2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydııınnnnn...
Tam tamına 4 günlük diyetimin sonunda 54.8 kilodan 53 kiloya düşmüşüm...
Yani 1 kilo 800 gram vermişim...
Bir süre daha dikkat etmem lazım hedefim 50 kilo artık en ideal kilom..

herkese slm guzel anne adaylari.beni belki tanirsiniz,gecen persembe 25 haftalik ikizlerime erken dogum yaptim maalesef biri sadece iki gun yasayabildi sonra kaybettik ve topraga verdik cok aciydi bu bizim icin,digeri cok sukur su an yasiyo sizlerden istegim oglumun saglikla hayatina devam etmesi icin dua istiyorum.öpüyorum hepinizi.

Canım demek doğum yaptın üzerine bir de büyük bir acı yaşadın çok üzüldüm Allah sabır versin..
Rabbim oğluna upuzun sağlıklı bir ömür versin hemencecik büyüsün annesi..

Allah yardımcınız olsun. Dilerim rabbim size bağışlar, allah bebeğinizinde sizin de sifanızı versin. Tez vakit yüreğiniz huzura kavuşsun..

günaydın arkadaşlar nasılsınız 1o gündur netim yoktu sokaktaki kablolar kopmuş yeni geldi rabbim inşallah siz lerede nasip eder anne olmayı dualarım sizlerle bende iyim ama sanki hamile değilim ne bulantı ne tiskinme canım da bir şey çekmiyor eşim kızıyor nasıl hamilesin sen diye ama napim olmayınca olmuyor

Günaydın canım..
Mide bulantısını dileme isteme sakın boşver ne güzel ne şanslısın işte kızkardeşim ilk gebeliğinde bulantı yüzünden kaç kez hastanede yattı sadece serumla beslendi çok çektik biz o yüzden bir şeyi isterken sonuçlarınıda düşünmek lazım istemeyin eşinle boşverin maşallahhh ne güzel bir hamilelik işte..Arada bir eşini mutlu etmek için birşey aşeriver sen de

haklısın arkadaşım numaradan isteyim bir şeyler arada bide yanimda değil şehir dışında çalışıyor her gün arıyor günde 3 4 kere soruyor napıyon durumun ne diye allahım sizede yaşatsın en kısa sürede inşallah

Amin canım..
Maşallah 41 kere Maşallah sizeAllah muhabbetinizi artırsın...
Adamcağız aşerince mutlu olacak belli ki sen de sevdiğin ama bir süredir yemediğin bir şeyleri aşer

Ben burdan ayrılamıyorum bugunlerde:)
Günler geçmek bilmiyor. Belki güzel haberler gelir diye bekleyip kendime umut yapmaya çalışıyorum :)

o zaman senin için de bir şarkı paylaşıyorum :)

And I think to myself what a wonderful world.

(Ve düşünüyorum kendi kendime ne harika bir dünya diye. )

Ben burdan ayrılamıyorum bugunlerde:)
Günler geçmek bilmiyor. Belki güzel haberler gelir diye bekleyip kendime umut yapmaya çalışıyorum :)

Güzel haberler geliyor tatlım..
Bak sabah sabah bebeklerimizden birinin doğum haberini aldık..
İkizlerimizden de doğum haberi geldi biri vefat etmiş ama diğeri tutunacak hayata inşallah...
Yakında da gebelik haberleri gelecek...
Ben gün içinde hep burdayım :) o zaman size bir paylaşımda bulunayım.

Padam padam padam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…