- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
Katılıyorum benimde oyum 10..evet 1-7-10 arasında gittim geldim. ama konsept gereği 10 en uygunu gibi geldi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılıyorum benimde oyum 10..evet 1-7-10 arasında gittim geldim. ama konsept gereği 10 en uygunu gibi geldi.
ben de çıkmıştım kaçırdım seniB
Ben varım
canım inş yarın güzel haberler gelir hepside kaliteli dölenirlerCanım benim opu oldum bugün şükür önemli bir sıkıntım olmadı sekiz yumoş toplanmış ama kaliteleri hakkinda yarin bilgi verecekler
yalnız değilsin egunal ben de hatta tüm Istanbul da sıkılıyor.Gelirsen sohbete ben varım.Günlerdir ben üzgünüm ağlıyorum sanki Istanbul da benimle ağlıyor.Hep yağmur...Hep yağmur :'(Ayyyy kimsede yok sıkıl egunal sıkıl yaniEki Görüntüle 1259604
Ben hic almadim ama alanlar var. Kisiden kisiye degisiyor.Kızlar, benim merak ettiğim bir şey var tüp bebek tedavi sürecinde folik asit yada ona benzer hap veriyo mu doktorlar?
Teşekkür ederim cevapladığın için sağolBen hic almadim ama alanlar var. Kisiden kisiye degisiyor.
ciddi olamazsın çok üzüldüm ya Rabbim sabır versinKızlar ensu bebeğini kaybetmiş başka bir topiğe yazmış
cnm yarınve sonrasında evlatların hep bi ömür seninle olsun....Aradılar canım yarın transferim olacakmış, fakat embriyolar hakkında bilgi vermediler yarın doktor söyleyecekmiş. Bende dayanamadım doktora MAİL attım bilgi vermesi için.
opun inşlh kolay geçsin ve kaliteli yumoşların olsun...Iyi akşamlar. Bugün kontrole gittim. Artık çatlatma iğnesini vurulma vaktim gelmiş. Çarşamba gunu opu olacakmış. Sonrasında dondurulmuş transferi olacak. Opu Dan sonra iğne veya ilaç devam edecek mi?
güzel haberlerini alırız inşlh..Canım benim opu oldum bugün şükür önemli bir sıkıntım olmadı sekiz yumoş toplanmış ama kaliteleri hakkinda yarin bilgi verecekler
ne iannamıyorum ya ufff alalh sabır versinKızlar ensu bebeğini kaybetmiş başka bir topiğe yazmış
İ
Hayırlı olsun inşallah hepsi döllenir iyi kalitede olur
canım inş yarın güzel haberler gelir hepside kaliteli dölenirler
Teşekkür ederim cevapladığın için sağol
nasılsın kuzum kimseler yok sanırım bu gün
Kızlar ensu bebeğini kaybetmiş başka bir topiğe yazmış
Yaaa gerçekten mi? üff çok üzüldüm yaaaaaa