İnşallah canım..
Sen yumilerini büyüt ben de büyüme adayı yumilerimi oluşturayım
Yetişeyim sana..
Yumi çatlama günümü biliyorum ben bayramın 4.günüydü biz çok fena tartıştık 3.günü o sebeple kaçırdım çatlama gününü olmayacağını biliyordum canım..Asla peşinde dolanmıyorum artık ekşın şart diye
oooooo harika bir haber bu...
e transfer ücretide sağlam olmuştur direk söyleme ama eski maaşına göre yüzde kaç arttı
merak ettiğim şeye bak sanırsın bana verceksiniz
Kızlar bu akşam çatlatma iğnemi yapıyorum Allahın izniyle perşembe günüde opu var. Dualarınızı eksit etmeyin. Sizleri çok seviyorum...
Allah güzel sonuçlar versin inşKızlar bu akşam çatlatma iğnemi yapıyorum Allahın izniyle perşembe günüde opu var. Dualarınızı eksit etmeyin. Sizleri çok seviyorum...
Güzel duaların için tşk Ler canım. Allah evladını sana bağışlasın inş. Yumurtalıklara delik açmak nasıl oluyor? Sonrasında tüp bebekle mi hamile kaldın canım?işte benim hikayem 8 senelik evliyim pko hastası 4 aşılama 2 tüp bebek ve tüp bebek biri tuttu düştü 2. Tutmadı ve daha sonra recai hocam bana bir amaliyat dedi yumurtalarım büyümüyordu yumurtalıklara delik açacaz dedi ve ben tamam dedim doktoruma güvendigim için oldum tam 1 sene sonra hamlle kaldım zaten doktorum demişti 6 ay 1 sene içinde hamile kalırsın diye cuma günü saat gece 2 de sancılarım başladı saat 4 te hastanedeydim ve sancılarım sıklaştı gittigimde 6 santim açılma vardı sabah 8 i 10 geçe dogum yaptım normal dogum oldu çok şükür allah hepinize tattırsın bu duyguyu çok güzel birşey
Canım sorma yüzdesini bilmem de baya bi artacak
Hayırlısı olsun güzellik
MerhabaaaaMerhaba
Merhabalar ard arda geliyor sana da merhaba eyyyy fıtıklı yeteeerrrmrhb kızlar
Arkadaşlar benim smiley larım çıkmıyor. Yazarken smiley e basıyorum. Msjlarda görünmüyor, neden?
işte benim hikayem 8 senelik evliyim pko hastası 4 aşılama 2 tüp bebek ve tüp bebek biri tuttu düştü 2. Tutmadı ve daha sonra recai hocam bana bir amaliyat dedi yumurtalarım büyümüyordu yumurtalıklara delik açacaz dedi ve ben tamam dedim doktoruma güvendigim için oldum tam 1 sene sonra hamlle kaldım zaten doktorum demişti 6 ay 1 sene içinde hamile kalırsın diye cuma günü saat gece 2 de sancılarım başladı saat 4 te hastanedeydim ve sancılarım sıklaştı gittigimde 6 santim açılma vardı sabah 8 i 10 geçe dogum yaptım normal dogum oldu çok şükür allah hepinize tattırsın bu duyguyu çok güzel birşey
fitikli yetermiibu gün beni ancak böyle bir şey güldürürdü
Canım o Seçenek işaretli ama neden olmuyor anlamadımProfiline gir sağ üst köşeden nickinin üzerine gelince çıkar..
Forum seçeneklerini tıkla karşına çıkan siyah kutuda der ki ''mesaj yazarken zengin mesaj editörü kullan''
İşte bu seçeneğin başındaki kutucuğa bak işaretli değilse işaretle değişikliği kaydet ve çık...
Bak yine olmadıProfiline gir sağ üst köşeden nickinin üzerine gelince çıkar..
Forum seçeneklerini tıkla karşına çıkan siyah kutuda der ki ''mesaj yazarken zengin mesaj editörü kullan''
İşte bu seçeneğin başındaki kutucuğa bak işaretli değilse işaretle değişikliği kaydet ve çık...
kesinlikle hedefi büyütüyorumçünkü henüz farkedilen bi incelme yok
spor şart tabi bi hedefe ulaşayım da o zaman spora başlicim
hahhaha3kg,600 gr daha mı valla bu sefer niyeyse geçen seferki gibi çok bi düşüş yaşamadım
hem bi kere o max 5 kilo verdiren diyet yani 1 de verebilirsin 3 de 5 de bünyeye göre değişir
benim bünyem 1400gr vermeye müsaitmişnapalım
ama artık geri dönüşü olmayan bi yola girdim hedefime ulaşana kdr asla vazgeçmicim
hedef 52
dip not: bu hafta eşim gündüz vardiyasında oldugu için akşamları gelemiyorum. telefondan da giremiyorum
yok kuzu yaa ne ağlayacam yapamıyoruz işte BEBE ağlasamda zırlasamda olmuyor dün gece mide bulantısından uyuyamadım sabahta annem gelmişti has işleri vardı ona koşturmaktan yoruldum birazBugün kötümüsünde benim fıtıklı yeterime güldün sadece
Nur topu gibi fıtığım oldu yazmışsın napıcan gülüm nur topu bebek yapamayınca dertten sıkıntıdan anca nut topu fıtıklarımız olur bizim..
Hadi şimdide ağla acı gerçekleri yüzüne yüzüne söyledim
Foto çektim şimdi bende böyle forum seçenekleri sendekiyle aynımı bir bak..Bak yine olmadı
yok kuzu yaa ne ağlayacam yapamıyoruz işte BEBE ağlasamda zırlasamda olmuyor dün gece mide bulantısından uyuyamadım sabahta annem gelmişti has işleri vardı ona koşturmaktan yoruldum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?