Çok mantıklı geldi ilk okuduğumda o yüzden tedavi ayı netleşsin bir önceki aydan başlayacam dikkat etmeye sağol canım..Canim hatta tedaviden onceki ay
baslatti protein yasagini :) 45-50gun et sut peynir yogurt nohut falan yemedim surekli sebze meyve falan :) diyete baslamissoniz sanirim meyve sebze ile hem tedaviye hazirlik hem de kilolardan kurtulabilirsin :)
Amin canim darisi hepinize :) guzel haberlerinizi bekliyorum :)
yaa ben rapor almaya çalışıyorum deliliğimi resmileştireceğimsağol canım senden deli olmayım öyleyimdir hakkını verdiğim söylenir hep
Tüpteki rapor hakkımı kullanamıyorum bari bakırköyden rapor hakkım olsun diyorsun bir vatandaş olarak sende haklısın sebastiyanyaa ben rapor almaya çalışıyorum deliliğimi resmileştireceğim
hıı hıııTüpteki rapor hakkımı kullanamıyorum bari bakırköyden rapor hakkım olsun diyorsun bir vatandaş olarak sende haklısın sebastiyan
Ha gizemmmm ha ezgi ikisindeki harfler bir ayıram M harfi yaşlı halimle karıştırdım tabii..
Ben de diyorum ki gizemin neresini beendi bugün bence tarz değildi
Ama muhalefet olmayım diye dedim ki gizem zaten hep güzel politik cevap verdim
hıı hııı
Herkese 3 doğurun diyorlar sana hiiççççç çok yanlı canım bu devletya tüp olayına çok bozuldum zatennnyok bu dveletin benimle kesin bir sorunu var ben bebek sahibi olmamayayım diye uğraşıyor
anladım zaten isim benzerliğinden o M harfinden dolayı karıştırdıgını
ben bi tek şapkasını beğendim gizem in
politik cevap verdin bana kimi hatırlattın bil bakalım
tabiki nuru
evet sorgusuz sualsiz yazarım artık nede olsa deliyimDemek bundan sonra seni forumun ruh ve sinir hastalıkları bölümünde ziyaret edeceğiz oradaki topiklere yazmakta varmış kaderde
vaz geçtim zaten bende doğurmayacağımHerkese 3 doğurun diyorlar sana hiiççççç çok yanlı canım bu devlet
Sonunda benzediğimizi anladın
Herkese 3 doğurun diyorlar sana hiiççççç çok yanlı canım bu devlet
Sonunda benzediğimizi anladın
güldür güldürü izleyeceğim bende bi yandanAnnemden eve geçicem yemek işini halledeyim fırsat bulursam hemencecik gelicem..
canım inan bilgim yok doktorunu arayıp sorsan daha iyi değil mi ?Kızlar acil cevap, grip ve boğaz ağrısı beni öldürüyor, neler önerirsinz bide minoset yutsam mı
canım inan bilgim yok doktorunu arayıp sorsan daha iyi değil mi ?
Saras kullanma bir sey simdilikKızlar acil cevap, grip ve boğaz ağrısı beni öldürüyor, neler önerirsinz bide minoset yutsam mı
kuzum ben tedvideyken senin gibi olmuştum ağrı kesici bile içme de dr ama allı süt iç dedi boğazına iyi gelir demiştiKızlar acil cevap, grip ve boğaz ağrısı beni öldürüyor, neler önerirsinz bide minoset yutsam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?