Allah bu ara gönlüme göre verirse mahvoldum ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bu ara gönlüme göre verirse mahvoldum ben
Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277728 Eki Görüntüle 1277727
Güüünnnaaaaayyydddııınnn
Birbirinden doğurgan kızçelerim
Valla billa hayat çok güzel herşeye rağmen
Bizi yeni güne kavuşturana şükürler olsun
Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727 Eki Görüntüle 1277727
Allah bu ara gönlüme göre verirsen mahvoldum ben
Aynı ben..Günaydın.
Valla şekerim ceketi assa hamile kalıyorum öyle böyle değil hahahah
niye tızım ne geçiyo gönlünden
olsun az az ilerlemek daha kalıcı oluyor zaten kiloda yolunuz uzun değil nasılsa
ay hiç deme mavileri alıyorum bombalar beni alıyorbakalım kaç zaman sürecek geçmem
egunal ve mybayb kilolarınız gitmiş tebriklerrrrrrrrr
bunlar size
ben de farkettim ama sanırım bilgisayarın azizliği gibi görünüyorTatlım ben niye az geliyorsun derdinde değilim daha önce de söylemiştin bunları biliyorum ben sadece genel bir soğuk halin var resmi yazmalar falan filan..Neden daha önce bunları yazmıyordum da şimdi yazıyorum..Bir şeymi var ne oluyor diye sormak istedim..ya da ben yanlış anlıyorum işte böyle
Gerginim ya hep ama hep güzel şeyler geçiyor içimden
ben de farkettim ama sanırım bilgisayarın azizliği gibi görünüyor
merhabaaaaaaaaaaa amanında amanın kim gelmişMERHABALAR bayanlar...
günaydın
valla 52 olmak için rahat 1 ay lazım bana ki inşallah bir ayda olurum daha ne isteyimNereye gitmiş henüz gitmedi datlum gitmeye çalışıyorlar
Hedef büyülttük..
ben 50 o 52 olcakmış bakalım kaç günde olcaz..
günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın yumoşlar ne almemdegünaydın canım nasılsın bugün
Ayyy cnm sen tedaviye mi başladınnnnCanım benim çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Seninde tedavin yaklaştı galiba değil mi?
yumurta sevmeyen ben günlerdir yumurta diye diye canımı çektirdinYumurtam haşlanıyor kibrit kutusu kadar peynir 1 domates ile yiyeyim bari
afiyet olsunnnnnYumurtam haşlanıyor kibrit kutusu kadar peynir 1 domates ile yiyeyim bari
MERHABALAR bayanlar...
günaydın
yeterrrrrrrrrrrrrrrr günaydınnnnnnnnnafiyet olsunnnnn