Ben de yapamıyorum hiç te işim olmamış bugüne kadar öğrenirsem söylerim..yaaa şu insanlar işte editör olmak zor böyle her şey uğraşıtırıyorlar insanı değilmi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yapamıyorum hiç te işim olmamış bugüne kadar öğrenirsem söylerim..yaaa şu insanlar işte editör olmak zor böyle her şey uğraşıtırıyorlar insanı değilmi![]()
Kaçıncı gün transferi olmuştun? 3.günse erken..kızlar transferimin 7. günü betahcg negatif bu seferde olmadı maalesef.
Uyuşma için dimi..has gideceğim EEG çektireceğim
Cnm bence erken uzme kendini boyle bir arkadas vardu ve sonuxu pozituf olmustu ins seninde oyle olurasıl test günü perşembe canım bişey değişmez busefer de tutturamadık napalım canımız sağolsun
asıl test günü perşembe canım bişey değişmez busefer de tutturamadık napalım canımız sağolsun
Stres etkili olmaz olurmu...
Bir de kist üretmeye müsait demek ki yumurtalıkların ondan da olur gecikme..
Amin rabbim isteyen herkese icisieada bizlere versinÇarşamba günü Şu Anadolu Hastanesi nde Aydın Bey e gideceğim belki muane eder bakalım o ne diyecek! Bazen sıkılıyorum bu işten. Apartmanda dün bebek ziyaretine gittik. Herkes ortalama yeni evli ve çocuklu bir bende yok hazır gitmişken de 2 hamile haberi aldım. Unutmaya da çalışmıyorum ama hep karşıma çıkıyor üstümde yeni ikiz oldu karşım da 3 çocuk onun üstündeki de yeni doğdu 2 tane de yeni hamile var :) Stres olmamak imkansız Allah yardımcımız olsun![]()
Kaçıncı gün transferi olmuştun? 3.günse erken..
Cnm bence erken uzme kendini boyle bir arkadas vardu ve sonuxu pozituf olmustu ins seninde oyle olur
tabi ki canın casğolsun ama erken değil mi!
üç günde bişey değişmez canım bende hastanede çalışıyorum biliyorum
Dogru cnm insan kendi bedenini biliyo hakkinda hayirlisi olsun cnmyok canım yaaa ben biliyorum olmadı
Mybaby nerdesin ne yedin günün özetini bekliyorum
Ben sabah: 1 yumurta,1 domates azcık peynir
ara öğün: 1 bardak süt 1 minnacık kuruvasan
öğle yemeği: 2 havuç rendeledim yoğurtlayıp yedim
az öncede 7 hamsi 1 domates yedim![]()
kuzum hakkında hayırlısı olsun Rabbim in bizlere hazırladıgı daha güzel günler gelecek buna inanıyorumüç günde bişey değişmez canım bende hastanede çalışıyorum biliyorum
bende sen söyleyince kameliasını paylaştım senin içinyeteeeeer eğer bu tarz bi video yükleyeceksen yüz ifadelerinin yanında 2. si medya var oraya tıkla ve uzantıyı kopyala
canım herseyin hayırlısı :) rabbim en yakın zamanda yüzünü güldürsün :)kızlar transferimin 7. günü betahcg negatif bu seferde olmadı maalesef.