Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böle böle yaptıklarını yapma Nur
hoşgeldin canım ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın?mrhb kızlar nasılsınızz bu gün kk giremedim sürekli hata verdi
Bana da öyle geldi. Yarın 07.45 te opu var. Öncesinde doktoru yakalarsam sorarım:)
Phala ve iz88 le hastanede tanıştık transferden sonra ceydanin yanındaydik 2 bebisini aldı şimdi evinde 10 Kasım test tarihi benimde 16.40 randevum vardı bakalım doktor ne diyecek
canııııııııım hayırlı olsun bebişler :)sıkı sıkı tutunsunlar annelerineeeeeeeeee insallah :)Canım transferim oldu, iki tane transfer ettiler. Grade 2 miş ikiside, dondurulmuş maalesef yok. 10 Kasım test tarihim. Bu gün hastaneye ziyaretime kim geldi biliyor musun. İz 88 ve Melindam. O kadar mutlu oldum ki anlatamam.
Selam bayanlar, benim eşim ameliyat oldu (mikro-tese) içerden sperm alındı dışarı kendiliğinden çıkmadığı için ve donduruldu.tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum.dün olmam gerekiyordu hesabıma göre tabii ama gecikiyo.herhalde stres yaptım özellikle beklediğim için olmuyo, birazda sabırsızlanıyorum.sizinle paylaşmak istedim belki biraz olsun rahatlarım diye karışık hallerdeyim ..
canım çok sevindim hadi hayırlı olsunnnn iz88 ve melindam bende tedavimde bekiyorum ziyaretiniziCanım transferim oldu, iki tane transfer ettiler. Grade 2 miş ikiside, dondurulmuş maalesef yok. 10 Kasım test tarihim. Bu gün hastaneye ziyaretime kim geldi biliyor musun. İz 88 ve Melindam. O kadar mutlu oldum ki anlatamam.
çok şükür iyiyim kuzum kardeşimin kış temizliği vardı onunla uğraştık bu günhoşgeldin canım ben iyiyim hamdolsun sen nasılsın?
Kızlar yazamazsam yarın ve akşam şimdiden Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu mutlu olsun.
Çocuklarımızla ve torunlarımızla da kutlamak nasip olur inşallah...
Evet acele değil heyecan bu yaşadıklarınaynen acelesi yok da işte heyecandan içim içime sığmıyo işte en kötü aksilik böyle olsun çok sağoll
Sağol canım benimcanım çok sevindim hadi hayırlı olsunnnn iz88 ve melindam bende tedavimde bekiyorum ziyaretinizi
Amin canım dualarında beni Unutma olur mucanım hersey güzel gider ve kaliteli kaliteli sana tutunacak embriyoların olur inşallah :)
canım ne güzel bir düşünce :) yalnız bırakmamışsınız :) martta benim doğuma da bekliyorum o zaman eskişehir surası :)
senin haberleri de bekliyoruz :)
canııııııııım hayırlı olsun bebişler :)sıkı sıkı tutunsunlar annelerineeeeeeeeee insallah :)
canım eşine geçmiş olsun :) benim de tedavi zamanı gecikmeler olurdu :) en kısa zamanda başlar ve bebişlere kavusursun inşallah :)
Hatayı kendinde ara sen kk ya laf edeceğinemrhb kızlar nasılsınızz bu gün kk giremedim sürekli hata verdi
Yok canım haberim merak ediyorum fena halde için için..kızlar sara_28 den haber varmı yumoşlar dölenmişmi
O kadar mutlu oldum ki anlatamam, sizleri çok seviyorum... Inşallah Size güzel haber vereceğim. Sen bilirsin Grade 2 iy bir şey mi sence gerçekten?Sor canım ultrasonda az çok görür riski ona göre ilaç verir..
Bu arada birazdan profil resmini yicem yoğurtla
Ne iyi etmişsin canım phala nın yanında olmanız destek açısından önemli..
Randevunla ilgili bilgi ver mutlaka..
Ekim bitmeden ektirdin sende
Grade 2 demek 5.gün hem de gayet iyi canım
Az kaldı hamileyim diye yazmana..
Kızların yanına gelmelerine çok sevindim..
Moral olmuştur sana..
hatayı kendimdemi arayayaım ben nereye düştüm rabbimmmmmmmmmHatayı kendinde ara sen kk ya laf edeceğine
telefonuda yokki arayayımmm merak içindeyimmm saraaaaaaaaaaaaaaaaaYok canım haberim merak ediyorum fena halde için için..
güzel olacak hem ikizde olabilir ne dersinSağol canım benim
özlem ya gözlerine bak fırıl fırıl fırıldak valla
he bide ingilizce şarkıları bilmiyo ama sanki biliyomuş gibi agzını kıpraştırıyor ya ona da deli oluyorum
kaç zamandır dikkatimi çekmişti ama az önce yine yaptı
anam onda da mı lens var fırıldak modelinden hemdelens varmış ya ondan öyle zaar
fırıldak lens çeşidi vardır belki bilemiyorum tabii
o şarkı meselesine bende dikkat ettim yalnız ben farklı yorumladım diğer kızlarlada dek geldiği için diyorum bunu ses ve görüntü sanki uyuşmuyo görüntü geriden geliyor saniye farkı var gibi teknik bir şey gibi geldi bana..
canım hersey güzel gider ve kaliteli kaliteli sana tutunacak embriyoların olur inşallah :)
canım ne güzel bir düşünce :) yalnız bırakmamışsınız :) martta benim doğuma da bekliyorum o zaman eskişehir surası :)
senin haberleri de bekliyoruz :)
canııııııııım hayırlı olsun bebişler :)sıkı sıkı tutunsunlar annelerineeeeeeeeee insallah :)
canım eşine geçmiş olsun :) benim de tedavi zamanı gecikmeler olurdu :) en kısa zamanda başlar ve bebişlere kavusursun inşallah :)