• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
evetttttttt 5 günlük diyet sonunda toplam da 1500gr verdim :KK48:
bu sabah tartıldım 100gr cık daha gitmiş dünden bugüne :KK70: nerde 5 de 5 :KK12:
devam devam hedefe dogru :KK55:
bugünkü kahvaltım zeytin peynir vs olcak özledimmmmm zaten :kk77:
:KK19:öyle deme ama ama:110: napiyim bende deniyorum tlfdan olmuyor ama :cry:

Bence sağlıklı olan da bu 5 günde 5 kilo da neymiş..
Sen bana 5 günde 5 kilo şok diyet dedin öyle vaadettin ben inanıp yapsaydım ve en fazla 2 kilo verseydim bana bünyeye göre değişir mi diyecektin yok öyle şekerim ne dediysen o :KK48:
Hem o 5 günde 5 kilo gidecek bünyeyi getirin bana yakından görmek istiyorum insanmı emin olmalıyım..
Benim gibi dikkat ederek git bir süre sonra alışıyorsun zaten az yeme fikrine...
Dün akşam patlamış mısır yedim ne güzeldiiii:KK48:
Pakette olanlar varya işte onlardan bir pakette 179 kalori varmış ben yarısını yedim arada bir de ödüllendirmem lazım kendimi:KK48:
Günaydın kızlar :KK68: Kocam kişisini öngörüşmeye yolladım:KK8: :KK76:
Al gel enişte işi:KK49::KK49::KK49::KK48:

Kızlar nasıl doyuyorsunuz öyle yaa :)
1 ayda verin ama karnınız doysun eziyet etmeyın güzel canlarınıza ...

Kızlar nasıl doyuyorsunuz öyle yaa :)
1 ayda verin ama karnınız doysun eziyet etmeyın güzel canlarınıza ...

Doyduğumuzu kim söyledi:KK48:
Ekmek yemiyorum yediklerimin porsiyonlarını azalttım o kadar ciddi bir diyet denemez aslında dikkat ediyorum diyeti benimkisi:KK48:

dr bana dediki sana kilo ver derdim ama verecek bir şeyin yok YOKSA BENDE DİYET YAPACAKTIM

Sağol datlum gel beraber olsun diyecem de 1 yumurta kibrit kutusu kadar peynirimi ve 1 domatesimi paylaşamam onlarıda bölersem nolur benim halim sen sonra gel bana:KK48:
sen çay yap ben çay içerimmm

yumurta sevmeyen ben günlerdir yumurta diye diye canımı çektirdin
gidim bende köy yumurtamı haşlıyım bi tek sarısını yiyorum ama olsun :kk77:
ekmek tüketmiyormusun ? ben 1 etimek ile yesem diyorum ama :KK64:

Yumurta sevilmez mi kızımmmm..
Beyazı bana sarısı martılara ,nasiplensin yavrucaklar.
Basmışım aminoasiti taaşşşşş gibiyim..
Falan filan inter milan:KK70::KK70::KK70:

Şu telefondan girememe olayı çok kötü. Uzak kalıyorum resmen :)
Bugün saat 15:00 da Ataşehir Anadolu hastanesi nde Aydın Bey ile görüşmeye gideceğim. Size detayları yazarım.
güzel haberle gel inş

Bence sağlıklı olan da bu 5 günde 5 kilo da neymiş..
Sen bana 5 günde 5 kilo şok diyet dedin öyle vaadettin ben inanıp yapsaydım ve en fazla 2 kilo verseydim bana bünyeye göre değişir mi diyecektin yok öyle şekerim ne dediysen o :KK48:
Hem o 5 günde 5 kilo gidecek bünyeyi getirin bana yakından görmek istiyorum insanmı emin olmalıyım..
Benim gibi dikkat ederek git bir süre sonra alışıyorsun zaten az yeme fikrine...
Dün akşam patlamış mısır yedim ne güzeldiiii:KK48:
Pakette olanlar varya işte onlardan bir pakette 179 kalori varmış ben yarısını yedim arada bir de ödüllendirmem lazım kendimi:KK48:

Al gel enişte işi:KK49::KK49::KK49::KK48:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: itiraf ediyorum akşam cips yedim bi kaç tırrrrrrrrtııııkkkkkladım tabaktan ( mesajı aldın sen:KK39:)
ama ben daha önceki 5 de 5 diyetimde 3 kiloya yakın vermiştim canım bu diyetle
hiç kaçamak yapmadım bide hergün yürüdüm o sebepten olsa gerek
ama 5 kilo veren varmı bilemem :stop:

Back