- 23 Nisan 2011
- 8.306
- 2.457
- 248
hihihiiDiyet deyince aklıma yemek geliyor
ayy benim kuaförümü izliyorum kızın saçını yakıyo az sonra göstercek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hihihiiDiyet deyince aklıma yemek geliyor
Diyet deyince aklıma yemek geliyor
Hadi bakalım, iyidir doktorum.Lulinda yrn yumoslarina kavusuyorsun hee ins cok guzel gecer.
bende bugun eksik testlerimi yaptirdim.
histeroskopi icin kararimi verdim senin doktoruna gidicem
bugun gittigin hastane yardımcı olmamak icin elinden geleni yapti cunki
Cnm benim bebislerini almisin massllah insl bu bebeklerin seni siki siki tutacak..hamile haberini alicaz senden insl her daim duamdasin.....Transferden çıktım canlarım. 2 tane transfer edildi. Donmuşum yok ama inşallah bunlar tutar. Beni unutmayın dua larınızı bekliyorum
Canım transferim oldu, iki tane transfer ettiler. Grade 2 miş ikiside, dondurulmuş maalesef yok. 10 Kasım test tarihim. Bu gün hastaneye ziyaretime kim geldi biliyor musun. İz 88 ve Melindam. O kadar mutlu oldum ki anlatamam.Aldın sonunda yavrucaklarını soğuk hastaneden sıcak göbişe...
Geriye 1 tane kalmıştır onuda dondurmazlar zaten..
Meraklı bir kimseyim ben acaba bu embriyolar ne durumdalardı..
Zaten şöyle doyurucu bir açıklama hiç ama hiç okumadım tedavinle ilgili nasıl geldi geçti hiç te bişi anlamadım..
Sonunda hamileyim yaz bari olur mu
Allah razı olsun canım inşallah Size güzel haberler veririm.Cnm benim bebislerini almisin massllah insl bu bebeklerin seni siki siki tutacak..hamile haberini alicaz senden insl her daim duamdasin.....
Bana da öyle geldi. Yarın 07.45 te opu var. Öncesinde doktoru yakalarsam sorarım:)
Phala ve iz88 le hastanede tanıştık transferden sonra ceydanin yanındaydik 2 bebisini aldı şimdi evinde 10 Kasım test tarihi benimde 16.40 randevum vardı bakalım doktor ne diyecek
Canım transferim oldu, iki tane transfer ettiler. Grade 2 miş ikiside, dondurulmuş maalesef yok. 10 Kasım test tarihim. Bu gün hastaneye ziyaretime kim geldi biliyor musun. İz 88 ve Melindam. O kadar mutlu oldum ki anlatamam.
evet bende duydum yararlarını bide size sorim dedim, çok teşekkür ederimCanim ben kullandim. Hatta hamile kalmqyi dusundugum andan itibaren kullandim. Cunku bebegin omurga gelisimi isin cok onenliymis. Ama herhangi bi zarari yok hatta cilde iyi gelir :)
Diyet demiyorum ben dikkat ederek yiyorum diyorum daha kabul edilebilir diyet dersek yemek gelir akla tabiiDiyet deyince aklıma yemek geliyor
Moral olmuştur sana..
piştt başladı bizim bu tarz benim
ayşegülü gördün mü sanane derken
Görmemmi baya baya çemkirmiş özleme..
Ama o da çekilmiyor arkadaş
ayy bu roza ortalık karıştıran çıktı valla
şimdi dicek özleme merakla bekliyorum
Valla Roza benim hiç bir anlamda tarzım değil millet ukala diye Nur için söyledi dışladılar ukalanın ta kendisi roza dır..
Nur un kıymetini şimdi anlayacaklar...
Selam bayanlar, benim eşim ameliyat oldu (mikro-tese) içerden sperm alındı dışarı kendiliğinden çıkmadığı için ve donduruldu.tedaviye başlamak için adet olmayı bekliyorum.dün olmam gerekiyordu hesabıma göre tabii ama gecikiyo.herhalde stres yaptım özellikle beklediğim için olmuyo, birazda sabırsızlanıyorum.sizinle paylaşmak istedim belki biraz olsun rahatlarım diye karışık hallerdeyim ..
Aynen reytingin gözü körolsunkesinlikle zaten jüride onu ortalık karıştırsın diye getirdi bence yoksa bi tarz olayı yok yani
Nuru seviyom artık ama dans ederken ellerini böle böle bişiler yapıo ya yapmasın
Aynen reytingin gözü körolsun
Böle böle yaptıklarını yapma Nur