2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydııınnnnn...
Tam tamına 4 günlük diyetimin sonunda 54.8 kilodan 53 kiloya düşmüşüm...
Yani 1 kilo 800 gram vermişim...
Bir süre daha dikkat etmem lazım hedefim 50 kilo artık en ideal kilom..
kığızzzzzzzzzzz maşallah
bende sabah tartıldım 55.9 kalmışım
hedefime ulaşamadıgım için aynen devam benim hedefimde 52 artık

o zaman bende tünaydınımı güzel bir şarkıyla yapim
portakales de sever umarım
herkese benden tünaydın müziği

canım napıyon kuzum nasıl gidiyo tedavi
Allah ım hepimize nasip etsin kuzum Amin inşallah
E2 değerlerim iyi çıktı düne kadar 1450 küsürdü, 4 yumurtam var 2 tanede küçük var büyük ihtimalle küçükler yetişmeyecek. Ama olsun 4 tanesi sağlıklı olsunda. Perşembe günü opu var inşallah herşey yolunda gider.

hadi hayırlısı perşembe opu sonra gelsin minnaklar göbüşe 9 ay kalsın , sonra ömür boyu inşallah

Tesekkur ederim iki deneme yaptik olmadi yas ilerliyo korkuyorum simdi ucuncu icin hazirlik yapiyoruz bakalim kismet
Allah gönlünüze göre versin inşallah
benim amh 2 sene önce 1.15 di ,yaşım 25di şuan 27 yaşındayım
sizin Maşallahınız var umarım 3. denemenizde Rabbim evladınızı müjdeler

Kızlar bu akşam çatlatma iğnemi yapıyorum Allahın izniyle perşembe günüde opu var. Dualarınızı eksit etmeyin. Sizleri çok seviyorum...

Hadi bakalım Allah kolaylıklar versin canım. Senin trasnfer hemen mi yapılacak yoksa dondurulmuşlarla mı?

Allah gönlünüze göre versin inşallah
benim amh 2 sene önce 1.15 di ,yaşım 25di şuan 27 yaşındayım
sizin Maşallahınız var umarım 3. denemenizde Rabbim evladınızı müjdeler
Saol cnm rabbim herkesi hayirli anne yapsin icisirada bizi

Tesekkur ederim iki deneme yaptik olmadi yas ilerliyo korkuyorum simdi ucuncu icin hazirlik yapiyoruz bakalim kismet

3. sü olana kadar normalinden hamile kalırsın inşallah :) Benim kuzenim ve görümcem 3.cü için hazırlık yaparken hamile kaldılar. Umunuz hep olsun inşallah

kığızzzzzzzzzzz maşallah
bende sabah tartıldım 55.9 kalmışım
hedefime ulaşamadıgım için aynen devam benim hedefimde 52 artık

hedefi büyütüyoruz yani
hadi bakalım...
anca bu kadar verebilmişim ama normal bence spor şart

bide dün meyve günümdü ya
akşam yemeğinde kaçamakk yaptım
ıspanak yedim yogurtlayıp napim meyveyle olcak iş mi
o yüzden 55.9 çıktım bu sabah yani 1 kg 400 gr gitmiş oldu

akşama kadar meyve yenirmi ben sevmem bi de meyveyi..
kaçamak yaptığın şey ıspanak yoğurt olsun ne var ki..
bugün 5.gün 1400 gr vermişsin 5 kilodan 1.4 ü çıkardığımızda 3,6 kilo vermen lazım bugün
malum 5 günde 5 kilo şok diyet dedin ben bekliyorum 3,6 kilo daha vermeni
spor olmadan hayatta 5 günde 5 kilo gitmez daha öncede demişmiydim spor şart

Kızlar bu akşam çatlatma iğnemi yapıyorum Allahın izniyle perşembe günüde opu var. Dualarınızı eksit etmeyin. Sizleri çok seviyorum...

Şu tedavini birlikte doyasıya paylaşamadık yani öyle haber ver çık çok sinir oluyorum
Bugün çatlatıyorsun demek emekle büyüttüğün yumilerini...
Bu tedavinde hamilesin sen öyle hissediyorum bu mesajımı alıntı yapacam ben demiştim diye
Allah korusun aksi olursa bu mesajımı herkes şu an da unutsun

kesinlikle hedefi büyütüyorum çünkü henüz farkedilen bi incelme yok
spor şart tabi bi hedefe ulaşayım da o zaman spora başlicim
hahhaha 3kg,600 gr daha mı valla bu sefer niyeyse geçen seferki gibi çok bi düşüş yaşamadım
hem bi kere o max 5 kilo verdiren diyet yani 1 de verebilirsin 3 de 5 de bünyeye göre değişir
benim bünyem 1400gr vermeye müsaitmiş napalım
ama artık geri dönüşü olmayan bi yola girdim hedefime ulaşana kdr asla vazgeçmicim
hedef 52
dip not: bu hafta eşim gündüz vardiyasında oldugu için akşamları gelemiyorum. telefondan da giremiyorum

Son düzenleme:
işte benim hikayem 8 senelik evliyim pko hastası 4 aşılama 2 tüp bebek ve tüp bebek biri tuttu düştü 2. Tutmadı ve daha sonra recai hocam bana bir amaliyat dedi yumurtalarım büyümüyordu yumurtalıklara delik açacaz dedi ve ben tamam dedim doktoruma güvendigim için oldum tam 1 sene sonra hamlle kaldım zaten doktorum demişti 6 ay 1 sene içinde hamile kalırsın diye cuma günü saat gece 2 de sancılarım başladı saat 4 te hastanedeydim ve sancılarım sıklaştı gittigimde 6 santim açılma vardı sabah 8 i 10 geçe dogum yaptım normal dogum oldu çok şükür allah hepinize tattırsın bu duyguyu çok güzel birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…