2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Be

1.65 boyunda 67 kilosum zaman diyete giriyorum ama nezaman diyete girsen daha fazla kilo alıyorum

Galiba bana diyet iyi gelmiyor

ozaman bi uzmandan yardım almak en iyisi canım kendi başına olmuyorsa
şuan bende dikkat ediyorum ama takıldım aynı kiloda düşüşe geçmeyi umuyorum

Transferden çıktım canlarım. 2 tane transfer edildi. Donmuşum yok ama inşallah bunlar tutar. Beni unutmayın dua larınızı bekliyorum
Canım hayırlı olsun yakın takipteyim bu sefer olucak içime doğuyo şahin beye gitmeyi bende düşünüyorum ama önce hematoloğa gidicem kısmetse..benim adam bu aralar tutturdu sen gebe kalıyosun ne gerek var demelere kaldıkta devamını göremedim ki hem ruhen hem bedenen yıpranan ben o havasında işin...allahım yüzünü güldürsün ikiz olcak ikiz bak buraya yazıyorum.

Kızlar yazamazsam yarın ve akşam şimdiden Cumhuriyet Bayramı'mız kutlu mutlu olsun.
Çocuklarımızla ve torunlarımızla da kutlamak nasip olur inşallah...

Phala ve iz88 le hastanede tanıştık transferden sonra ceydanin yanındaydik 2 bebisini aldı şimdi evinde 10 Kasım test tarihi benimde 16.40 randevum vardı bakalım doktor ne diyecek
ayyy melindam
sen bursalara mı gittin kuzum
phalacıgımızıda gördün demek bebeişlerini aldıgında
bebişlerini kap gel sende kuzum

Lulindaost: 37513257 .!.:
Bana da öyle geldi. Yarın 07.45 te opu var. Öncesinde doktoru yakalarsam sorarım:)
Lulinda yrn yumoslarina kavusuyorsun hee ins cok guzel gecer.
bende bugun eksik testlerimi yaptirdim.
histeroskopi icin kararimi verdim senin doktoruna gidicem
bugun gittigin hastane yardımcı olmamak icin elinden geleni yapti cunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…