Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selaaammmmm...
İşte beni teyze yapacak kadın geldi![]()
ya çok kötü bir şey bu bulantı yaaBizler psikolojik gebeyiz..
Bak günlerdir mide bulantısı çektim dün de sen yaşamışsın işte bunlar hep psikolojik gebeliğimizden ötürü
2 gün üst üste hastanede olmak zaten yorar canım..
Hep diyoruz ya önce sağlık o olmayınca ne anne olmak aklımıza gelir ne başka şeyler..
ya çok kötü bir şey bu bulantı yaa
sen cansın canımsın Allahım şu iyi yurekli kulunun yazdığını kabul et
reflüm var canımmmmgastritin varmı yetercim ondan olabilir nane kaynat iç bulantıya iyi geliyo ama içine limon koymadan
Aynen ben kendimi bildim bileli çekerim azcık üzüleyim azcık üşüteyim hemen mideme vurur felaket bir şey bir de dışa vurum yok ben de çıkış olmuyor herşey içimde kalıyor bir çıksa rahatlayacam belkiya çok kötü bir şey bu bulantı yaa
reflüm var canımmmm
berbat bir durum kuzumAynen ben kendimi bildim bileli çekerim azcık üzüleyim azcık üşüteyim hemen mideme vurur felaket bir şey bir de dışa vurum yok ben de çıkış olmuyor herşey içimde kalıyor bir çıksa rahatlayacam belkikonu kötü üstü kapalı anlatayım dedim inşallah anlayamayacağın kadar kapalı anlatmamışımdır..
canım süt ve süt ürünlerinden nefret ediyorum yaa ben geçen yıl kantron otu iyi demişlerdi bir kaç ay içim (bu arada kanturun çayı kilo vermeyede çok yardımcı bir çaydır )ASLINDA İYİ GELMİŞTİ AMA sonra bıraktımreflü için soğuk süt çok iyi deniyo yeterim belki biliyosun çok değil ama bi kaç yudum soğuk süt reflüyü hafifletiyomuş dene istersen
canım süt ve süt ürünlerinden nefret ediyorum yaa ben geçen yıl kantron otu iyi demişlerdi bir kaç ay içim (bu arada kanturun çayı kilo vermeyede çok yardımcı bir çaydır )ASLINDA İYİ GELMİŞTİ AMA sonra bıraktım
Reflünün tek çaresi kudret narı, bir araştırın.reflüm var canımmmm
bu kalp çok güzel çok hoşuma kaçtı![]()