Yok kız gülden değil cemrem zamanında 86lıları görmüş
Buarada kilolarımız aynı benim boyum sadece 1.72 aynen benimde yediklerim direk basen bölgesinde toplanıyor o da kilolu gösteriyor aslında bana öyle görünüyor başkaları zayıfsın diyor
Şok diyet iyimiş bendemi yapsam acaba eskiden isveç diyeti yapmıştım 2 haftada 14 kilo vermiştim
Sizin yüzünüzden bende yapıcam özendirdiniz beni
Kuzum sen geçende yoğur mayalamıştın çokmu tüketiliyor sizde yoğur gerçi bizde hergün yoğurt yiyoruz 5 lt sütten yapıyorum bize 10 gün yetiyor
Nasil bisey hissediceksin bacim daha cok erken, kuruntu yapip kendini rahatsiz etmeKızlar pazartesi transferim olmuştu ve ben hiç bişey hissetmiyorum umutsuzluğa kapılmak istemiyorum yine içimdeki kuruntular hiç gitmiyo
Mesaj yazan arkadaslarim hepinize toptan cok tesekkür ederim.
Normal günlük aktivitelerim devam ediyo, siz transferden sonra sadece yatmismiydiniz???Doktordaki hemsire sakin hareketsiz kalma, robot gibi yatiyim deme, kan dolasimi olsun dedi.
Sadece ögleden sonra biraz uyudum, o da aksam gec uyudum uykusuzdum ondan...
Yanliz karnimda asiri derece gaz varmis gibi bi siskinlik ve agri var. Öncekinde de olmuymuydu hatirliyamadim.Sizde de olmusmuydu?
gözünaydın cnm sağlıkla kucağına aldığın günleride gör...Kızlar bugün test günümdü..rabbim nasip etti..hamileyim..daha önce iki tane düşüğüm olduğu için korkumdan sevinemiyorum bile..inşallah cumartesiye değerim katlanır ve Allahım bu kez kucağıma almamı nasip eder..Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasio etsin
hayırlı olsun tatlım inşlh sorunusz çözülür ve transferin gerçekleşir...Kizlar doktordan geldim pazar veya pazartesi eger embriyoalar vozundukten sonra sikinti olmazsa transferim gerceklesek
yok cnm ya öğle 1 e doğru işiim gücüm bitti pazara gittim ,ben acıktan lise okuyorum okula gittim ezberlerim vardı onları verdim geldim,şimdide sizlere bakayım dedim ama gene gitmişsiniz yetişemedim...Benim temizliğim bitti sen hala yemekmi yapıyorsun kuzu
oyyy güzelim 86 ları gören hatun benim maselef ama artık o kiloda değilim TABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİsen 86 lıları mı görmüştün niye ki ? şuan 55sin demek ne güzel
bende senin gibi düşünüyorum banada herkes zayıfsın diyor
170cm 57 kiloyum ama fazlalıklar basende toplanınca sinirlerim oynuyor
şuan 2 3 kilo fazlam var ve basen bölgesinde oldugu için kilo vericem ee verincede ordan gidicek diye diyet miyet ugraşıyorum işte kendi çapımda.
5 günlük şok diyet sonrası dikkat edicem tuz şeker ve hamur işleirnden uzak kalmak istiyorum başarabilirsem tabi
İyi tamam bişi demedim
Ama zayıfsın işte zayıffffffffff
şu diyetin içeriğini de bakiimm gün gün yaz bana merak ettim..sen 86 lıları mı görmüştün niye ki ? şuan 55sin demek ne güzel
bende senin gibi düşünüyorum banada herkes zayıfsın diyor
170cm 57 kiloyum ama fazlalıklar basende toplanınca sinirlerim oynuyor
şuan 2 3 kilo fazlam var ve basen bölgesinde oldugu için kilo vericem ee verincede ordan gidicek diye diyet miyet ugraşıyorum işte kendi çapımda.
5 günlük şok diyet sonrası dikkat edicem tuz şeker ve hamur işleirnden uzak kalmak istiyorum başarabilirsem tabi
bennnnn bennnn bennnnnn varımmmmmmmmmmmm
ben yarın başlıyorum hedefim 54
Ama sen cidden zayifsinnnn hatirliyorum ki ne diyeti bu boyledolma deme kızzz bakk şimdi canım çekti
diyete başlıcak kişye öle dolma molma denir mi canı çeker yazık günah etme kızz
başlıcam başlıcam kuzum kesin ve son kararım saygılar :)))
gözünaydın cnm sağlıkla kucağına aldığın günleride gör...
hayırlı olsun tatlım inşlh sorunusz çözülür ve transferin gerçekleşir...
yok cnm ya öğle 1 e doğru işiim gücüm bitti pazara gittim ,ben acıktan lise okuyorum okula gittim ezberlerim vardı onları verdim geldim,şimdide sizlere bakayım dedim ama gene gitmişsiniz yetişemedim...
oyyy güzelim 86 ları gören hatun benim maselef ama artık o kiloda değilim TABİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
sende kilolu değilsin ki cnm ama tabiki sıkılaşmak en iyisi..
şok dietler ii değil tatlım bünye ni yorma onlarla..
Hee zayıfım sıfır beden olmak derdindeyim
şu diyetin içeriğini de bakiimm gün gün yaz bana merak ettim..
O zaman başlıyoruz benim hedefim de 55 den en az 52 ye inmek...
Yarın başlıyoruz salı günü son
Ama sen cidden zayifsinnnn hatirliyorum ki ne diyeti bu boyle
hoşgeldin canımkızlar ne habersiniz
Baktım canım ama ürktüm biraz cidden sağlıksız değilmi bu...yessss başlıyoruzzzz
böyle insan daha güzel motive oluyor hem
bende 57 den 54 e inicem ikimiznde hedefi 3 kilo :)
valla sana ben bi topik linki verim ben ordan görmüştüm çünkü
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/5-gunde-5-kilo-diyeti-deneyimlerimiz.355416/
sağlıklı değil diyorlar ama ben deniyeceğim yine de
aklına takılan bişey olursa sorabilirsin .
ben yarın başlıyorum 5 in 1 ine
yaa aslında ne güzel olurdu ben yürüş yapacak arkadaş bulamıyorum bizim komşular yiyip yatmayı seviyorhoşgeldin canım
ne olsun diyet planları yapıyoruz
ben şahsen rutin hayatıma bir parça renk katacağını düşünüyorum bu diyet fikrinin
Ne kadar da romantiikkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?