2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım dinledim çok rahalatıcı müzik :) hatta gözlerimi kapadım koşuyordum elimde fular çok hızlı ama rüzgar yüzüme vuruyordu tepelik bir yere çıktım yeşillikler arasından :) tepeye vardığımda bir deniz aşağıda :) güneş vuruyordu denize ışıl ışıl parlıyordu :) mutluydum :)
bu duyguları yaşattırdığın için teşekkür ederim :) memleketimi denizimi özledim :)

gözlerim kapanıyor :) sabahçıyım 5:30 da kalkıyorum :) biz uyuyoruz uyanınca size bakarızzzzz :)

Kırmızılar sabahın köründe sağlam bir ağrıyla teşrif ettiler...
Tam 28.günümde oldum maşallah bana:nazar::110::KK48::63:
Adet olabilmek nimettir şükredelim:D

geçmiş olsun canım inşallah bi dahaki aya gelir bebeğin

has gideceğim EEG çektireceğim

geçmiş olsun yetercim neyin var

kızlar transferimin 7. günü betahcg negatif bu seferde olmadı maalesef.

çok üzüldüm canım ama erken değilmi 7.günde belli olurmu hiç belki geç tutundular hemen moralini bozma

kızlar transferimin 7. günü betahcg negatif bu seferde olmadı maalesef.
cnm inşlh değişir değerin demekten başka bişey gelmiyor elimizden..
Canlarım nabersiniz??? :KK68: Oğlum kısmetiyle geliyo vallahi... Eşim özel bir şirkette çalışıyodu şimdi THY'na transfer oluyoo o kadar mutluyum kiii:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:sizinle paylaşmak istedim:KK37::KK71::KK71::KK71:
gözünüzaydın cnm hayırlı kazasız belasız işler olsun eşine..

Canlarım nabersiniz??? :KK68: Oğlum kısmetiyle geliyo vallahi... Eşim özel bir şirkette çalışıyodu şimdi THY'na transfer oluyoo o kadar mutluyum kiii:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:sizinle paylaşmak istedim:KK37::KK71::KK71::KK71:

gözünüzaydın canım..
sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin ? oğluşunada maşallah :nazar: sanada maşallah güzel anne:nazar:

sağol canım maddi yönden 1-2 yıl kadar bekliycem maalesef

Canım benim ben ilk tüpümü borç alarak yapmıştım onun hepsi bitmeden gene annemden bi kısmını alarak bi kısmı taksitle yaptım. bır yandan ev kredısı baska kredıler ödüyorum o yüzden ne hissettiğini çok iyi anlıyorum.
Ama bi insan tüp bebekle anne olmak için uğraşıyorsa bu normal yolla da olabilir ve sakın ümidini kaybetme ve denemeye hep devam et akışında olsun hayat hiç üzülmee
Güzel günler ve daha da güzel günler pek yakında....

canım dinledim çok rahalatıcı müzik :) hatta gözlerimi kapadım koşuyordum elimde fular çok hızlı ama rüzgar yüzüme vuruyordu tepelik bir yere çıktım yeşillikler arasından :) tepeye vardığımda bir deniz aşağıda :) güneş vuruyordu denize ışıl ışıl parlıyordu :) mutluydum :)
bu duyguları yaşattırdığın için teşekkür ederim :) memleketimi denizimi özledim :)

Ne güzel yazmışsın bende yaşadım sanki :) Huzur aslında aradığımız tek şey:KK51:

geçmiş olsun canım inşallah bi dahaki aya gelir bebeğin

İnşallah canım..
Sen yumilerini büyüt ben de büyüme adayı yumilerimi oluşturayım:KK48:
Yetişeyim sana..
Yumi çatlama günümü biliyorum ben bayramın 4.günüydü biz çok fena tartıştık 3.günü o sebeple kaçırdım çatlama gününü olmayacağını biliyordum canım..Asla peşinde dolanmıyorum artık ekşın şart diye:KK48:

oooooo harika bir haber bu...
e transfer ücretide sağlam olmuştur direk söyleme ama eski maaşına göre yüzde kaç arttı:KK70::KK70::-)
merak ettiğim şeye bak sanırsın bana verceksiniz:KK48:

İnşallah canım..
Yetişeyim sana..
Yumi çatlama günümü biliyorum ben bayramın 4.günüydü biz çok fena tartıştık 3.günü o sebeple kaçırdım çatlama gününü olmayacağını biliyordum canım..Asla peşinde dolanmıyorum artık ekşın şart diye:KK48:

e transfer ücretide sağlam olmuştur direk söyleme ama eski maaşına göre yüzde kaç arttı:KK70::KK70::-)

inşallah canım peşpeşe anne olsak ne güzel olur ama sende kavgayı bırak enişteyle özellikle önemli günlerde bebişlerini al sonra bir ay konuşma istersen :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

İnşallah canım..
Yetişeyim sana..

modada benim trend de benim gözler üztümde BU TARZ BENİM :KK48: başlıyorrrrrrrrrr:KK55:

inşallah canım peşpeşe anne olsak ne güzel olur ama sende kavgayı bırak enişteyle özellikle önemli günlerde bebişlerini al sonra bir ay konuşma istersen :KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

İnşallah olur canım sen bir hamile kal önce ben seni bekliyorum:KK48:
O zaman söz kocamla ekşınlarımı sıklaştırcam:KK48:

modada benim trend de benim gözler üztümde BU TARZ BENİM :KK48: başlıyorrrrrrrrrr:KK55:

Ayyyy eveeetttt:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Bugünde ayşenur a sarmışlar zaar:KK73:

niyeyse artık pek bi hüngür hüngür ağlıyordu:KK73:
eee başka kim izliyor kızlarrrrrr :cool: