2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
O kadar mutlu oldum ki anlatamam, sizleri çok seviyorum... Inşallah Size güzel haber vereceğim. Sen bilirsin Grade 2 iy bir şey mi sence gerçekten?

İyi bir şey demek grade 1 olsa şahane olurdu tabii..
Eşit büyüklükte olmayan hücreler var bozulma %20 nin altında ya da bozulma yok demek..
Grade 1 olsa eşit büyüklükte hücre ve bozulma %20 nin altında ya da bozulma yok demek..

anam onda da mı lens var fırıldak modelinden hemde
hemende teknik dedin yani sende yok yok baya sallıyo bildiğin ama biz yakalarız
diğer kızları görmedim hiç ne yalan sölim

ay aşkolsun ben yalanmı söylüyorum diğer kızlara dek geldim ne yani sen bana oynuyorsun mu diyorsun

cnm sevindim ne güzel ameliyatla çıkış olmuş inşlh bebeğinde seninle olur bu tedavinde...

Kızlar cumartesine transferim var dualarınızı eksik etmeyin
dualarımızdasın şekerim bu sefer olucak inşlhhhhhh

ay aşkolsun ben yalanmı söylüyorum diğer kızlara dek geldim ne yani sen bana oynuyorsun mu diyorsun

sana prim vermiyeceğim senin ne amaçla söylediğini ben çok iyi biliyorum (ayşegül)
ben sana burda bişey açıklıyorum (gizem)
sen bunu kendi lehine çevirip bana oynayabilirsin tabi bu senin tercihin saygı duyarım(özlem)
şimdi gelelim şarkı olayına nur geriden de gelse aynı sözleri söylemiyor sıkıntı orda kuzum diğer kızlarda sallıyomu yoksa geriden mi geliyo bilmiyorum
repliklerimi nasıl buldun yukarda

Transferden çıktım canlarım. 2 tane transfer edildi. Donmuşum yok ama inşallah bunlar tutar. Beni unutmayın dua larınızı bekliyorum
cnm cnm cnm Rabbim güldürsün yüzünü, içimde pozitif duygular var, inşallah sağlıklı sıhhatli huzurlu bebelerin olur , inşallah olmuştur.

Editim doktor yumileri beğendi ve tedaviye başladık 5 yumurta gozukuyor dedi ve ilk igneleri oldum menegon kalcadan oldum gonal f gobekten yaptım ama maceralı oldu Dr dan geç çıktık bi baktık eczaneler kapalı hemen nöbetçi ecz bulduk elimizde yok depodan gelecek saat 21.30 da geldi ama dr bu sefer tozunu yazdi ama Ecz kalem olani getirmis ay nasıl stres oldum depo kapalı değişim olmuyor 150 lik olacaktı bende kalemi vurdum inşallah birsey olmaz yarın hemen hastaneye gidicem ve sorucam moralim bozuldu ve korkuyorum benden haberler bunlar 4.tedavi başladı Rabbim bu sefer yüzümü guldursun ve son tedavim olsun

Günaydınnnnn

Dün gece adet gördüm erken adet gördüm için tedirgin oldum ve merkezdekilere ulaşmaya çalıştım saat 11:30 gibiydi hastaneyi aradım tüp bebek kapalı olduğu için beni bölüme bsğlayamadılar mesajımı aldılar ve yarın sabah dönüş yapacaklarını söylediler 10 yda 15 dk geçmeden beni bölümden Neslihan hanım aradı hocanın yardımcısıymış O saatte inanmıyorum daha tedaviye başlamadan benden artı puan aldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…