2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun canım inşallah bi dahaki aya gelir bebeğin

geçmiş olsun yetercim neyin var

çok üzüldüm canım ama erken değilmi 7.günde belli olurmu hiç belki geç tutundular hemen moralini bozma
ellerimde uyuşmalar vardı canım

Canım benim ben ilk tüpümü borç alarak yapmıştım onun hepsi bitmeden gene annemden bi kısmını alarak bi kısmı taksitle yaptım. bır yandan ev kredısı baska kredıler ödüyorum o yüzden ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.
Ama bi insan tüp bebekle anne olmak için uğraşıyorsa bu normal yolla da olabilir ve sakın ümidini kaybetme ve denemeye hep devam et akışında olsun hayat hiç üzülmee
Güzel günler ve daha da güzel günler pek yakında....

Çok sağol arkadaşım Allah razı olsun

sağol canım boyun fitiğim varmış canım
cnm ya boyun fıtığı bende de avr ama geçmiyor kolunu yormadığın müddetçe geçmiyor sanki kol hareket etmeden oluyorda ev işi o bu derken haliyle yoruluyor ben fizik tedavi gördüm geçmedi hala ağrır geçmiş olsun sana da cnm....

İnşallah canım..
Sen yumilerini büyüt ben de büyüme adayı yumilerimi oluşturayım:KK48:
Yetişeyim sana..
Yumi çatlama günümü biliyorum ben bayramın 4.günüydü biz çok fena tartıştık 3.günü o sebeple kaçırdım çatlama gününü olmayacağını biliyordum canım..Asla peşinde dolanmıyorum artık ekşın şart diye:KK48:

oooooo harika bir haber bu...
e transfer ücretide sağlam olmuştur direk söyleme ama eski maaşına göre yüzde kaç arttı:KK70::KK70::-)
merak ettiğim şeye bak sanırsın bana verceksiniz:KK48:

canım hayırlı sabahlar ben cumartesi günü dogum yaptım prensesimi aldım kucagıma darısı hepinize inşaallah sancı çekerken hepinize dua ettim canım allah tüm isteyenlere versin

cnm ya boyun fıtığı bende de avr ama geçmiyor kolunu yormadığın müddetçe geçmiyor sanki kol hareket etmeden oluyorda ev işi o bu derken haliyle yoruluyor ben fizik tedavi gördüm geçmedi hala ağrır geçmiş olsun sana da cnm....
canım ameliyatlık değil daha dedi bir süre kontrol edelim dedi tm boyut için mr istedi bakalım mevla neyler

canım hayırlı sabahlar ben cumartesi günü dogum yaptım prensesimi aldım kucagıma darısı hepinize inşaallah sancı çekerken hepinize dua ettim canım allah tüm isteyenlere versin

Canım sabah sabah ne güzel bir haber bu nasıl sevindim anlatamam:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
41 kere Maşallah benim kızçeme :KK46::nazar:Hoşgelmiş sefalar getirmiş bebeğimiz:nazar:
Sağlıklı upuzun bir ömür diliyorum..Hep güzell insanlarla karşılaştırsın Rabbim.
Allahrazı olsun canım o halinde bizi de unutmadığın için..
Müsait olunca doğum hikayeni okumak istiyorum mutlaka yaz olurmu..
Seni ve minnak kızçemimizi öpüyorum..

Back