• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
İşte bu tür diyetler kandırmaca 5 günde 5 kilo şok diyet denilince çok cazip geliyor oysa ki gerçekler çok farklı..
5 kilo der 1400 verdirir :KK70:
Canım zaten senin verdiğin normal daha fazlası olmamalı sağlıksız olur...
Abartmadan dikkat ederek devam edelim...
Dip notunuda hiç beğenmedim:63:

evetttttttt 5 günlük diyet sonunda toplam da 1500gr verdim :KK48:
bu sabah tartıldım 100gr cık daha gitmiş dünden bugüne :KK70: nerde 5 de 5 :KK12:
devam devam hedefe dogru :KK55:
bugünkü kahvaltım zeytin peynir vs olcak özledimmmmm zaten :kk77:
:KK19:öyle deme ama ama:110: napiyim bende deniyorum tlfdan olmuyor ama :cry:

güldenim candy crush saga oynuyomusun ben bu sıralar çok oynuyorum iyi stres attırıyo bölümleri geçemeyince biraz sinir oluyosun ama olsun güzel bir oyun
hiii ben oynuyorum çok da seviyorum:KK68:
şuan 434. bölümdeyim bi geçemedim günlerdir sinirleniyorum artık dediğin gibi:mad:

547681_511391815574807_627169178_n.jpg

masmavi bir gökyüzünden ve pırıl pırıl parlayan güneşli bir sabahtan günaydın herkese

kizlar napiyosunuzzz bayadir girmiyorum kısa bilgi veriyim benim bebiş beni fazla uğraştırdı hayırlısıyla sona yaklaştık 3 hafta kaldı doğuma dualarım sizinle:KK60:
ayyy kuuzummmm nerlerdesin sen iyi haberini almak ne güzel :KK68::KK68::KK68:
Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım :nazar::KK46:
dogumunda bizlere de dua etmeyi unutma ve bizide haber ver merak ederiz :KK15:

cnm hayırlı olsun aman bizim kız opulara gelmiş inşlh bu sefer bebeğide gelecek...

inşl ilk denemende kavusursun evladına bende aralıkta ilk denememi yapıcam kısmetse..

cnm tedavin hep güzel geçsin inşlh yumoşların kaliteli büyüyordur..
Canım benim çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Seninde tedavin yaklaştı galiba değil mi?

selam canım nasıl gidyo tedavi benim embriyolar donduruldu transfer yapılmadı adetten sonra transfer olcak inşallah canım
Benimde yarın toplama işlemi yapılcak canım. Senin neden donduruldu? Ya birde birşey sorucam sen pazartesi 2 veya 2.30 gibi hastanede miydin? Kapalı bir bayan gördüm uzun boyluyduda. Çünkü sen kendini öyle tarif etmiştin.

Canım benim çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz. Seninde tedavin yaklaştı galiba değil mi?
evet cnm benimde tedavime az kaldı şurada ne kaldı aralığa uff benide heyecan basıyor ara ara
yaklaştıkça içimde korku heyecan hepsi sarıyor. kısmetse kasım başı gidip maddi boyutunu konuşucaz dr.umla artık ben tedavviye başlarken sen hamiş olucaksın bu yolları geçmiş olacaksın inşlh canı gönülden istiyorum
:D:D

allah razı olsun canım cok sevınırm arkadaslar bılgı verırıse 10 bıne kadar lımıtımız var kıredı kartıyla yaptırıcaz tabı kıredı kartı gecerlı oluyorsa tubbek merkezlerınde cok herycanlıyım gozlerım dolu dolu allah ısteyen herkeze anne olmayı nasıp etsın ınsallah aminnnnn

Kredi kartı geçer canım nerde geçmiyor ki artık:KK48:
İnşallah ilk denemede gelir bebeğin hatta bebeklerin uğraşmazsın daha fazla..

kizlar napiyosunuzzz bayadir girmiyorum kısa bilgi veriyim benim bebiş beni fazla uğraştırdı hayırlısıyla sona yaklaştık 3 hafta kaldı doğuma dualarım sizinle:KK60:

Oyyy 3 hafta mı kaldı doğuma bir bebeğimiz daha geliyor:KK61:
Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin paşa:nazar:

Back