- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
bizde şuan hazır değiliz
bide bizim tedavinin başka şehirde olma ihtimali var öyle olunca daha bi masraf oluyor haliyle
beklemedeyiz bizde zaman dedik nasip dedik bakalım
bu süre içnde umarım gerek kalmaz elbette
arkadaşım beni çok duygulandırdın çok sağol güzel sözlerin için
Çok ilginç birisin biliyor musunGünaydınnn..
Hayırlı cumalar kızlarr.
Banada 3 tane dedi. Geçen tedavimde 2 tane görmüştü, sonradan 3 oldu sonra 4 tane topladılar. Yarını büyük bir heyecanla bekliyorum4 yumurta görünüyo dedi canım
ay ben adet oldum ki cok mutluyum yarına randvumu da aldm Allahm yuzumuzu kara cıkartmasn insallah hayrlı guzel tedavler nasp etsn
Ben de dün oldum.Bugün 15.00 randevum.İlk tedavim başlıyor, son olur inşallllaaaaah:)
aminnnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhh.başarı oranı çok azmış ama yinede çok azda olsa umut var işte
Slm kızlar, göğüslerim sönmeye başladı grip oldum, boğazım ağırıyo hiç bi belirti hissetmiyorum acaba bu seferde mi bebeklerim tutunmadı, belirti aramaktan bıktım acaba çok mu erken ara ara belim ağırıyo offff deliricem
canım ne kadar da düşüncelisin teşekkür ederimÇok iyi anlıyorum seni bu da işi zorlaştıran en büyük etken zaten. Ama daha önce de söylemiştim ; İstanbul da tadevi olmak isteyenler için evim güzel misafirlere her zaman açık. Bu konu engel olmasın lütfen
inşallah canım arkanızdan gelicimmmmkuzummm inşallah sende baslarsn hayrlısıyla canm benm
belli ki yetişmişsin burdasınBen de annemle dışarı çıkcam yağmur yağıyor ama yürüyeceğiz bir yerlerde uğrarız illa ki..
Bu tarz benime eve yetişirim
evet canım unuturmuyum hiçOnlar tedavide olabilir biz de doğal yapcaz unuttun mu teee bir zamanlar niyetlenmiştik o zaman olmadı bu adetlerimizle olur belki...
evet diyetlerimiz hayırlı olsun canım..
benim kilo vermem daha uzun olabilir bu durumda haliyle şok değil benimkisi dikkat ediyorum diyelim
Sen grip olmanın gebelik belirtilerinden olduğunu biliyormusun..
Hatta burada bunun için konu açan bile oldu..
Bu benim tespitim o kadar hatun girp oldu ki test günlerinde en sonunda grip i gebelik belirtileri arasına koydum..
Bir kaç kişi hadi ordan dedi bana olmaz öyle şey dedi tamam dedim bir kaç gün sonra kan testinde görürsünüz veeee gebe çıktılarOlabilir de olmayabilirde Allah bilir ben gözlemlerimi söylüyorum..
şuan deli gibi açım :) o sınırsız cümlesi var ya hani biliosun 1 patates zor gidiyo ya
şuan akşam öğünü haşlanıyor birazdan yicem
valla seninki daha güzel ama ben o uzun vadede işini beceremiyorum
illa mutfaga girip çıktıkça gözüme takılan şeyleri mideme indiriyorum
böyle şartlandırınca kendimi ozaman başarabiliyorum
ama senin yaptıgın daha dogru daha sağlıklı
birde gribin gebelik belirtisi oldugunu bende düşünüyorum bizzat şahit oldugum çok arkadaşım var
aç aç bişi kaçırmadın daha..belli ki yetişmişsin burdasın
ayy ben yeni geldim ya gece tekrarını izlerim yine mecbur
şuan açıp yarım izlemek istemedim ama açsam mı
oooo sen baya bişeyler yemişsinahhh kıyamam diren arkadaşım dirennnn..
bende sabah saydıklarımın dışında öğle yemeği olarak mantar soteledim domates ve pırasa kullandım sotelerken...
1 tabak ondan yedim yoğurtla beraber..
marketten form bisküvileri aldım lifli yulaflı o bisküvilerden az önce ara öğün olarak 7 tane yedim..ama çok inceler yok gibiler kaloriside hiiiçççç...
akşama balık kızartcam onu yicem
aç aç bişi kaçırmadın daha..
oooo sen baya bişeyler yemişsin
o form krakerler bisküvüler benimde çok işme yarıyor normalde
özellikle pirinç patlagı gibi olanı çok seviyorum
bari balık kızartmasaydınyani bugulama yap ızagara yap ama kızartma olur mu
Her türlü gideri var sen beğenmeaçıyorum hemen
ayyy açmasam iyimiş tamda yerinde açmışımen sevdiğim
ıvana dogru söylüyo olmuş mu olmamış
1 tabak mantar yedim be neresi çok
7 biskevitimi başıma kakıyon...
pirinç patlaklı almadım sadece kepekli incecik olanı var ya onlardan aldım...
balığı buğulama yiyemem ben yağda kızartmıyorum ama kendi yağı yetiyor..
1 tabak mantar ee insaf yani
7 biskevit hangisinden yedin anladım zaten afiyet olsun onlar zararsız tabi de
ama balığı yağsız nasıl kızartıyorsun anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?