- 10 Kasım 2012
- 4.263
- 901
- 448
Bende de şimdilik birsey yok kuzum ne olur bizedündü günüm tatlm da bekliyom ya olayım diye olamadım daha
kız senin kırmızılar gelcek bende tık yok daha senden önce tedaviye başlıcam derken sen benden önce başlıcan hee
Ben daha yeni başladığım için çok bilmiyorum canım burada hormon testleri normal çıktı başka birşey yaptirmadim o yüzden sordum
Allah'ım,
Yüreğimde olan tüm sıkıntıları,
Avuç içlerime alıp huzuruna yolluyorum;
Yardım et... HAYIRLI CUMALAR
mecburiyetten ..çünkü hastaneden o şekilde karar çıktı aşılama raporu verdiler bize.devlet hastanesinde yaptırıcam..bizde tüp istedik ama hastanenin prosedürü sanırım buAklını karıştırmak istemem ama niye aşılama yaptırıyorsun?
peki aşılamanın tutması daha verimli olması için benim ekstra bişile ryapmam gerekirmi?taksviye gıda gibi meselaMerhaba...
Rahim filmi çekilen ay aşılama yapılmaz.Regl olursun tekrar ve o regl ile aşılama tedavisine başlanır.
Aşılama öncesi birşey vermezler regl ile birlikte vitamin verirler ancak bir de yumileri büyütmek için iğne/hap verirler..
mecburiyetten ..çünkü hastaneden o şekilde karar çıktı aşılama raporu verdiler bize.devlet hastanesinde yaptırıcam..bizde tüp istedik ama hastanenin prosedürü sanırım bu
Evet canim sorun eşim de ve 25 yaşındayım. Bakalım karar vereceğimiz doktor ne diyecekCanım sizde problem eşindeydi değil mi? Senin normal kontrollerinde ve testlerinde bir problem çıkmadıysa yaşında genç hatırladığım kadarıyla genelde rahim filmi istemiyorlar. Yani ben çok doktor gezdim İstanbul'da hiç biri istemedi. Yaptırmadım. Ama zaten şöyle tatlım rahim filmi adetten 2-3 gün sonra çekiliyor. Herhangi bir gebelik şüphesine maruz kalmamak için. Oyuzden sen çektirsen de tedaviye başlamak için bir sonraki adeti beklemek zorundasın:)
kocise diyom olmadım daha diye ayy hamiş misin diyo bi git diyom ne hamişi ruyama bile adet oldugum girdi dün ya gece uyandırdı beni rüya ama tık yoktu yineBende de şimdilik birsey yok kuzum ne olur bizeaynı anda gelsin beraber baslayalim
günaydın kuzumAyy inşallah kuzumyolculuk regli olunca normal şartlarda 17 sinde kırmızı kart ondan sonra yolculuk Rabbim hepimizin yüzünü guldursun
kızz olur mu olur sende yani Rabbim ol dediyse neden olmasınkocise diyom olmadım daha diye ayy hamiş misin diyo bi git diyom ne hamişi ruyama bile adet oldugum girdi dün ya gece uyandırdı beni rüya ama tık yoktu yinehe valla canm aynı anda olalm ne güzel olur
peki aşılamanın tutması daha verimli olması için benim ekstra bişile ryapmam gerekirmi?taksviye gıda gibi mesela
günaydınnnn canımGeçte olsa Güüünnnaaayydddııınnnnn..
Foruma giriş yapamadım bir türlü geç kaldım
günaydınnnn canım
şuan pattesim haşlanıyorhaşlanırken azcık kk bakim dedim ve geldim
ay ben adet oldum ki cok mutluyum yarına randvumu da aldm Allahm yuzumuzu kara cıkartmasn insallah hayrlı guzel tedavler nasp etsnkızz olur mu olur sende yani Rabbim ol dediyse neden olmasın
rüyalar tersine çıkar derler ya ben hep hamile görürüm kendimi hamile değilim
ee sende regl görmüşsün demekki görmücen ne biliyim kaç gün geciktin?
yada tedavi olmanın verdiği heycan stresle de gecikiyo olabilir canım
ay ben adet oldum ki cok mutluyum yarına randvumu da aldm Allahm yuzumuzu kara cıkartmasn insallah hayrlı guzel tedavler nasp etsn
Eki Görüntüle 1272150
Ben anneme geçtim sabah..Kadına diyeti anlattım bunalıma girdi
Patates yicem dedim gitti patates kızarttı
Diyetin ilk günü anneye gelinir mi hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?