2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Çok mantıklı geldi ilk okuduğumda o yüzden tedavi ayı netleşsin bir önceki aydan başlayacam dikkat etmeye sağol canım..

ya tüp olayına çok bozuldum zatennn yok bu dveletin benimle kesin bir sorunu var ben bebek sahibi olmamayayım diye uğraşıyor

anladım zaten isim benzerliğinden o M harfinden dolayı karıştırdıgını
ben bi tek şapkasını beğendim gizem in
politik cevap verdin bana kimi hatırlattın bil bakalım
tabiki nuru

ya tüp olayına çok bozuldum zatennn yok bu dveletin benimle kesin bir sorunu var ben bebek sahibi olmamayayım diye uğraşıyor
Herkese 3 doğurun diyorlar sana hiiççççç çok yanlı canım bu devlet

anladım zaten isim benzerliğinden o M harfinden dolayı karıştırdıgını
ben bi tek şapkasını beğendim gizem in
politik cevap verdin bana kimi hatırlattın bil bakalım
tabiki nuru

Sonunda benzediğimizi anladın

Annemden eve geçicem yemek işini halledeyim fırsat bulursam hemencecik gelicem..

Demek bundan sonra seni forumun ruh ve sinir hastalıkları bölümünde ziyaret edeceğiz oradaki topiklere yazmakta varmış kaderde
evet sorgusuz sualsiz yazarım artık nede olsa deliyim

Kızlar acil cevap, grip ve boğaz ağrısı beni öldürüyor, neler önerirsinz bide minoset yutsam mı

Kızlar acil cevap, grip ve boğaz ağrısı beni öldürüyor, neler önerirsinz bide minoset yutsam mı
kuzum ben tedvideyken senin gibi olmuştum ağrı kesici bile içme de dr ama allı süt iç dedi boğazına iyi gelir demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…