Çok tatlısınız kızlar bi gün hep birlikte bebişlerle yemek düzenleriz.Hatta pilav günü yaparız
yaşasın KKAl benden de okadar
bendeeee
biz senle pilavdan bir kaşık alır geri çekiliriz malum dikkat ediyoruzayy pilav günü iyiymiş pilavı severim de
canım o gün kendiimizi ödüllendircez bi kerebiz senle pilavdan bir kaşık alır geri çekiliriz malum dikkat ediyoruz
biz senle pilavdan bir kaşık alır geri çekiliriz malum dikkat ediyoruz
canım o gün kendiimizi ödüllendircez bi kere
bi kaşık pilav da neymiş
Ayyyy ne yapıyorlar onlar öyle
Badem ve kara kız arkadaşı çok güzeller ne güzel yavruları olur onların..
Vallahi diyorum ki herkes muradına erdiğinde bir kutlama mı yapsak[/QUO
Vallahi diyorum ki herkes muradına erdiğinde bir kutlama mı yapsak
Karnımız burnumuzda ayyyyy düşüncesi bile çoook güzelll
Be
1.65 boyunda 67 kilosum zaman diyete giriyorum ama nezaman diyete girsen daha fazla kilo alıyorum
Galiba bana diyet iyi gelmiyor
Bana da öyle geldi. Yarın 07.45 te opu var. Öncesinde doktoru yakalarsam sorarım:)Tatlım e2 değeri azcık yüksek ohss riskini sor doktoruna...Progesteronda olması gerektiği gibi çok güzel...
Canım hayırlı olsun yakın takipteyim bu sefer olucak içime doğuyo şahin beye gitmeyi bende düşünüyorum ama önce hematoloğa gidicem kısmetse..benim adam bu aralar tutturdu sen gebe kalıyosun ne gerek var demelere kaldıkta devamını göremedim ki hem ruhen hem bedenen yıpranan ben o havasında işin...allahım yüzünü güldürsün ikiz olcak ikiz bak buraya yazıyorum.Transferden çıktım canlarım. 2 tane transfer edildi. Donmuşum yok ama inşallah bunlar tutar. Beni unutmayın dua larınızı bekliyorum
Amin inşallah kuzumdondirikayy çok tatlıymış sevdim bunu
benimde hiç dondiriğim olmadıo kadar yumi çar çur oldu
neyse artık taze taze gelicekler annelerinin göbüşlerine
ayyy melindamPhala ve iz88 le hastanede tanıştık transferden sonra ceydanin yanındaydik 2 bebisini aldı şimdi evinde 10 Kasım test tarihi benimde 16.40 randevum vardı bakalım doktor ne diyecek
Kızlar yazamazsam yarın ve akşam şimdiden Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu mutlu olsun.
Çocuklarımızla ve torunlarımızla da kutlamak nasip olur inşallah...
Dün geldim yavrum bugün 16.40 kontrol Bu sabah hastaneye phala için gittim gördüm öptüm geldimayyy melindam
sen bursalara mı gittin kuzum
phalacıgımızıda gördün demek bebeişlerini aldıgında
bebişlerini kap gel sende kuzum
ayy ne güzelDün geldim yavrum bugün 16.40 kontrol Bu sabah hastaneye phala için gittim gördüm öptüm geldim
Lulinda yrn yumoslarina kavusuyorsun hee ins cok guzel gecer.Lulindaost: 37513257 .!.:Bana da öyle geldi. Yarın 07.45 te opu var. Öncesinde doktoru yakalarsam sorarım:)
ozaman bi uzmandan yardım almak en iyisi canım kendi başına olmuyorsa
şuan bende dikkat ediyorum ama takıldım aynı kiloda düşüşe geçmeyi umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?