• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kıyamam sana cezalandırma canım..
Sanki bir yerlerde yanlış yapıyorsun hiç yememek diye birşey olmaz metabolizmanın çalışması için enerjiye ihtiyacı var bence yeme şeklini bir gözden geçirelim diyorum.
geçirelim canım ya :KK42: ben nerde yanlış yapıyorum anlamadım:KK43:
inan öyle kilo alan biri değilim mesala tıka bas full yesem bile hergün sabit kilom 57 işte asla 58 olmaz
yapıştı kaldı üzerime bu 57 şimdi de bi kırılma noktasında takıldım 55.8 55.7 işte gidip geliyo ama hep aynıo_O
bende düşüşe geçtiğimi görsem 100gr 50gr falan moral bulcamda :KK51:

E egunal listemiz neden kalktı tedavi listemiz vardı sanki sorun kacıncı deneme hangi hastahane hatta hangi doktor olarak yazsak yine olmaz mı canım.

geçirelim canım ya :KK42: ben nerde yanlış yapıyorum anlamadım:KK43:
inan öyle kilo alan biri değilim mesala tıka bas full yesem bile hergün sabit kilom 57 işte asla 58 olmaz
yapıştı kaldı üzerime bu 57 şimdi de bi kırılma noktasında takıldım 55.8 55.7 işte gidip geliyo ama hep aynıo_O
bende düşüşe geçtiğimi görsem 100gr 50gr falan moral bulcamda :KK51:

Yemediğinin farkındayım canım ama yememek mi normal işte ben buna takılıyorum ben yiyorum ama azcık...
Mesela sabah 1 domates,5 zeytin,azcık peynir ve 1 haşlanmış yumi yedim...
Az öncede menemen yedim 1 dilim tam buğday ekmeğiyle..Bu dilimler porsiyonlar çok az ama...
Akşamda balık kızartcam...Akşama kadar bir kahve ve cupcake mi de yicem tabii:KK48:
Aralara bir mandalina ekliyorum bazen..

Sen buna benzermi besleniyorsun merak ediyorum birgününü bana anlatsana..

E egunal listemiz neden kalktı tedavi listemiz vardı sanki sorun kacıncı deneme hangi hastahane hatta hangi doktor olarak yazsak yine olmaz mı canım.
Canım forumdaki işlerim çok yoğun ayrıca kendi özel hayatımda var listeyi takip edebilmem için zaman ayırmam lazım zaman ayırırsam sizinle sohbet bile edemem..İlgilenemediğim için kaldırmıştım listeyi sonra sitede düzenleme oldu tablo yapamıyoruz .Yine bir şekilde liste yapılır elbet ama benim zamanım yok..Yıllardır liste yaparım ve çok önemserim faydalı olduğunu düşünüyorum fikir verici oluyor en azından ama yapamıyorum işte bu aralar..

Liste için şöyle bir şey yapabiliriz..
Ben bölüme genel bir konu açayım sadece liste için..
Tüm topiklerdeki kızlar liste için bilgilerini yazsınlar hepsi bir arada toplansın ama o konuda muhabbet olmayacak yoksa listeye eklenmek isteyenleri takip edemem yine kalır liste:KK48:
Bilgiler ve güncel durum bilgisi eklenecek sonuç ne oldu o yazılacak..
Olur derseniz bölümün tamamını kapsayacak bir liste yaparım..

Yemediğinin farkındayım canım ama yememek mi normal işte ben buna takılıyorum ben yiyorum ama azcık...
Mesela sabah 1 domates,5 zeytin,azcık peynir ve 1 haşlanmış yumi yedim...
Az öncede menemen yedim 1 dilim tam buğday ekmeğiyle..Bu dilimler porsiyonlar çok az ama...
Akşamda balık kızartcam...Akşama kadar bir kahve ve cupcake mi de yicem tabii:KK48:
Aralara bir mandalina ekliyorum bazen..

Sen buna benzermi besleniyorsun merak ediyorum birgününü bana anlatsana..

tamam canım misal dünü anlatayım bugün çünkü sabah milföy yedim sayılmaz :KK48:
sabah 3yk müsli 1 bardak süt (8:30 da)
öğlen 1yumi 1 domates 1 salatalık yemiştim(13:00 de)
ikindi mandalina veya elma (yada 5ibi yerde çayı ile diet bisküvi) (16:00)
akşam da az biraz mantar sote ekmeksiz (18:00)
normal olmayan bi kısım yok dimi
çok nadir de eşime hazırladıgım şeylerden tırtıklıyorum işte o_Otatlı pilav pudign vs gibi

tamam canım misal dünü anlatayım bugün çünkü sabah milföy yedim sayılmaz :KK48:
sabah 3yk müsli 1 bardak süt (8:30 da)
öğlen 1yumi 1 domates 1 salatalık yemiştim(13:00 de)
ikindi mandalina veya elma (yada 5ibi yerde çayı ile diet bisküvi) (16:00)
akşam da az biraz mantar sote ekmeksiz (18:00)
normal olmayan bi kısım yok dimi
çok nadir de eşime hazırladıgım şeylerden tırtıklıyorum işte o_Otatlı pilav pudign vs gibi

o tırtıkladıklarında vazgeç pilav puding hoşuma gitmedi tatlı ihtiyacını meyveden al canım naçizane tavsiyem.
bunun dışında gayet normal yiyorsun ekmek kullanma hiç hamurişini unut:KK48:
bende şöyle bir şey oldu yemeye başlıyorum doymuş gibi hissedip bırakıyorum:KK57:midem mi küçüldü hemen anlamadım:KK64:
bir de su içmiyorum çok fena bu havalar soğudu su içmeyi unutuyorum..
yarın platese başlıyorum sen de eşlik et bana olurmu demek ki yağları hareketlendirmek lazım..

