2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Canım sorma yüzdesini bilmem de baya bi artacak

Kızlar bu akşam çatlatma iğnemi yapıyorum Allahın izniyle perşembe günüde opu var. Dualarınızı eksit etmeyin. Sizleri çok seviyorum...

Hayırlısı olsun güzellik

Güzel duaların için tşk Ler canım. Allah evladını sana bağışlasın inş. Yumurtalıklara delik açmak nasıl oluyor? Sonrasında tüp bebekle mi hamile kaldın canım?

Arkadaşlar benim smiley larım çıkmıyor. Yazarken smiley e basıyorum. Msjlarda görünmüyor, neden?

fitikli yetermii bu gün beni ancak böyle bir şey güldürürdü

Arkadaşlar benim smiley larım çıkmıyor. Yazarken smiley e basıyorum. Msjlarda görünmüyor, neden?

Profiline gir sağ üst köşeden nickinin üzerine gelince çıkar..
Forum seçeneklerini tıkla karşına çıkan siyah kutuda der ki ''mesaj yazarken zengin mesaj editörü kullan''
İşte bu seçeneğin başındaki kutucuğa bak işaretli değilse işaretle değişikliği kaydet ve çık...

Oyyyy bir de normal gelmiş minnak kızçem...
41 kere maşallah yerim onu ben..
Yumurtalıklarımı bende mi deldirsem ne yapsam bilemedim

fitikli yetermii bu gün beni ancak böyle bir şey güldürürdü

Bugün kötümüsünde benim fıtıklı yeterime güldün sadece
Nur topu gibi fıtığım oldu yazmışsın napıcan gülüm nur topu bebek yapamayınca dertten sıkıntıdan anca nut topu fıtıklarımız olur bizim..
Hadi şimdide ağla acı gerçekleri yüzüne yüzüne söyledim

Canım o Seçenek işaretli ama neden olmuyor anlamadım

Bak yine olmadı

İşte bu tür diyetler kandırmaca 5 günde 5 kilo şok diyet denilince çok cazip geliyor oysa ki gerçekler çok farklı..
5 kilo der 1400 verdirir
Canım zaten senin verdiğin normal daha fazlası olmamalı sağlıksız olur...
Abartmadan dikkat ederek devam edelim...
Dip notunuda hiç beğenmedim

yok kuzu yaa ne ağlayacam yapamıyoruz işte BEBE ağlasamda zırlasamda olmuyor dün gece mide bulantısından uyuyamadım sabahta annem gelmişti has işleri vardı ona koşturmaktan yoruldum biraz

yok kuzu yaa ne ağlayacam yapamıyoruz işte BEBE ağlasamda zırlasamda olmuyor dün gece mide bulantısından uyuyamadım sabahta annem gelmişti has işleri vardı ona koşturmaktan yoruldum biraz

Bizler psikolojik gebeyiz..
Bak günlerdir mide bulantısı çektim dün de sen yaşamışsın işte bunlar hep psikolojik gebeliğimizden ötürü
2 gün üst üste hastanede olmak zaten yorar canım..
Hep diyoruz ya önce sağlık o olmayınca ne anne olmak aklımıza gelir ne başka şeyler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…