Gizem de ne dediğini bilmiyor arkadaş her gün mıy mıy bir şeyler söylüyor ama ben anlamıyorum nitekim nur da anlamadıha hayyttttt
Bir yandan izliyorum bir yandan anneme laf yetiştiriyorum bir yandan sana yazıyorum bir türlü anlatamadım derdimi pişirmeyi kızartma olarak yazdım öyle kaldı ızgara yavrum ızgaraaaaaaaa
1 tabak derken küçük tabak bi kere kendi sadece patates yiyor diye ben ne yesem fazla geliyor
Gizem de ne dediğini bilmiyor arkadaş her gün mıy mıy bir şeyler söylüyor ama ben anlamıyorum nitekim nur da anlamadı
O da sussun artık kendimi tutamıyorum deyip konuşuyor ama fenalık geldi bana onun çenesinden...gizem anlatamadı da ayşegül anlatır ona dur sen reklam bitsin
nurcuuuuuuuuO da sussun artık kendimi tutamıyorum deyip konuşuyor ama fenalık geldi bana onun çenesinden...
Nur cevabını verdi zaten konuşsun dursunlar..
bende izleyecektim ama işleirm vardıHala izliyrum
bende izleyecektim ama işleirm vardı
adet oldum ya kuzu çok yorgun hisediyorum tavuk gibi akşamdan uyurum yineGece tekrarı oluyor canım onu izle geç saate kadar dayanabilirsen..
foruma giriş yapamadım yaO da sussun artık kendimi tutamıyorum deyip konuşuyor ama fenalık geldi bana onun çenesinden...
Nur cevabını verdi zaten konuşsun dursunlar..
foruma giriş yapamadım ya
portal şuan kapalıdır gibi bişeyler yazdı sinir oldum
anca yazabiliyorum daha
tutamıyo cidden tam çene o
bide ben bgn ezgiyi çok güzel buldum
Horozuna söyle uyutmasın seniadet oldum ya kuzu çok yorgun hisediyorum tavuk gibi akşamdan uyurum yine
Forum bakıma alınıyor ara ara ..
Gizem en güzelleri zaten giyinmeyi becerince de daha güzelleşiyor..
sağol canım senden deli olmayım öyleyimdir hakkını verdiğim söylenir hepdeliiiiiiiiiiiiiiiii
Canim hatta tedaviden onceki ayBak ben bunu bilmiyordum
Ben protein ağırlıklı beslenirim hep bundan sonra dikkat edicem
Amin canim darisi hepinize :) guzel haberlerinizi bekliyorum :)Maşallah Mehmet paşaya
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Allah a emanet olun ikinizde
ondan mı ozaman tmm bende diyorum hesabımla ilgili bişey mi
ben gizem demedim ezgi dedim bu arada
onun çıktıgı kısımı göremedim ama öyle oturdugu yerden begendim gibi ezgiyi
tabi tam notumu gece izleyince vereceğimyıldızı hakedecekmi görelim
gizeme gelincede zaten o çok güzel bencede :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?