• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
mrhb kızlar nasılsınızz bu gün kk giremedim sürekli hata verdi

Bana da öyle geldi. Yarın 07.45 te opu var. Öncesinde doktoru yakalarsam sorarım:)

canım hersey güzel gider ve kaliteli kaliteli sana tutunacak embriyoların olur inşallah :)

Phala ve iz88 le hastanede tanıştık transferden sonra ceydanin yanındaydik 2 bebisini aldı şimdi evinde 10 Kasım test tarihi benimde 16.40 randevum vardı bakalım doktor ne diyecek:KK17:

canım ne güzel bir düşünce :) yalnız bırakmamışsınız :) martta benim doğuma da bekliyorum o zaman eskişehir surası :)
senin haberleri de bekliyoruz :)

Canım transferim oldu, iki tane transfer ettiler. Grade 2 miş ikiside, dondurulmuş maalesef yok. 10 Kasım test tarihim. Bu gün hastaneye ziyaretime kim geldi biliyor musun. İz 88 ve Melindam. O kadar mutlu oldum ki anlatamam.
canııııııııım hayırlı olsun bebişler :)sıkı sıkı tutunsunlar annelerineeeeeeeeee insallah :)

Selam bayanlar, benim eşim ameliyat oldu (mikro-tese) içerden sperm alındı dışarı kendiliğinden çıkmadığı için ve donduruldu.tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum.dün olmam gerekiyordu hesabıma göre tabii ama gecikiyo.herhalde stres yaptım özellikle beklediğim için olmuyo, birazda sabırsızlanıyorum.sizinle paylaşmak istedim belki biraz olsun rahatlarım diye karışık hallerdeyim .. :KK17::KK42:

canım eşine geçmiş olsun :) benim de tedavi zamanı gecikmeler olurdu :) en kısa zamanda başlar ve bebişlere kavusursun inşallah :)

Canım transferim oldu, iki tane transfer ettiler. Grade 2 miş ikiside, dondurulmuş maalesef yok. 10 Kasım test tarihim. Bu gün hastaneye ziyaretime kim geldi biliyor musun. İz 88 ve Melindam. O kadar mutlu oldum ki anlatamam.
canım çok sevindim hadi hayırlı olsunnnn iz88 ve melindam bende tedavimde bekiyorum ziyaretinizi :KK70:

aynen acelesi yok da işte heyecandan içim içime sığmıyo işte :KK48: en kötü aksilik böyle olsun :KK19: çok sağoll
Evet acele değil heyecan bu yaşadıkların:KK48:
Negatif olman,olumsuz düşünmenden daha iyi böyle olman heyecan bir anlamda isteğini hevesini gösteriyor hiç ama hiç kaybetme bu pozitif halini:KK19:

canım hersey güzel gider ve kaliteli kaliteli sana tutunacak embriyoların olur inşallah :)

canım ne güzel bir düşünce :) yalnız bırakmamışsınız :) martta benim doğuma da bekliyorum o zaman eskişehir surası :)

canııııııııım hayırlı olsun bebişler :)sıkı sıkı tutunsunlar annelerineeeeeeeeee insallah :)

canım eşine geçmiş olsun :) benim de tedavi zamanı gecikmeler olurdu :) en kısa zamanda başlar ve bebişlere kavusursun inşallah :)
Amin canım dualarında beni Unutma olur mu

Sor canım ultrasonda az çok görür riski ona göre ilaç verir..
Bu arada birazdan profil resmini yicem yoğurtla:KK48:

Ne iyi etmişsin canım phala nın yanında olmanız destek açısından önemli..
Randevunla ilgili bilgi ver mutlaka..

Ekim bitmeden ektirdin sende:rolleyes::rolleyes:
Grade 2 demek 5.gün hem de gayet iyi canım:nazar:
Az kaldı hamileyim diye yazmana..
Kızların yanına gelmelerine çok sevindim..
Moral olmuştur sana..
O kadar mutlu oldum ki anlatamam, sizleri çok seviyorum... Inşallah Size güzel haber vereceğim. Sen bilirsin Grade 2 iy bir şey mi sence gerçekten?

:KK48:özlem ya gözlerine bak fırıl fırıl fırıldak valla :confused::KK45::KK45:

lens varmış ya ondan öyle zaar:KK48:
fırıldak lens çeşidi vardır belki bilemiyorum tabii:KK48:

he bide ingilizce şarkıları bilmiyo ama sanki biliyomuş gibi agzını kıpraştırıyor ya ona da deli oluyorum
kaç zamandır dikkatimi çekmişti ama az önce yine yaptı :KK70:

o şarkı meselesine bende dikkat ettim yalnız ben farklı yorumladım diğer kızlarlada dek geldiği için diyorum bunu ses ve görüntü sanki uyuşmuyo görüntü geriden geliyor saniye farkı var gibi teknik bir şey gibi geldi bana..

lens varmış ya ondan öyle zaar:KK48:
fırıldak lens çeşidi vardır belki bilemiyorum tabii:KK48:

o şarkı meselesine bende dikkat ettim yalnız ben farklı yorumladım diğer kızlarlada dek geldiği için diyorum bunu ses ve görüntü sanki uyuşmuyo görüntü geriden geliyor saniye farkı var gibi teknik bir şey gibi geldi bana..
anam onda da mı lens var :KK57: fırıldak modelinden hemde :KK57: :KK70:
hemende teknik dedin yani sende yok yok baya sallıyo bildiğin :KK70:ama biz yakalarız :KK53:
diğer kızları görmedim hiç ne yalan sölim :KK12:

Aminn çok sağolun teşekkürler, hepimizi kavuştursun Allah bebişlerimize ihşallah :KK68:

Back