• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
10730794_10152470412936169_3577363741178013177_n.jpg
10689955_10152365808125178_3347331058853822306_n.jpg
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Gunaydin kizlar, opudan ciktim. 22 yumurta toplanmis. Yarin belli olacak kaci dollenebilecek diye. Sonra dondurulacak. Buyuk ihtimal 1.5 ay sonra tranferim olacak. Bu arada vucud dinlenecekmis.
maşallalh cnm inşlh hepsi döllenir..

cnm cnm cnm Rabbim güldürsün yüzünü, içimde pozitif duygular var, inşallah sağlıklı sıhhatli huzurlu bebelerin olur , inşallah olmuştur. :KK68:
Inşallah canım benim, hislerine güveniyorum

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
sana prim vermiyeceğim senin ne amaçla söylediğini ben çok iyi biliyorum (ayşegül)
ben sana burda bişey açıklıyorum (gizem)
sen bunu kendi lehine çevirip bana oynayabilirsin tabi bu senin tercihin saygı duyarım(özlem)
şimdi gelelim şarkı olayına :KK48: nur geriden de gelse aynı sözleri söylemiyor sıkıntı orda kuzum diğer kızlarda sallıyomu yoksa geriden mi geliyo bilmiyorum :cool:
repliklerimi nasıl buldun yukarda:KK48:

Şık rahat konforlu (özlem) bir mesaj olmuş:KK48::KK48:

Editim doktor yumileri beğendi ve tedaviye başladık 5 yumurta gozukuyor dedi ve ilk igneleri oldum menegon kalcadan oldum gonal f gobekten yaptım ama maceralı oldu Dr dan geç çıktık bi baktık eczaneler kapalı hemen nöbetçi ecz bulduk elimizde yok depodan gelecek saat 21.30 da geldi ama dr bu sefer tozunu yazdi ama Ecz kalem olani getirmis ay nasıl stres oldum depo kapalı değişim olmuyor 150 lik olacaktı bende kalemi vurdum inşallah birsey olmaz yarın hemen hastaneye gidicem ve sorucam moralim bozuldu ve korkuyorum :KK14:benden haberler bunlar 4.tedavi başladı Rabbim bu sefer yüzümü guldursun ve son tedavim olsun:KK37::KK37:

canım hayırlı olsun tedavin..
biraz gerilimle başlamış ama olur öyle şeyler bende bir benzerini yaşamıştım akşam 7 de eczaneler kapanıyor saat 6.30 da çatlatma iğnesinin sayısını artırdı doktor elimde olana 1 tane daha eklemeliydim haydiiiiii yarım saat içinde iğneyi bul heryer getirmiyor bir de bu tür ilaçları çok gerilmiştim..merak etme herşey yoluna girer...

:KK68::KK68:Günaydınnnnn:KK68::KK68:

Dün gece adet gördüm erken adet gördüm için tedirgin oldum ve merkezdekilere ulaşmaya çalıştım saat 11:30 gibiydi hastaneyi aradım tüp bebek kapalı olduğu için beni bölüme bsğlayamadılar mesajımı aldılar ve yarın sabah dönüş yapacaklarını söylediler 10 yda 15 dk geçmeden beni bölümden Neslihan hanım aradı hocanın yardımcısıymış:KK57: :KK57: O saatte inanmıyorum daha tedaviye başlamadan benden artı puan aldılar.:KK9::KK9:
Evet canım çok ilgililer Bülent hocanın yardımcısı Neslihan hanım..

Gunaydin kizlar, opudan ciktim. 22 yumurta toplanmis. Yarin belli olacak kaci dollenebilecek diye. Sonra dondurulacak. Buyuk ihtimal 1.5 ay sonra tranferim olacak. Bu arada vucud dinlenecekmis.
Maşallah çok güzel bir sayı...
e2 yüksek çıktığı için başka ay transferin olacak...
ohss riskin var çünkü..

Maşallah çok güzel bir sayı...
e2 yüksek çıktığı için başka ay transferin olacak...
ohss riskin var çünkü..
E2 ye bağlı değildi aslında dondurulmuş transferi. En başta öyle planlanmıştı. Vücût dinlensin diye ama isabetli bir karar olmuş demekki.

Back