2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
İnşallah canım..
Sen yumilerini büyüt ben de büyüme adayı yumilerimi oluşturayım:KK48:
Yetişeyim sana..
Yumi çatlama günümü biliyorum ben bayramın 4.günüydü biz çok fena tartıştık 3.günü o sebeple kaçırdım çatlama gününü olmayacağını biliyordum canım..Asla peşinde dolanmıyorum artık ekşın şart diye:KK48:

oooooo harika bir haber bu...
e transfer ücretide sağlam olmuştur direk söyleme ama eski maaşına göre yüzde kaç arttı:KK70::KK70::-)
merak ettiğim şeye bak sanırsın bana verceksiniz:KK48:

Canım sorma yüzdesini bilmem de baya bi artacak :KK53:

Kızlar bu akşam çatlatma iğnemi yapıyorum Allahın izniyle perşembe günüde opu var. Dualarınızı eksit etmeyin. Sizleri çok seviyorum...

Hayırlısı olsun güzellik :KK60:

işte benim hikayem 8 senelik evliyim pko hastası 4 aşılama 2 tüp bebek ve tüp bebek biri tuttu düştü 2. Tutmadı ve daha sonra recai hocam bana bir amaliyat dedi yumurtalarım büyümüyordu yumurtalıklara delik açacaz dedi ve ben tamam dedim doktoruma güvendigim için oldum tam 1 sene sonra hamlle kaldım zaten doktorum demişti 6 ay 1 sene içinde hamile kalırsın diye cuma günü saat gece 2 de sancılarım başladı saat 4 te hastanedeydim ve sancılarım sıklaştı gittigimde 6 santim açılma vardı sabah 8 i 10 geçe dogum yaptım normal dogum oldu çok şükür allah hepinize tattırsın bu duyguyu çok güzel birşey
Güzel duaların için tşk Ler canım. Allah evladını sana bağışlasın inş. Yumurtalıklara delik açmak nasıl oluyor? Sonrasında tüp bebekle mi hamile kaldın canım?

Arkadaşlar benim smiley larım çıkmıyor. Yazarken smiley e basıyorum. Msjlarda görünmüyor, neden?

fitikli yetermii :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:bu gün beni ancak böyle bir şey güldürürdü :KK70::KK70::KK70::KK70:

Arkadaşlar benim smiley larım çıkmıyor. Yazarken smiley e basıyorum. Msjlarda görünmüyor, neden?

Profiline gir sağ üst köşeden nickinin üzerine gelince çıkar..
Forum seçeneklerini tıkla karşına çıkan siyah kutuda der ki ''mesaj yazarken zengin mesaj editörü kullan''
İşte bu seçeneğin başındaki kutucuğa bak işaretli değilse işaretle değişikliği kaydet ve çık...

işte benim hikayem 8 senelik evliyim pko hastası 4 aşılama 2 tüp bebek ve tüp bebek biri tuttu düştü 2. Tutmadı ve daha sonra recai hocam bana bir amaliyat dedi yumurtalarım büyümüyordu yumurtalıklara delik açacaz dedi ve ben tamam dedim doktoruma güvendigim için oldum tam 1 sene sonra hamlle kaldım zaten doktorum demişti 6 ay 1 sene içinde hamile kalırsın diye cuma günü saat gece 2 de sancılarım başladı saat 4 te hastanedeydim ve sancılarım sıklaştı gittigimde 6 santim açılma vardı sabah 8 i 10 geçe dogum yaptım normal dogum oldu çok şükür allah hepinize tattırsın bu duyguyu çok güzel birşey

Oyyyy bir de normal gelmiş minnak kızçem...
41 kere maşallah yerim onu ben..
Yumurtalıklarımı bende mi deldirsem ne yapsam bilemedim:KK48:

fitikli yetermii :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:bu gün beni ancak böyle bir şey güldürürdü :KK70::KK70::KK70::KK70:

Bugün kötümüsünde benim fıtıklı yeterime güldün sadece:KK48:
Nur topu gibi fıtığım oldu yazmışsın napıcan gülüm nur topu bebek yapamayınca dertten sıkıntıdan anca nut topu fıtıklarımız olur bizim..
Hadi şimdide ağla acı gerçekleri yüzüne yüzüne söyledim:-)

Forum seçeneklerini tıkla karşına çıkan siyah kutuda der ki ''mesaj yazarken zengin mesaj editörü kullan''
İşte bu seçeneğin başındaki kutucuğa bak işaretli değilse işaretle değişikliği kaydet ve çık...
Canım o Seçenek işaretli ama neden olmuyor anlamadım

Bak yine olmadı

kesinlikle hedefi büyütüyorum :KK68: çünkü henüz farkedilen bi incelme yok :KK12:
spor şart tabi bi hedefe ulaşayım da o zaman spora başlicim :KK6:
hahhaha:KK70: 3kg,600 gr daha mı :KK57: valla bu sefer niyeyse geçen seferki gibi çok bi düşüş yaşamadım
hem bi kere o max 5 kilo verdiren diyet yani 1 de verebilirsin 3 de 5 de bünyeye göre değişir
benim bünyem 1400gr vermeye müsaitmiş :KK70: napalım
ama artık geri dönüşü olmayan bi yola girdim hedefime ulaşana kdr asla vazgeçmicim:KK20:
hedef 52:KK55:
dip not: bu hafta eşim gündüz vardiyasında oldugu için akşamları gelemiyorum. telefondan da giremiyorum :KK43:

İşte bu tür diyetler kandırmaca 5 günde 5 kilo şok diyet denilince çok cazip geliyor oysa ki gerçekler çok farklı..
5 kilo der 1400 verdirir :KK70:
Canım zaten senin verdiğin normal daha fazlası olmamalı sağlıksız olur...
Abartmadan dikkat ederek devam edelim...
Dip notunuda hiç beğenmedim:63:

Bugün kötümüsünde benim fıtıklı yeterime güldün sadece:KK48:
Nur topu gibi fıtığım oldu yazmışsın napıcan gülüm nur topu bebek yapamayınca dertten sıkıntıdan anca nut topu fıtıklarımız olur bizim..
Hadi şimdide ağla acı gerçekleri yüzüne yüzüne söyledim:-)
yok kuzu yaa ne ağlayacam yapamıyoruz işte BEBE ağlasamda zırlasamda olmuyor dün gece mide bulantısından uyuyamadım sabahta annem gelmişti has işleri vardı ona koşturmaktan yoruldum biraz

Bak yine olmadı
Foto çektim şimdi bende böyle forum seçenekleri sendekiyle aynımı bir bak..
Fotoğraf0327.jpg

yok kuzu yaa ne ağlayacam yapamıyoruz işte BEBE ağlasamda zırlasamda olmuyor dün gece mide bulantısından uyuyamadım sabahta annem gelmişti has işleri vardı ona koşturmaktan yoruldum biraz

Bizler psikolojik gebeyiz..
Bak günlerdir mide bulantısı çektim dün de sen yaşamışsın işte bunlar hep psikolojik gebeliğimizden ötürü:-)
2 gün üst üste hastanede olmak zaten yorar canım..
Hep diyoruz ya önce sağlık o olmayınca ne anne olmak aklımıza gelir ne başka şeyler..

Back