lCanım tedavim başladı ilk iğneleri oldumgelişmeleri yazarim cumartesi tekrar randevum var dualarini bekliyorum
maşallalh cnm inşlh hepsi döllenir..Gunaydin kizlar, opudan ciktim. 22 yumurta toplanmis. Yarin belli olacak kaci dollenebilecek diye. Sonra dondurulacak. Buyuk ihtimal 1.5 ay sonra tranferim olacak. Bu arada vucud dinlenecekmis.
Inşallah canım benimgüzel olacak hem ikizde olabilir ne dersin
Inşallah canım benim, hislerine güveniyorumcnm cnm cnm Rabbim güldürsün yüzünü, içimde pozitif duygular var, inşallah sağlıklı sıhhatli huzurlu bebelerin olur , inşallah olmuştur.
ben inanıyorumInşallah canım benim
Kızlar cumartesine transferim var dualarınızı eksik etmeyin
sana prim vermiyeceğim senin ne amaçla söylediğini ben çok iyi biliyorum (ayşegül)
ben sana burda bişey açıklıyorum (gizem)
sen bunu kendi lehine çevirip bana oynayabilirsin tabi bu senin tercihin saygı duyarım(özlem)
şimdi gelelim şarkı olayınanur geriden de gelse aynı sözleri söylemiyor sıkıntı orda kuzum diğer kızlarda sallıyomu yoksa geriden mi geliyo bilmiyorum
repliklerimi nasıl buldun yukarda
Editim doktor yumileri beğendi ve tedaviye başladık 5 yumurta gozukuyor dedi ve ilk igneleri oldum menegon kalcadan oldum gonal f gobekten yaptım ama maceralı oldu Dr dan geç çıktık bi baktık eczaneler kapalı hemen nöbetçi ecz bulduk elimizde yok depodan gelecek saat 21.30 da geldi ama dr bu sefer tozunu yazdi ama Ecz kalem olani getirmis ay nasıl stres oldum depo kapalı değişim olmuyor 150 lik olacaktı bende kalemi vurdum inşallah birsey olmaz yarın hemen hastaneye gidicem ve sorucam moralim bozuldu ve korkuyorumbenden haberler bunlar 4.tedavi başladı Rabbim bu sefer yüzümü guldursun ve son tedavim olsun
Evet canım çok ilgililer Bülent hocanın yardımcısı Neslihan hanım..Günaydınnnnn
Dün gece adet gördüm erken adet gördüm için tedirgin oldum ve merkezdekilere ulaşmaya çalıştım saat 11:30 gibiydi hastaneyi aradım tüp bebek kapalı olduğu için beni bölüme bsğlayamadılar mesajımı aldılar ve yarın sabah dönüş yapacaklarını söylediler 10 yda 15 dk geçmeden beni bölümden Neslihan hanım aradı hocanın yardımcısıymışO saatte inanmıyorum daha tedaviye başlamadan benden artı puan aldılar.
Maşallah çok güzel bir sayı...Gunaydin kizlar, opudan ciktim. 22 yumurta toplanmis. Yarin belli olacak kaci dollenebilecek diye. Sonra dondurulacak. Buyuk ihtimal 1.5 ay sonra tranferim olacak. Bu arada vucud dinlenecekmis.
E2 ye bağlı değildi aslında dondurulmuş transferi. En başta öyle planlanmıştı. Vücût dinlensin diye ama isabetli bir karar olmuş demekki.Maşallah çok güzel bir sayı...
e2 yüksek çıktığı için başka ay transferin olacak...
ohss riskin var çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?