• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
tamam tsk ederım ılgılendıgın ıcın az once yıgenımı markete gonderdım senın dedıklerını burda okumuştum onları almaya gıtıı

Ayyyy ne yapıyorlar onlar öyle:oops::KK48:
Badem ve kara kız arkadaşı çok güzeller ne güzel yavruları olur onların..

Bazı bölgelerde birikme var canım oraların sıkılaşması lazım..mesela üst kol hareketleri yapmalıyım tuzluklar cıvımış:KK48:

en çok bacak hareketlerini seviyorum plateste
bide hundred hareketi favorim:KK66:

tamam tsk ederım ılgılendıgın ıcın az once yıgenımı markete gonderdım senın dedıklerını burda okumuştum onları almaya gıtıı

Benim bildiğim ağır kaldırmadan normal hayatına devam etmen. Oturup dinlenme çok hareketi ihmal etme derim kan akışı önemli çünkü ama zaten kısmette varsa tutunacak sen ne yaparsan yap.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Transferden çıktım canlarım. 2 tane transfer edildi. Donmuşum yok ama inşallah bunlar tutar. Beni unutmayın dua larınızı bekliyorum
phalacım canım :KK19: Rabbim kuzucuklarını sana bağışlasın inşallah
inşallah hayırlısıyla hamileyim:anneadayı: yazarsın buraya inşallah

Transferden çıktım canlarım. 2 tane transfer edildi. Donmuşum yok ama inşallah bunlar tutar. Beni unutmayın dua larınızı bekliyorum
merhaba canım inşaallah sıkıca tutunurlar 5. gün embriyosumu yapıldı canım ne güzel senin transfer yapıldı ben bekliyorum bakalım hayırlısı inş hamile haberinide verirsin

Hadi bakalım, hayırlı olsun inşallah tutar canım. Senin için dua edeceğim. Rabbim yüzünüzü güldürsün. Darısı bizlere inşallah.

Allah güzel sonuçlarla karşılaştırsın inş seni canım;)

Aldın sonunda yavrucaklarını soğuk hastaneden sıcak göbişe...
Geriye 1 tane kalmıştır onuda dondurmazlar zaten..
Meraklı bir kimseyim ben acaba bu embriyolar ne durumdalardı..
Zaten şöyle doyurucu bir açıklama hiç ama hiç okumadım tedavinle ilgili nasıl geldi geçti hiç te bişi anlamadım..
Sonunda hamileyim yaz bari olur mu:KK48:

Back