim :KK19: valla gitmiyo gitmiyo dedim birden gider oldu bende mutluyum :KK36:
sen neler yapıosun bu hafta izleidnmi güllerin savaşını :KK66: bide candy crush sen mi oynuyordun :KK64:
evet az az derken başaldı senin inatçı kilocukalr olsun gitsinde şekerim
evet izledimmm şok şok şok gülrunun babası mertin babasıyla tartıştı herkesin gözü önünde adam kafasını yere vurdu öldü....mertin babası..
gülru ömer beyle bodruma gitti aşk tazeledi... gülfemde gülruyu unutsun diye cihana bi yardımcı ayarladı ilgisi bu kıza kaysın diye aman herbişeyi anlattım ben...:KK48::KK48::KK48:
evet ben oynuyorum veeeeeeeeee437 ye geçmiş bulunuyorum biraz önce geçtim.....

:KK51:Slm kızlar nasılsnz ne var ne yok ben bu ay çook mutluyum :KK54::KK46:çünkü allhın izniyle yeğenimm geliyor paşam benim :KK45:oraya gidecm inş ama bi yanım hep buruk :cry:içimden çok ağlamak geliyor bebeğim benden gideli çok buruğum ilk defa yaşadığım o duyguları hiç unutmicam bida yaşarmıyım hiç bilmiyorum ama yeğenimle ilgilenicem artık bizmde sınavımz bu işte allhım bir gün hepmze meleklerini yollasın tek dileğim bu :KK51:
canım en son gördüğümde sen kendiliğinden hamile idin:( ne oldu canım hiç görmedim de... allah sabrını verir inş...

521743_590605357641556_1431681422_n.jpg

Back