- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
günaydınlarrrrrrrrrrr nasılsın kuzummmyeterrrrrrrrrrrrrrrrgünaydınnnnnnnnn
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlarrrrrrrrrrr nasılsın kuzummmyeterrrrrrrrrrrrrrrrgünaydınnnnnnnnn
![]()
evetttttttt 5 günlük diyet sonunda toplam da 1500gr verdim
bu sabah tartıldım 100gr cık daha gitmiş dünden bugünenerde 5 de 5
devam devam hedefe dogru
bugünkü kahvaltım zeytin peynir vs olcak özledimmmmm zaten
öyle deme ama ama
napiyim bende deniyorum tlfdan olmuyor ama
![]()
Al gel enişte işiGünaydın kızlarKocam kişisini öngörüşmeye yolladım
![]()
![]()
Şu telefondan girememe olayı çok kötü. Uzak kalıyorum resmen :)
Bugün saat 15:00 da Ataşehir Anadolu hastanesi nde Aydın Bey ile görüşmeye gideceğim. Size detayları yazarım.
MERHABALAR bayanlar...
günaydın![]()
günaydın canım iyiyim hamdolsun ama bugün üşengeçim sanki birazgünaydınlarrrrrrrrrrr nasılsın kuzummm
Kızlar nasıl doyuyorsunuz öyle yaa :)
1 ayda verin ama karnınız doysun eziyet etmeyın güzel canlarınıza ...
günaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsın yumoşlar ne almemde
doyunca diyet olmuyo ki ozamanKızlar nasıl doyuyorsunuz öyle yaa :)
1 ayda verin ama karnınız doysun eziyet etmeyın güzel canlarınıza ...
afiyet olsunnnnn
Sağol datlum gel beraber olsun diyecem de 1 yumurta kibrit kutusu kadar peynirimi ve 1 domatesimi paylaşamam onlarıda bölersem nolur benim halim sen sonra gel bana![]()
sen çay yap ben çay içerimmmSağol datlum gel beraber olsun diyecem de 1 yumurta kibrit kutusu kadar peynirimi ve 1 domatesimi paylaşamam onlarıda bölersem nolur benim halim sen sonra gel bana![]()
dr bana dediki sana kilo ver derdim ama verecek bir şeyin yok YOKSA BENDE DİYET YAPACAKTIM
yumurta sevmeyen ben günlerdir yumurta diye diye canımı çektirdin
gidim bende köy yumurtamı haşlıyım bi tek sarısını yiyorum ama olsun
ekmek tüketmiyormusun ? ben 1 etimek ile yesem diyorum ama![]()
Sınırsız çay ikramım olur tabii ben seninle azcık aşımı da paylaşırım sen gel yeter ki yeteeeersen çay yap ben çay içerimmm
güzel haberle gel inşŞu telefondan girememe olayı çok kötü. Uzak kalıyorum resmen :)
Bugün saat 15:00 da Ataşehir Anadolu hastanesi nde Aydın Bey ile görüşmeye gideceğim. Size detayları yazarım.
Bence sağlıklı olan da bu 5 günde 5 kilo da neymiş..
Sen bana 5 günde 5 kilo şok diyet dedin öyle vaadettin ben inanıp yapsaydım ve en fazla 2 kilo verseydim bana bünyeye göre değişir mi diyecektin yok öyle şekerim ne dediysen o
Hem o 5 günde 5 kilo gidecek bünyeyi getirin bana yakından görmek istiyorum insanmı emin olmalıyım..
Benim gibi dikkat ederek git bir süre sonra alışıyorsun zaten az yeme fikrine...
Dün akşam patlamış mısır yedim ne güzeldiiii
Pakette olanlar varya işte onlardan bir pakette 179 kalori varmış ben yarısını yedim arada bir de ödüllendirmem lazım kendimi
Al gel enişte işi![]()
Sağol datlum gel beraber olsun diyecem de 1 yumurta kibrit kutusu kadar peynirimi ve 1 domatesimi paylaşamam onlarıda bölersem nolur benim halim sen sonra gel bana![]()