Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senden gelecek güzel haberleri bekliyorumBen de yapamıyorum hiç te işim olmamış bugüne kadar öğrenirsem söylerim..
bence sen ilaçlrı bırakma ve gününde yine testini yapasıl test günü perşembe canım bişey değişmez busefer de tutturamadık napalım canımız sağolsun
evet uyuşma içindi artık nur topu gibi bir boyun fıtığım oldumUyuşma için dimi..
İnşallah bir şey çıkmaz..
ellerimde uyuşmalar vardı canımgeçmiş olsun canım inşallah bi dahaki aya gelir bebeğin
geçmiş olsun yetercim neyin var
çok üzüldüm canım ama erken değilmi 7.günde belli olurmu hiç belki geç tutundular hemen moralini bozma
hayırlı olsunnnCanlarım nabersiniz??? Oğlum kısmetiyle geliyo vallahi... Eşim özel bir şirkette çalışıyodu şimdi THY'na transfer oluyoo o kadar mutluyum kiiisizinle paylaşmak istedim
ellerimde uyuşmalar vardı canım
Canım benim ben ilk tüpümü borç alarak yapmıştım onun hepsi bitmeden gene annemden bi kısmını alarak bi kısmı taksitle yaptım. bır yandan ev kredısı baska kredıler ödüyorum o yüzden ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.
Ama bi insan tüp bebekle anne olmak için uğraşıyorsa bu normal yolla da olabilir ve sakın ümidini kaybetme ve denemeye hep devam et akışında olsun hayat hiç üzülmee
Güzel günler ve daha da güzel günler pek yakında....
sağol canım ilaç başladı bir de mr istedi yılda bir bakalım dedi şimdilik ameliyatta gerek yok dediHııııııım geçmiş olsun canım peki sonucu ne çıktı
sağol canım ilaç başladı bir de mr istedi yılda bir bakalım dedi şimdilik ameliyatta gerek yok dedi
geçmiş olsun canım :) neden uyuşuyormuş canım?sağol canım ilaç başladı bir de mr istedi yılda bir bakalım dedi şimdilik ameliyatta gerek yok dedi
sağol canım boyun fitiğim varmış canımgeçmiş olsun canım :) neden uyuşuyormuş canım?
sağol kuzumAnladim canim cok gecmis olsun tekrar
cnm ya boyun fıtığı bende de avr ama geçmiyor kolunu yormadığın müddetçe geçmiyor sanki kol hareket etmeden oluyorda ev işi o bu derken haliyle yoruluyor ben fizik tedavi gördüm geçmedi hala ağrır geçmiş olsun sana da cnm....sağol canım boyun fitiğim varmış canım
İnşallah canım..
Sen yumilerini büyüt ben de büyüme adayı yumilerimi oluşturayım
Yetişeyim sana..
Yumi çatlama günümü biliyorum ben bayramın 4.günüydü biz çok fena tartıştık 3.günü o sebeple kaçırdım çatlama gününü olmayacağını biliyordum canım..Asla peşinde dolanmıyorum artık ekşın şart diye
oooooo harika bir haber bu...
e transfer ücretide sağlam olmuştur direk söyleme ama eski maaşına göre yüzde kaç arttı
merak ettiğim şeye bak sanırsın bana verceksiniz
canım ameliyatlık değil daha dedi bir süre kontrol edelim dedi tm boyut için mr istedi bakalım mevla neylercnm ya boyun fıtığı bende de avr ama geçmiyor kolunu yormadığın müddetçe geçmiyor sanki kol hareket etmeden oluyorda ev işi o bu derken haliyle yoruluyor ben fizik tedavi gördüm geçmedi hala ağrır geçmiş olsun sana da cnm....
canım hayırlı sabahlar ben cumartesi günü dogum yaptım prensesimi aldım kucagıma darısı hepinize inşaallah sancı çekerken hepinize dua ettim canım allah tüm isteyenlere versin
Arkadaslar yasim 34 amh degerim 3,92 nasil sizce