ne akılı canım hayırdır ben gözden kaçırdım sanırsamKızlar bana akıl veren yok mu
Rabbim sağlıkla kucagına almayıda nasip etsinTransferimin 11.gunu öğlen 14:30 idrar belirgin 2.cizgi, akşam 18:50 Hakan Hocamın muhteşem sesi gebesin☺☺ durumum imkansız gibiydi. Allah ima binlerce şükür sonra da hakan hocama teşekkür. Günlerdir bu sayfaları okudum öyle umutsuzdum ki şu an öyle saskinim ki Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu ve nazarrrr☺☺
canım bunu sana müdürün mü diyor mesela yaşadığım yer bunu kaldırabilirmiymiş. gibi şeyleri ?Kızlar bana akıl veren yok mu...
canımm Allah nazardan saklasın, tamamına erdirsin sağlıkla huzurla inşallahTransferimin 11.gunu öğlen 14:30 idrar belirgin 2.cizgi, akşam 18:50 Hakan Hocamın muhteşem sesi gebesin☺☺ durumum imkansız gibiydi. Allah ima binlerce şükür sonra da hakan hocama teşekkür. Günlerdir bu sayfaları okudum öyle umutsuzdum ki şu an öyle saskinim ki Rabbim herkese tattirsin bu duyguyu ve nazarrrr☺☺
saol balım, ocağın etrafına alüminyum folyo döşedim öyle yaptım. Ben patlicn çok diye seçenek aradım o gün ama ikişer üçer bekledim artik başındakolay gelsin böcemm
patlıcanları nerde közledingeçen patlıcan közledim aklıma geldin mutfakta
Sen herzaman iyi ol yavrumValla bende dün kuruhasanlarıma takviye yaptım taze taze aldım ama 2 gündür yemeyi unutuyorum ki hasan bana küscek
iyiyim canım uzun zaman sonra daha iyiyim..
Napalım canımız çektikuruhasancılar doldu topiğe
canım nasıl oldunCanım bende Florence Nightingale Kadıköyde dondurttum Ocak ayında. Haziranda kullandık ilaçlarla birlikte, yanlış hatırlamıyosam 1000 TL civarı tutmuştu. :)
iyi yapmışsın folyo koymakla bende koyuyorum ocagın üstüne batmasın diye ama yine de bi şekilde suyu bişeysi akıyorsaol balım, ocağın etrafına alüminyum folyo döşedim öyle yaptım. Ben patlicn çok diye seçenek aradım o gün ama ikişer üçer bekledim artik başındabu arada asyamin selami var bebeem.
Evet canımcanım bunu sana müdürün mü diyor mesela yaşadığım yer bunu kaldırabilirmiymiş. gibi şeyleri ?
Hayirlisi olsun. Kucagimiz bebeklerle dolsun:)Merhaba, bende hiç bi sıkıntı yok yumurtalıkların ve rahmin çok iyi olduğunuda söyledi doktor, sadece eşim şeker hastası olduğundan meni dışarı çıkmıyor idrara geri kaçıyodu.bugün mikro-tese ameliyatı oldu ve testislerden sperm aldılar çok şükür ki yeteri kadar sperme ulaşıldı.onun için çok sevinçliyim bugün, ben de adetimi bekliyorum 2. gün gidip başlıcam tedaviye.. eurofertil fulya şubesinde yapılacak tüp bebek..bugün ameliyatı altunizadede oldu eşim çok memnun kaldık ..
Kızlar moralim bozuk iki yıldır kapanmak istiyorum ben özel sektördeyim gıda market sektörü bugün müdürle konuştum benim durumu sormuş şirket kapanmasın yada kapansın karışmıyomuş saygı duyuyomuş bazı muhafazakar şehirlerde varmış kapalılar eee bunu bende biliyorum işte benim yaşadığım yer yazlık bölge burda beni üzecek tepki alırsam üzülürsem yaşadığım yer bunu kaldırabilirmiymiş...falan filan alkol satışıda var ya bide bu mevzularda zaten her gece ayyaşların vızırtısı yetiyo beni türbanlı görüp banada laf söyleyenler tepki verwnler olurmuymuş falan filan bende rafa kaldırmak zorunda kaldım sanırım mahalle baskısı kapanmak isteyenler ićin var galiba bize her ne kadar tersi densede...siz olsanız ne yapardınız fikir istiyorum arafta kaldım...
kuruhasanın kökünü kuruttunuz kalmadı stoklarda
bi son zamanlarda sevesim geldi hele ayşegülle olan kavgalarında daha bi sevdim
iyi etmişsin benmde var bende yapıodum bi ara yine başlamak lazım tabi
topun var mı topun
Hatun tüp bebek sürecinin en sonundan başladı sormaya oysaki biz hangi merkezde yaptırmalıyım gibi sorulardan başlanmasına alışmışız..Millet gider mersine bu gidiyor tersinealemsiniz yaaaa
Şok diyet diye buna denir işte bak şok ettim seni şu an en az 500 gram gitmiştir sendenneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Şarjdaydı canım kim çıkaracaktı prizden üşendim Allah seni inandırsınne olurdu taşısaydın sankiiiiii
Paşa annesinin göbişinde gezenti oldu ülke ülke memleket memleket geziyor yavrucakEvet canımcım... Süpriz yapcaktım ama ağzımdan kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?