Herşeyin hayırlısıCanim benim hayirlisi olsun insalah bu sefer olur bebis gelir
Rabbim yardimcin olsun
bilmediğim bir şehrin yabancı sokaklarından birinde, tanımadığım bir evde bilgisayarın başında oturan güzel insan.. sanki yıllardır tanıyor gibi hissettiğim nadide insan.. inceliğin için teşekkür ederim.gebelik psikolojisi işte çok duygulandım gene..
canım bizde merakla bekliyoruzzzzzzzHala aramadılar, haber bekliyorum alınca haber sana yazacağım canım
Merhaba
Hakkınızda hayırlı olmasını dilerim. Hikayeniz de malesef talihsizlik var çünkü 3 kere düşük yapmış birine genetik araştırma yapılmadan tüp bebek kararı vermeleri gerçekten olmamış, ama olan olmuş yarına bakmak lazım. Dilerim tez vakit muradınıza kavuşursunuz ve sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz.
inşallah sorun bulunur ve çözüm yakındır cnm, Allah yardımcınız olsun.
Hala aramadılar, haber bekliyorum alınca haber sana yazacağım canım
Dondurulmus değil kuzum 4.deneme sil baştanhayırlısı olsun melindam, dondurulmuş mu transfer edilcek? inşallah vakti gelmiştir. Rabbim bu günleri unuttursun dilerim.
ayyy tahmin edebiliyorumEvet canım transferim yarın olacak bu gün haber bekliyorum. Heyecan dorukta
dondirik miDondurulmus değil kuzum 4.deneme sil baştanbu zamana kadar hiç dondirik çıkmadı
Dondurulmus değil kuzum 4.deneme sil baştanbu zamana kadar hiç dondirik çıkmadı
doğum günün kutlu olsun yeni yaşında istedğin herşey olsun inşlh....teşekkürler
bu sefer yüzün güler inşlh bebeğin seninle olur...33
33 yaşındayım
Doktorlar hiçbir sorunumun olmadıgını söylüyor
3 düşüğüm
13 hafta 8 hafta 12 hafta
var bir kezde tüp bebek yaptırdım ama onda gebe kalamadım şimdi ikinci denemeyi yaptıracağım
Acıbadem tüp bebek merkezinde Bülent bey ile tedavi göreceğim adet gördüğümde tedaviye başlayacağım
teşekkürler cemre, hepimizin anne olmasını diliyorum.doğum günün kutlu olsun yeni yaşında istedğin herşey olsun inşlh....
Aradılar canım yarın transferim olacakmış, fakat embriyolar hakkında bilgi vermediler yarın doktor söyleyecekmiş. Bende dayanamadım doktora MAİL attım bilgi vermesi için.Canım bence sen 5.güne yani yarına hazırla kendini bu ayrıca süper haber
Eveeeet yarın transferim var fakat embriyolar hakkında bilgi vermediler yarın söyleyeceklermiş.ayyy tahmin edebiliyorumher şey çok güzel olacak! bunu tekrarla, olumlama yap!
Aradılar canım yarın transferim olacakmış, fakat embriyolar hakkında bilgi vermediler yarın doktor söyleyecekmiş. Bende dayanamadım doktora MAİL attım bilgi vermesi için.
İnşallah canım benim, bu güzel duan ve dileklerin için gerçekten çok teşekkür ederim. İnşallah her şey senin söylediğin gibi güzel geçer...Dilerim sımsıkı tutunmak için seni bekliyorlardır:) Bi de ikiz olursa ne güzel olur.. Allah hayırlı gebelıkler ve hayırlı evlatlar nasip etsin bu transfer ile
İnşallah canım benim, bu güzel duan ve dileklerin için gerçekten çok teşekkür ederim. İnşallah her şey senin söylediğin gibi güzel geçer...
Çatladık yani..Aradılar canım yarın transferim olacakmış, fakat embriyolar hakkında bilgi vermediler yarın doktor söyleyecekmiş. Bende dayanamadım doktora MAİL attım bilgi vermesi için.
Aradılar canım yarın transferim olacakmış, fakat embriyolar hakkında bilgi vermediler yarın doktor söyleyecekmiş. Bende dayanamadım doktora MAİL attım bilgi vermesi için.
Roza geldi kızların arasınaçok şükür herşey yolunda canım Rabbim yardımcın olsun
bebişlerin sana sımsıkı tutunsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?