• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
bebeğim bebiş tutunurkende böyle ağrılar olabiliyor neden en kötüsünü dşünüyorsun bebişin seninle ve büyüyor üzme lütfen güzeliği
Tamam tatlım elimden geldiği kadar iyi şeyler düşüneceğim.

Günaydın..
O kilo genelde kalıcı olmuyor şişlik gibi bir şey..
Diyetle birlikte çabuk gider diye düşünüyorum..
Inşallah, 1.63 boyum. Normalim 53 falan. Suan 59 'um. Düne kadar patlayacak gibiydim. Opu Dan sonra bu sabah sanki biraz karnım inmiş gibi.
Zaten 1 ay kadar iğne ilaç yok. O yüzden veririm herhalde. Ödem için ne yapılabilir?

Canım beni hatırlarsan ben bildiğin adet sancıları çekmiştim 2-3 gün kadar hatta 6. veya 7. haftamda da çok ağrı çektim meğer bebiş yerleşiyomuş :KK66:
Peki transfer den bir kaç gün sonra mı oldu? Birde senin 5. Gün Embriyo mu? Benim ki 5. Gün. Kalitede Grade 2, seninki nasıldı?

Tamam tatlım elimden geldiği kadar iyi şeyler düşüneceğim.
sadece bebişini düşün ona bu kadar yakın olduğunu düşün içinde kök salmaya başladığını düşün kısa bir zaman sonra cennet kokusuyla evini şenlendireceği günleri düşün sana anne diyeceği günleri sizi aile yapacağı günleri okullara gideceği seni anneanne baba anne yapacağı günleri düşün GÜZEL GÜNLERİ DÜŞÜN BALIM

Hayırlı bir haberin müjdecisi ağrılar olsun canım inşallah...
Bence ya yerleştiler ya da Allah korusun dediğin gibi oldu..
Ama ben iyiye yordum mesajını okur okumaz..
Tututanamayan veya rahimden ayrılan Embriyo bunu hissettirir mi?

sadece bebişini düşün ona bu kadar yakın olduğunu düşün içinde kök salmaya başladığını düşün kısa bir zaman sonra cennet kokusuyla evini şenlendireceği günleri düşün sana anne diyeceği günleri sizi aile yapacağı günleri okullara gideceği seni anneanne baba anne yapacağı günleri düşün GÜZEL GÜNLERİ DÜŞÜN BALIM
Gerçekten düşünmek istiyorum yeter Ama boşa kürek çekmekte çok acı bir şey. Yani o bana tutunuyor diye düşünürken beni çoktan bırakıp gitmiş olma ihtimali beni çok üzer.

Peki transfer den bir kaç gün sonra mı oldu? Birde senin 5. Gün Embriyo mu? Benim ki 5. Gün. Kalitede Grade 2, seninki nasıldı?

Aynen canım transferden sonra oldu ama gününü hatırlamıyorum:KK43: benimki 3. gün embriyosu dondurulmuş transferi olmuştum. Hem de 2. kaliteydi ikisi de yanlış hatırlamıyosam. Çünkü Ocak ayındakinde 2 tane 1. kalite transfer ettik en iyisi bunlar demişlerdi oradan hatırlıyorum:KK66:

Gerçekten düşünmek istiyorum yeter Ama boşa kürek çekmekte çok acı bir şey. Yani o bana tutunuyor diye düşünürken beni çoktan bırakıp gitmiş olma ihtimali beni çok üzer.
kuzum böyle bir ihtimal var tabiki (bırakıp gitmiş olması )ama tutunuyor olmak gibi bir ihtimalde var ve sen daha önce bu aşamaya gelememiştin bence sen şu anda bunu düşün tarnsferin oldu buraya kadar sen elinden geleni yaptın bundan sonrası senin dışında gelişecek bir durum çabalamanla yada yaptığın bir şeye bağlı değil TAKDİRİ İLAHİ kendini durumun akışına bırak inşşş güzel şeyler yaşarsın

Aynen canım transferden sonra oldu ama gününü hatırlamıyorum:KK43: benimki 3. gün embriyosu dondurulmuş transferi olmuştum. Hem de 2. kaliteydi ikisi de yanlış hatırlamıyosam. Çünkü Ocak ayındakinde 2 tane 1. kalite transfer ettik en iyisi bunlar demişlerdi oradan hatırlıyorum:KK66:
Benim için ne olur dua et

kuzum böyle bir ihtimal var tabiki (bırakıp gitmiş olması )ama tutunuyor olmak gibi bir ihtimalde var ve sen daha önce bu aşamaya gelememiştin bence sen şu anda bunu düşün tarnsferin oldu buraya kadar sen elinden geleni yaptın bundan sonrası senin dışında gelişecek bir durum çabalamanla yada yaptığın bir şeye bağlı değil TAKDİRİ İLAHİ kendini durumun akışına bırak inşşş güzel şeyler yaşarsın
Canım ben geçen sefer kimyasal yaşamıştım.

Kızlar gece yatakta yatarken adet sancısı gibi kasıklarımda ağrı oldu ve gaz sancısı ve sıkıştırma gibide karışık şeylerde oldu ve çok korktum. Bunu yaşayanız var mı aranız da? Acaba dedim benden koyuyorlar mı da bunu hissettim

Tatlım tutunma da olabilir ya da yediğin bir şey adet döngüsüne yakın bağırsaklar gaz yapar. Bunlar normal şeyler üzme kendini. Her ihtimal senin için güzel olan böyle düşün. Çünkü senden korkmaları gibi bir durum söz konusu bile olamaz. Hamilelik belirtileriyle , relg belirtileri aynıdır tek fark kan gelmez ve anne olduğunu öğrenirsin. O yüzden rahat ol sonucu değil anı yaşa sen.

Tatlım tutunma da olabilir ya da yediğin bir şey adet döngüsüne yakın bağırsaklar gaz yapar. Bunlar normal şeyler üzme kendini. Her ihtimal senin için güzel olan böyle düşün. Çünkü senden korkmaları gibi bir durum söz konusu bile olamaz. Hamilelik belirtileriyle , relg belirtileri aynıdır tek fark kan gelmez ve anne olduğunu öğrenirsin. O yüzden rahat ol sonucu değil anı yaşa sen.
Sağol canım Moral için

Baya yazışmışsınız gene ne güzel yaaa ...
Liste filan gördüm ama çok anlayamadım ne olduğunu.

Güüüünnnnaaayyyddııınnnnnnnn
Canım Kızçelerimmmmmmmmmmm
Harika Şahane Mükemmel Bir Gün Bizimle Olsun
Gülümseyin...
Günaydın canım.günaydın kızlarrr.iyiki varsınız ben hepinizi çok ama çoooookkkkk seviyorummmmm canım arkadaşlarım.

Bak adı üstünde ihtimal canımıniçi.ihtimallerle üzme bebişlerini ve kendini...napıyomuşuz derin nefes alıp rahatlayıp bardağın dolu tarafını düşünüyomuşuz...stres yapma stres hormonları etkiler canım..

Bak adı üstünde ihtimal canımıniçi.ihtimallerle üzme bebişlerini ve kendini...napıyomuşuz derin nefes alıp rahatlayıp bardağın dolu tarafını düşünüyomuşuz...stres yapma stres hormonları etkiler canım..

Katılıyorum umut etmek ve olumlu düşünmekten başla yol yok. Üzüleceksen de şimdi değil vakti geldiğinde üzül ama bugün mutlu ol derin nefesler al miss gibi..

Back