- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
çıkıyorum şimdi sen aşını ye bebeğim diyetteki insanın aşı bölüşülmezSınırsız çay ikramım olur tabii ben seninle azcık aşımı da paylaşırım sen gel yeter ki yeteeeer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çıkıyorum şimdi sen aşını ye bebeğim diyetteki insanın aşı bölüşülmezSınırsız çay ikramım olur tabii ben seninle azcık aşımı da paylaşırım sen gel yeter ki yeteeeer
haaaaaaaaaaaah hhaaaa hhaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaa hhhhhhhhhaaaaYumurta sevilmez mi kızımmmm..
Beyazı bana sarısı martılara ,nasiplensin yavrucaklar.
Basmışım aminoasiti taaşşşşş gibiyim..
Falan filan inter milan
günaydın hoşgeldinnnnnGünaydın kızlarrr.
hayırrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaa dr gerçekten öyle söyledi her hastaya kilo ver diyordu banada senin verecek bir şeyin yok dedii ben hiç size öyle bir şey yapabilirmiyim yaaasen bize gıcıkmı veriyosun
5 günde 1,5 kilo giderse , 5 kilo kaç günde gider?valla 52 olmak için rahat 1 ay lazım bana ki inşallah bir ayda olurum daha ne isteyim
1500 gr gitti toplamda 5 gün sonunda
bu naısl bir matematik5 günde 1,5 kilo giderse , 5 kilo kaç günde gider?
16 buçuk günlük diyet yapman lazım 5 günü gitti kaldı 11,5 gün
yook 54 benim kırılma noktam o yüzden orda bi süre takılacagımı düşünüyorum5 günde 1,5 kilo giderse , 5 kilo kaç günde gider?
16 buçuk günlük diyet yapman lazım 5 günü gitti kaldı 11,5 gün
güzel haberle gel inş
diyet matemtiği işlemlerde light ve kalorisiz hesaplamaya dayalıbu naısl bir matematik
Günaydın kızlarrr.
gerildim kız sen hesaplarkendiyet matemtiği işlemlerde light ve kalorisiz hesaplamaya dayalı
hayırrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaa dr gerçekten öyle söyledi her hastaya kilo ver diyordu banada senin verecek bir şeyin yok dedii ben hiç size öyle bir şey yapabilirmiyim yaaa
inşşşşşşşşşş der neden olmasınİnşallah aa hamilesin der onun dışında güzel haber verir mi sanmam ahahahah :)
inşşşşşşşşşş der neden olmasın
biliyorum kızzzzşaka yapıyoruk kız deliiiiiiiiiiiiiiiiiiii
itiraf ediyorum akşam cips yedim bi kaç tırrrrrrrrtııııkkkkkladım tabaktan ( mesajı aldın sen)
ama ben daha önceki 5 de 5 diyetimde 3 kiloya yakın vermiştim canım bu diyetle
hiç kaçamak yapmadım bide hergün yürüdüm o sebepten olsa gerek
ama 5 kilo veren varmı bilemem
haaaaaaaaaaaah hhaaaa hhaaaaaaa haaaaaaaaaaaaaaa hhhhhhhhhaaaa
en sevdiğim bölümlerden biriydi
yook 54 benim kırılma noktam o yüzden orda bi süre takılacagımı düşünüyorum
11,5 gün iyiymiş ama sanmam
Bunun matematiğinde ne var canım basit tek bilinmeyenli bir denklem..bu naısl bir matematik