Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedavin nasıl gidiyor anlatsana biraz..Reflünün tek çaresi kudret narı, bir araştırın.
güldenim candy crush saga oynuyomusun ben bu sıralar çok oynuyorum iyi stres attırıyo bölümleri geçemeyince biraz sinir oluyosun ama olsun güzel bir oyun
Çok nadir oyunlara takılıyorum canım yoksa bağımlılık yapıyor foruma uğrayamam![]()
Benim telefonum teknoloji gerisi nete girince donuyooo ondan cepten nete giremiyorum..telefondan oynuyorum ben![]()
Merhaba Arkadaşlar;
Allah nasip kısmet ederse bende tüp bebekçiler kafilesine katılıcam.Adet olmayı bekliyorum.tahmini olarak 1 haftam var yok işte :) ilk denememiz ihşallah Allah banada anne olmayı nasip eder.benimle aynı durumda yeni başlıcak olan var mı aranızda??
Hoşbuldum :) teşekkürlerrHoşgeldin tatlım...
Bu ay tedaviye başlayan arkadaşlar çok dek gelirsiniz mutlaka..
Aynen bu şekilde canım. Bak şimdi de cümlenin sonuna gülücük yapmaya çalışacağım.Foto çektim şimdi bende böyle forum seçenekleri sendekiyle aynımı bir bak..
Eki Görüntüle 1277112
Cuma günü başladı tedavi. Yarın yani 5. gün de sabahtan kontrolüm var. Bakalım yumurtalar ne durumda yarın belli olacak. Kullandığım iğneler ve ilaç biraz başağrısı dışında pek etki etmedi.Tedavin nasıl gidiyor anlatsana biraz..
Hoşgeldin:) Ben de yeni başladım. Daha 4 gün oldu. Siz de sorun neydi, sakıncası yoksa ve nerede başlayacaksınız tedaviye?Merhaba Arkadaşlar;
Allah nasip kısmet ederse bende tüp bebekçiler kafilesine katılıcam.Adet olmayı bekliyorum.tahmini olarak 1 haftam var yok işte :) ilk denememiz ihşallah Allah banada anne olmayı nasip eder.benimle aynı durumda yeni başlıcak olan var mı aranızda??
valla anlamadım bunu bir araştırayım ben..Aynen bu şekilde canım. Bak şimdi de cümlenin sonuna gülücük yapmaya çalışacağım.
Ama bu benim sana 3.soruşum sen bunu gördünCuma günü başladı tedavi. Yarın yani 5. gün de sabahtan kontrolüm var. Bakalım yumurtalar ne durumda yarın belli olacak. Kullandığım iğneler ve ilaç biraz başağrısı dışında pek etki etmedi.
Genel olarak iyi gidiyor. Sağol sorduğun için.
Hoşbuldum :) teşekkürlerr
Aaa hadi ya, kaçırmışım demek ki:) Bütün gün işteyim. Ara ara girebiliyorum.Ama bu benim sana 3.soruşum sen bunu gördün
Bende de ilk yan etki baş ağrısı oluyor..
Sorunsuz su gibi geçen bir tedavin olsun inşallah..
evet farklı günler de 3 kez sordum biliyorum çünkü başlayacağın zamanı...Aaa hadi ya, kaçırmışım demek ki:) Bütün gün işteyim. Ara ara girebiliyorum.
İnşallah iyi olacak hepimiz için.
Benim transfer dondurulmuşlarla olacakmış. O yüzden Kasım olmayabilir belki.evet farklı günler de 3 kez sordum biliyorum çünkü başlayacağın zamanı...
ekim ayınde ekip kasımda sonuçları alacağız kızların tedavileri ekim ortalarına dek geldi seninde öyle..
Ben sayfaya geliyorum biraz duruyorum sizi görmeyincede kaçıyorum.Şu tedavini birlikte doyasıya paylaşamadık yani öyle haber ver çık çok sinir oluyorum
Bugün çatlatıyorsun demek emekle büyüttüğün yumilerini...
Bu tedavinde hamilesin sen öyle hissediyorum bu mesajımı alıntı yapacam ben demiştim diye
Allah korusun aksi olursa bu mesajımı herkes şu an da unutsun![]()