O kadar mutlu oldum ki anlatamam, sizleri çok seviyorum... Inşallah Size güzel haber vereceğim. Sen bilirsin Grade 2 iy bir şey mi sence gerçekten?
Transferden çıktım canlarım. 2 tane transfer edildi. Donmuşum yok ama inşallah bunlar tutar. Beni unutmayın dua larınızı bekliyorum
anam onda da mı lens varfırıldak modelinden hemde
hemende teknik dedin yani sende yok yok baya sallıyo bildiğinama biz yakalarız
diğer kızları görmedim hiç ne yalan sölim
Hemen kk hata veriyo demek kolay onun kendini savunacak imkanı yok tabiihatayı kendimdemi arayayaımben nereye düştüm rabbimmmmmmmmm
evet cevap veremiyordu değilmiHemen kk hata veriyo demek kolay onun kendini savunacak imkanı yok tabii
Transferden çıktım canlarım. 2 tane transfer edildi. Donmuşum yok ama inşallah bunlar tutar. Beni unutmayın dua larınızı bekliyorum
İns cnm bebegine saglikla hayirla kavusursun dualarimiz sizinleKızlar cumartesine transferim var dualarınızı eksik etmeyin
cnm sevindim ne güzel ameliyatla çıkış olmuş inşlh bebeğinde seninle olur bu tedavinde...Selam bayanlar, benim eşim ameliyat oldu (mikro-tese) içerden sperm alındı dışarı kendiliğinden çıkmadığı için ve donduruldu.tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum.dün olmam gerekiyordu hesabıma göre tabii ama gecikiyo.herhalde stres yaptım özellikle beklediğim için olmuyo, birazda sabırsızlanıyorum.sizinle paylaşmak istedim belki biraz olsun rahatlarım diye karışık hallerdeyim ..
dualarımızdasın şekerim bu sefer olucak inşlhhhhhhKızlar cumartesine transferim var dualarınızı eksik etmeyin
İns cnm bebegine saglikla hayirla kavusursun dualarimiz sizinle
cnm sevindim ne güzel ameliyatla çıkış olmuş inşlh bebeğinde seninle olur bu tedavinde...
dualarımızdasın şekerim bu sefer olucak inşlhhhhhh
iyi akşamlar saracığim sen ne yaptın haber varmı yumilerden
ay aşkolsun ben yalanmı söylüyorum diğer kızlara dek geldim ne yani sen bana oynuyorsun mu diyorsun
canım inşallah bebişini önce göbüşe sonra kucagına sağlıkla alırsınamin canım Allah razı olsun hepinizden
Amin canım inşallah
cnm cnm cnm Rabbim güldürsün yüzünü, içimde pozitif duygular var, inşallah sağlıklı sıhhatli huzurlu bebelerin olur , inşallah olmuştur.Transferden çıktım canlarım. 2 tane transfer edildi. Donmuşum yok ama inşallah bunlar tutar. Beni unutmayın dua larınızı bekliyorum
Editim doktor yumileri beğendi ve tedaviye başladık 5 yumurta gozukuyor dedi ve ilk igneleri oldum menegon kalcadan oldum gonal f gobekten yaptım ama maceralı oldu Dr dan geç çıktık bi baktık eczaneler kapalı hemen nöbetçi ecz bulduk elimizde yok depodan gelecek saat 21.30 da geldi ama dr bu sefer tozunu yazdi ama Ecz kalem olani getirmis ay nasıl stres oldum depo kapalı değişim olmuyor 150 lik olacaktı bende kalemi vurdum inşallah birsey olmaz yarın hemen hastaneye gidicem ve sorucam moralim bozuldu ve korkuyorumSor canım ultrasonda az çok görür riski ona göre ilaç verir..
Bu arada birazdan profil resmini yicem yoğurtla
Ne iyi etmişsin canım phala nın yanında olmanız destek açısından önemli..
Randevunla ilgili bilgi ver mutlaka..
Ekim bitmeden ektirdin sende
Grade 2 demek 5.gün hem de gayet iyi canım
Az kaldı hamileyim diye yazmana..
Kızların yanına gelmelerine çok sevindim..
Moral olmuştur sana..
Canım tedavim başladı ilk iğneleri oldumcanım inşallah bebişini önce göbüşe sonra kucagına sağlıkla alırsın
Rabbim yardımcın olsun dualarımız sizlerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?