Amin insallahh :) sen hamilesin di mi egunal? Kac aylik ? Tup mu? Tek transfer mi? Bu topik cok uzamis takip edemiorum kim napio :))Poposunu ıssıracağın kuzuların gelsin inşallah bu tedavinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallahh :) sen hamilesin di mi egunal? Kac aylik ? Tup mu? Tek transfer mi? Bu topik cok uzamis takip edemiorum kim napio :))Poposunu ıssıracağın kuzuların gelsin inşallah bu tedavinde
ah canım keşke hamile olsam ben kronik infertilimAmin insallahh :) sen hamilesin di mi egunal? Kac aylik ? Tup mu? Tek transfer mi? Bu topik cok uzamis takip edemiorum kim napio :))
Amin canim insallahhcanım yeni tadavin hayırlara vesile olsun inşallah sonu bebişli olsun
ıssır poposundan tabi
zaten benim kırılma noktam bu 55 54 ler daha öncede buraya kadar gelip hep aşağısına düşemeden yeniden eskiye dönüyordum ama tabi dikkat etmeyi bozdgum için ama şimdi asla bozmuyorum yine de aynı kaldım
inşallah dediğin gibi olur birden gider fazlalıklar
platesede başlayınca kim tutar seni egunal
ayyyy bayıldım bu pisiye bennnn...Amin canim insallahh
Kendime kedi aldim o benim oglum oldu kiştan beri :) ona kardes lazim :)
Evet sorma canim ya o da kendini benim oglum saniyor :) kafayi yedim resmen, heryere onla gidiorum, en son kurbanda uzungöle goturdum hayvancaazi :)ayyyy bayıldım bu pisiye bennnn...
napmışsın kediyi evlat şart sana yoksa bebek muamelesinden kedi insanlaşacak
Evet sorma canim ya o da kendini benim oglum saniyor :) kafayi yedim resmen, heryere onla gidiorum, en son kurbanda uzungöle goturdum hayvancaazi :)
Ya phala birisi hamile demisti 2 ay once girdigimde, sen sandim kim ki? Mybaby mi acaba
Annemdeyim şimdi kargo için buranın adresini vermiştim gelmiş lastiklerim 3 renk hepsi farklı sertlikte yumuşakla başliciimmm
ıhh ıhh bende değilim canımEvet sorma canim ya o da kendini benim oglum saniyor :) kafayi yedim resmen, heryere onla gidiorum, en son kurbanda uzungöle goturdum hayvancaazi :)
Ya phala birisi hamile demisti 2 ay once girdigimde, sen sandim kim ki? Mybaby mi acaba
ayy ismini gördüm badem mişKizlarrr kedim "Badem" in iki ay önce çiftleştiği sevgilisi bile hamile, bugun yarin dogurucak :) bi kedi kadar olamadik diyorum eşime :)
Evet, dun mesaj atmistim da aramadilar demisti :) Allahimm insallah tutsun hayirlisiyla dogsun bitsin bu ozlem artik...Çok tatlı ama rengine bayıldım özellikle..
Gezdir tabii o senin bir parçan artık eve hayvan alıp boşverme derim ben..
Phala kime hamile dedi bilmiyorum canım ama mybaby de hamile değil..epey bir hamilemiz var bazıları doğurmaya başladı bile..Phala bugün transfer oluyor bu arada..
canım hayırlı olsun transferin Rabbim inşallah bebişini müjdelerslm arkadaslar benım transferım dun yapıldı bıraz kasıklarımda krampgıbı bazende ıgne batar gıbı ağrılar var normalmı bunlar
slm arkadaslar benım transferım dun yapıldı bıraz kasıklarımda krampgıbı bazende ıgne batar gıbı ağrılar var normalmı bunlar
Hayirli olsun canim, en zor surece girdin :) beklemek.. Rabbim sabirlar versin, insallah pozitifi gorup bebegini kucagina alirsin :) normal o agrilar..slm arkadaslar benım transferım dun yapıldı bıraz kasıklarımda krampgıbı bazende ıgne batar gıbı ağrılar var normalmı bunlar
Kizlarrr kedim "Badem" in iki ay önce çiftleştiği sevgilisi bile hamile, bugun yarin dogurucak :) bi kedi kadar olamadik diyorum eşime :)
hadi gözünaydın fit olmaya ramak kaldı desene
tabi önce yumışakla başlanıyor zaten
ben ilk günden sonra 3 gün et kesiği oluyorum spora başlarken abartıyorum ilk günün heycanı ve hevesiyle de
slm arkadaslar benım transferım dun yapıldı bıraz kasıklarımda krampgıbı bazende ıgne batar gıbı ağrılar var normalmı bunlar
ınsallah canım allahım hepımıze nasıp eder ınsallah .bekleme suresınde nelere dıkkat etmelıyım nasıl beslenmelıyım canlar