o tırtıkladıklarında vazgeç pilav puding hoşuma gitmedi tatlı ihtiyacını meyveden al canım naçizane tavsiyem.
bunun dışında gayet normal yiyorsun ekmek kullanma hiç hamurişini unut:KK48:
bende şöyle bir şey oldu yemeye başlıyorum doymuş gibi hissedip bırakıyorum:KK57:midem mi küçüldü hemen anlamadım:KK64:
bir de su içmiyorum çok fena bu havalar soğudu su içmeyi unutuyorum..
yarın platese başlıyorum sen de eşlik et bana olurmu demek ki yağları hareketlendirmek lazım..

ayy evet :oops: bi iki ısırıktan bi iki kaşıktan bişey olmaz diye hoop tadıyorum ister istemez
dün misal mantar yedim ama eşime pilav koyarken 1 kaşık yedim :KK48: ama mis gibi pilav ayol yemiyim mi:KK48:
bende açlık çekmiyorum inanki alıştım az yemeğe ama işte sanırım kaçamaklarım beni etkiliyor
bugünden itibaren önce kendime sonra sana söz veriyorum o kaçamakları hiç yapmıcam:KK20:
plates için demiştim ya lastiğim ve topum kolilerde kim bilir nerde bulamam yani o açıdan eşlik edemem:KK19:
ama ben günlük egzersize başladım bacak ve karın hareketlerinden 1 saat sürüyor toplamda öyle eşilk ediyim :KK6:
su 3 lt dolu dolu içemiyorum ama 2 lt içiyorum kendi 1 lt lik şişem var onu bitirene kdr içiyorum

ayy evet :oops: bi iki ısırıktan bi iki kaşıktan bişey olmaz diye hoop tadıyorum ister istemez
dün misal mantar yedim ama eşime pilav koyarken 1 kaşık yedim :KK48: ama mis gibi pilav ayol yemiyim mi:KK48:
bende açlık çekmiyorum inanki alıştım az yemeğe ama işte sanırım kaçamaklarım beni etkiliyor
bugünden itibaren önce kendime sonra sana söz veriyorum o kaçamakları hiç yapmıcam:KK20:
plates için demiştim ya lastiğim ve topum kolilerde kim bilir nerde bulamam yani o açıdan eşlik edemem:KK19:
ama ben günlük egzersize başladım bacak ve karın hareketlerinden 1 saat sürüyor toplamda öyle eşilk ediyim :KK6:
su 3 lt dolu dolu içemiyorum ama 2 lt içiyorum kendi 1 lt lik şişem var onu bitirene kdr içiyorum

valla bende su konusunda seni takdir ettim darısı bana resmen unutuyorum içmeyi..
demek ki su içsem yarıyor diyenlerdensin sen :KK48:
miss gibi dediğin o pilavları ben yapmıyorum gözümün önünde olursa yerim diye yemek pişirmiyorum eşimde bişi demiyo:KK48:
istediğim olana kadar sağlıklı beslencek ben gibi..
plates şart değil ki ben spor yap anlamında dedim canım..

valla bende su konusunda seni takdir ettim darısı bana resmen unutuyorum içmeyi..
demek ki su içsem yarıyor diyenlerdensin sen :KK48:
miss gibi dediğin o pilavları ben yapmıyorum gözümün önünde olursa yerim diye yemek pişirmiyorum eşimde bişi demiyo:KK48:
istediğim olana kadar sağlıklı beslencek ben gibi..
plates şart değil ki ben spor yap anlamında dedim canım..

su içsem yarıyo diyemem şimdi :KK48: dedim ya sabit kilom 57 dir tıka basa yesem de aynı kalırım
ayy evet ben mecbur pişiriyorum kocişim öyle sağlıklı beslenmeye karşı
ben yeşillik sebze çok severim ama ben ne kdr seiyorsam o okdr sevmiyor o sebeple kaçamak yapmak benm için kaçnılmaz oluyor
neyse söz verdim daha kaçamak yapmıcam:KK59:
evet egzersiz şart yağları azcık kıpraştırmak lazım
bu tarz benm başladı :D

KAÇ KİŞİYİZNİCKLERİMİZİNFERTİLİTE SEBEBİMERKEZDENEME SAYISISON DURUM
[TR1][TD]1[/TD][TD]egunal[/TD][TD]Pko[/TD][TD]Belli Değil[/TD][TD]3[/TD][TD]4.deneme için beklemede[/TD][TR1][TD]2[/TD][TD]Phala[/TD][TD]Yumurta Rezerv Azlığı[/TD][/TR1][/TR1]
[TR1][TR1][/tr1][/tr1]
[TR1][TR1][/tr1][/tr1]
[TR1][TR1][/tr1][/tr1]
[TR1][TR1][/tr1][/tr1]​
[TR1][TR1]

Deneme mesajı[/tr1][/tr1]

Tüm topiklerdeki kızlar liste için bilgilerini yazsınlar hepsi bir arada toplansın ama o konuda muhabbet olmayacak yoksa listeye eklenmek isteyenleri takip edemem yine kalır liste:KK48:
Bence olur kızlarada soralım.

canım bende listenin faydalı oldugunu düşünüyorum olsun isterim kendi adıma
ama tabiki senin için kolay olucaksa bu şekilde fikir güzel elbet çogunluk ne der o da önemli sen bilirsin canım

şşşşşşşşşşşşttttttttt iyi akşamlar güzel kızlar

Back