canım dinledim çok rahalatıcı müzik :) hatta gözlerimi kapadım koşuyordum elimde fular çok hızlı ama rüzgar yüzüme vuruyordu tepelik bir yere çıktım yeşillikler arasından :) tepeye vardığımda bir deniz aşağıda :) güneş vuruyordu denize ışıl ışıl parlıyordu :) mutluydum :)
görüşrürz canım iyi uykulargözlerim kapanıyor :) sabahçıyım 5:30 da kalkıyorum :) biz uyuyoruz uyanınca size bakarızzzzz :)
Kırmızılar sabahın köründe sağlam bir ağrıyla teşrif ettiler...
Tam 28.günümde oldum maşallah bana
Adet olabilmek nimettir şükredelim
has gideceğim EEG çektireceğim
kızlar transferimin 7. günü betahcg negatif bu seferde olmadı maalesef.
kuzum hakkında hayırlısı olsun Rabbim in bizlere hazırladıgı daha güzel günler gelecek buna inanıyorum
durmak yok yola devam
cnm inşlh değişir değerin demekten başka bişey gelmiyor elimizden..kızlar transferimin 7. günü betahcg negatif bu seferde olmadı maalesef.
gözünüzaydın cnm hayırlı kazasız belasız işler olsun eşine..Canlarım nabersiniz???Oğlum kısmetiyle geliyo vallahi... Eşim özel bir şirkette çalışıyodu şimdi THY'na transfer oluyoo o kadar mutluyum kiii sizinle paylaşmak istedim
Canlarım nabersiniz???Oğlum kısmetiyle geliyo vallahi... Eşim özel bir şirkette çalışıyodu şimdi THY'na transfer oluyoo o kadar mutluyum kiii sizinle paylaşmak istedim
sağol canım maddi yönden 1-2 yıl kadar bekliycem maalesef
canım dinledim çok rahalatıcı müzik :) hatta gözlerimi kapadım koşuyordum elimde fular çok hızlı ama rüzgar yüzüme vuruyordu tepelik bir yere çıktım yeşillikler arasından :) tepeye vardığımda bir deniz aşağıda :) güneş vuruyordu denize ışıl ışıl parlıyordu :) mutluydum :)
bu duyguları yaşattırdığın için teşekkür ederim :) memleketimi denizimi özledim :)
geçmiş olsun canım inşallah bi dahaki aya gelir bebeğin
Canlarım nabersiniz???Oğlum kısmetiyle geliyo vallahi... Eşim özel bir şirkette çalışıyodu şimdi THY'na transfer oluyoo o kadar mutluyum kiii sizinle paylaşmak istedim
İnşallah canım..
Sen yumilerini büyüt ben de büyüme adayı yumilerimi oluşturayım
Yetişeyim sana..
Yumi çatlama günümü biliyorum ben bayramın 4.günüydü biz çok fena tartıştık 3.günü o sebeple kaçırdım çatlama gününü olmayacağını biliyordum canım..Asla peşinde dolanmıyorum artık ekşın şart diye
oooooo harika bir haber bu...
e transfer ücretide sağlam olmuştur direk söyleme ama eski maaşına göre yüzde kaç arttı
merak ettiğim şeye bak sanırsın bana verceksiniz
İnşallah canım..
Sen yumilerini büyüt ben de büyüme adayı yumilerimi oluşturayım
Yetişeyim sana..
Yumi çatlama günümü biliyorum ben bayramın 4.günüydü biz çok fena tartıştık 3.günü o sebeple kaçırdım çatlama gününü olmayacağını biliyordum canım..Asla peşinde dolanmıyorum artık ekşın şart diye
oooooo harika bir haber bu...
e transfer ücretide sağlam olmuştur direk söyleme ama eski maaşına göre yüzde kaç arttı
merak ettiğim şeye bak sanırsın bana verceksiniz
inşallah canım peşpeşe anne olsak ne güzel olur ama sende kavgayı bırak enişteyle özellikle önemli günlerde bebişlerini al sonra bir ay konuşma istersen
modada benim trend de benim gözler üztümde BU TARZ BENİMbaşlıyorrrrrrrrrr
İnşallah olur canım sen bir hamile kal önce ben seni bekliyorum
O zaman söz kocamla ekşınlarımı sıklaştırcam
Ayyyy eveeetttt
Bugünde ayşenur a sarmışlar zaar
İnşallah olur canım sen bir hamile kal önce ben seni bekliyorum
O zaman söz kocamla ekşınlarımı sıklaştırcam
Ayyyy eveeetttt
Bugünde ayşenur a sarmışlar zaar
güldenim ben hamile kalmadan aşermeye başladım canım acayip tatlı istiyo
hımmben de isterrrrrrrr(dim)
ama diyetteyim çarşamba günü küçük bi tatlıylakendimi ödüllendireceğim
sende çarşamba günü ye o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?