• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
E2 ye bağlı değildi aslında dondurulmuş transferi. En başta öyle planlanmıştı. Vücût dinlensin diye ama isabetli bir karar olmuş demekki.

Yumurtalık durumun ve daha önce bakılan e2 değerin doktora bir fikir vermiştir yoksa hiç bir doktor tedaviyi bir sonraki ay transfer olacak şekilde ayarlamaz..Mesela durum bende de böyle şu an tedavi olsam daha önceki e2 değerlerim sebebiyle ve tedavi sırasındaki e2 değerime göre transferim ertelenir...Bence de doktor çok doğru karar vermiş..Yüksek e2 rahim duvarında bozulmalara sebep oluyor embriyonun tutunacağı alan olduğunu düşünürsek dinlenmiş ve toparlamış bir rahime transfer yapmak en doğrusu..

tedavide olan tranferi olan sonuç bekleyen arkadaşlarım dualrımdasınız inşş güzel haberler almak nasip olsun inş

Maşallahhhhhhh 5.gün transferi olacaksın demek çok sevindim canım:nazar::KK19:

evet canim ilk kez beşinci güne gidiyoruz hayirlisiyla olsun inşallah

Cumhuriyetimizin 91.yaşı kutlu mutlu olsun hepimize..
Atatürk ve silah arkadaşları nurlar içinde yatsınlar..
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

amin

bayramımız kutlu olsun

sara_28 sara_28 bundan sonraki güzel haber hamiş haberin olsun arkadaşım

Amin canım sağol
tedavide olan tranferi olan sonuç bekleyen arkadaşlarım dualrımdasınız inşş güzel haberler almak nasip olsun inş

Amin

Editim doktor yumileri beğendi ve tedaviye başladık 5 yumurta gozukuyor dedi ve ilk igneleri oldum menegon kalcadan oldum gonal f gobekten yaptım ama maceralı oldu Dr dan geç çıktık bi baktık eczaneler kapalı hemen nöbetçi ecz bulduk elimizde yok depodan gelecek saat 21.30 da geldi ama dr bu sefer tozunu yazdi ama Ecz kalem olani getirmis ay nasıl stres oldum depo kapalı değişim olmuyor 150 lik olacaktı bende kalemi vurdum inşallah birsey olmaz yarın hemen hastaneye gidicem ve sorucam moralim bozuldu ve korkuyorum :KK14:benden haberler bunlar 4.tedavi başladı Rabbim bu sefer yüzümü guldursun ve son tedavim olsun:KK37::KK37:
haydi Bismillah başladın artık RAbbim yüzünü güldürsün canım arkadaşım
oyh oyhh demek tedaviye macera dolu bi giriş oldu ama çıkışı inşallah bebişli olacak :KK68:

Canım tedavim başladı ilk iğneleri oldum :KK17:gelişmeleri yazarim :KK69:cumartesi tekrar randevum var dualarini bekliyorum:KK37::KK37:
:KK19: cumartesi bekliyorum gelişmeleri

Gunaydin kizlar, opudan ciktim. 22 yumurta toplanmis. Yarin belli olacak kaci dollenebilecek diye. Sonra dondurulacak. Buyuk ihtimal 1.5 ay sonra tranferim olacak. Bu arada vucud dinlenecekmis.
Hayırlısı olsun canım İnşallah sağlıklı sağlıklı kaliteli embriyoların olur
önce göbüşüne sonra kucagına alırsın inşallah

:KK48::KK48: Bugün bişeyler oluyo yine özlemle merakla bekliyorum programı

:KK9::KK9:sana alkış , bana dayak :KK62: sabah 1 milföyü götürdüm :KK53:
kendimi ödüllendirdim şimdi butun gün cezalandırıcam çok pişmanım çok :KK48:
Kıyamam sana cezalandırma canım..
Sanki bir yerlerde yanlış yapıyorsun hiç yememek diye birşey olmaz metabolizmanın çalışması için enerjiye ihtiyacı var bence yeme şeklini bir gözden geçirelim diyorum.

Back