2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kırmızılar sabahın köründe sağlam bir ağrıyla teşrif ettiler...
Tam 28.günümde oldum maşallah bana:nazar::110::KK48::63:
Adet olabilmek nimettir şükredelim:D

Olduk 4 kişi...

Mesaj yazdığımız kutunun üstünde simgelerden sağ taraftaki foto makinesine benzeyene tıklıyorsun oraya URL adresini kopyalıyorsun.

İnşallaahhhhhhhhhh...
cancağızım oradan denedim de uyarı geliyor olmuyor yanı

Kırmızılar sabahın köründe sağlam bir ağrıyla teşrif ettiler...
Tam 28.günümde oldum maşallah bana:nazar::110::KK48::63:
Adet olabilmek nimettir şükredelim:D

Zamanında olan adetleri severim. Zira son 2 adetim de birinde 10 gün önce oldum diğerin de 10 gün sonra kafayı yemelik

your url is not valid album;s url or photo /video;surl DİYORRRR

Bir sebebi var mı polikistik over gibi ya da arada bir atar mı günler böyle?

geçen sene 1 kere 15gün gecikmiştim doktora gittikten sonraki gün oldum. Bu sene şubatta tüp bebek denemesi yaptığımda çok küçük 1 tane kist var demişti o yüzden sonuç negatif çıktıgında bir dahakı denemeye kadar buyumemesı ıcın yasmin kullan dedi ama ben sadece 2 ay kullandım. Çünkü bu sefer normal yolla hamile kalma ihtimalim hiç olmuyor. Normalde 28 günde bi olurum ama 25e düştüğü de olur. bi erken olmak üstüne geç olmak iyi olmadı tabii. Oyuzden spor salonuna yazıldım hareketsızlık ve stres olayı :( bazen istemeden kafama takıyorum sanırım ve etkılıyor

geçen sene 1 kere 15gün gecikmiştim doktora gittikten sonraki gün oldum. Bu sene şubatta tüp bebek denemesi yaptığımda çok küçük 1 tane kist var demişti o yüzden sonuç negatif çıktıgında bir dahakı denemeye kadar buyumemesı ıcın yasmin kullan dedi ama ben sadece 2 ay kullandım. Çünkü bu sefer normal yolla hamile kalma ihtimalim hiç olmuyor. Normalde 28 günde bi olurum ama 25e düştüğü de olur. bi erken olmak üstüne geç olmak iyi olmadı tabii. Oyuzden spor salonuna yazıldım hareketsızlık ve stres olayı :KK43: bazen istemeden kafama takıyorum sanırım ve etkılıyor

Stres etkili olmaz olurmu...
Bir de kist üretmeye müsait demek ki yumurtalıkların ondan da olur gecikme..

kızlar transferimin 7. günü betahcg negatif bu seferde olmadı maalesef.

Back