- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Diğer kızları bilmiyorum ama her tedaviye girişimde kilo verdim ben sadece yumurtalar büyüdüğü için karnım şişti tedaviden bir süre sonra normale döndü..O dönemde iştahım açılıyor deyip yiyenler oluyor ve kilo alıyorlar adınada ilaçlar kilo aldırdı diyorlaryemeyi versinler efenim tutsunlar boğazlarını 2 aşılama 3 tüp toplamda 5 iğneli tedavi oldum kilo sorunum olmadı..Ne zaman ki yemeye başladım o zaman kilo aldım...
Ya bn igneleri olurkn okdr dikkat ettimki cnm tuza sekere we resmn diyet yaptim ya. Bnm ilk 5 gunde tartida 1 kg farketti ha gecer dedim ama suan3 kg fazlayim tedawiye basladigimla normalde ck hixli werip hizli aliyrm kilo ama 1 haftadr gunde 1.5 saat yuruyup siki diyt yapmama ragmn oynamadi tartida cok moralim bozuldu yaDiğer kızları bilmiyorum ama her tedaviye girişimde kilo verdim ben sadece yumurtalar büyüdüğü için karnım şişti tedaviden bir süre sonra normale döndü..O dönemde iştahım açılıyor deyip yiyenler oluyor ve kilo alıyorlar adınada ilaçlar kilo aldırdı diyorlaryemeyi versinler efenim tutsunlar boğazlarını 2 aşılama 3 tüp toplamda 5 iğneli tedavi oldum kilo sorunum olmadı..Ne zaman ki yemeye başladım o zaman kilo aldım...
Ya bn igneleri olurkn okdr dikkat ettimki cnm tuza sekere we resmn diyet yaptim ya. Bnm ilk 5 gunde tartida 1 kg farketti ha gecer dedim ama suan3 kg fazlayim tedawiye basladigimla normalde ck hixli werip hizli aliyrm kilo ama 1 haftadr gunde 1.5 saat yuruyup siki diyt yapmama ragmn oynamadi tartida cok moralim bozuldu yatoksin atsin diye yesil cay maydanoz suyu fln da iciyrm ama ck moralim bozuldu ya
:) çok sanslısın canım. Ben masabaşı işte çalıştıgım için zaten kiloya eğilimli olmaya başlamıştım. Aldığım hormonlar da ekstra tuz biber oldu. Ama dikkat edilirse bende alınacağına inanmıyorum.
Yok tatlim asla kullanmam suan lucrin wuruldum gecici menapozdayim onun rahatligi war oyuzden iciyrmsen ciddi ilaçların yan etkisine maruz kalmışsın canım bu kadar dikkat etmene rağmen kilo alıyorsan tamamen ilaçla ilgilidir.ama merak etme tedaviden sonra gider o kilo geçici kalmaz..bu arada bitki çayları vs..bunları transferden sonra sakın kullanma.
Aslında yaşla birlikte kilolar yerleşiyor metabolizmamız daha yavaşlıyor ben de öyle oldu son 2 yıldır daha yavaş kilo veriyorum.Bir de polikistik over liyim kilo almaya meyilliyim..Senin gibi masa başı çalışsam eminim alır başını gider kilolar..
Biraz hayat şartları biraz bizim dikkatsizliğimiz derken kilo alıyoruz..Programlı yaşamak ve bilinçli bir şekilde beslenmek lazım bir de hep diyorum spor şart..Plates delisi olduğum bir dönemim verdı ne fazla kilo ne selülit hiç birşey yoktu ama devamlılık lazım işte...
uzun boyluyum ve kapalı birini görürsen ben olabilirim yeni kapandım daBenim öğlen sanırsam seni hastaneden çıkarken göre bilirim
Aaa harika çok sevindim, tamam seni fark edersem seslenirim.uzun boyluyum ve kapalı birini görürsen ben olabilirim yeni kapandım da
Tırtlara biz çok alıştıkhayırlı haberlerle gelirisin inş evet canımmm adet oldummm yani bu ayda TIRTTTTTTTTTTTT
hangi ilaçları kullanıyosun canım ben gonaf merional ve cetrodeit aynı ilçlarmı inş iyi ve kaliteli yumişler olurAaa harika çok sevindim, tamam seni fark edersem seslenirim.
hayırlı olsun canımmuzun boyluyum ve kapalı birini görürsen ben olabilirim yeni kapandım da
sağım TIRT solum TIRTTırtlara biz çok alıştık
spor şart evetEvet spor şart ye iç otur olmuyor böyle hareketsiz yaşam selülit demek
86 ları görmüş kadınım deme sen de benimle gaza gel başlaaaa...
hayırdır inşallah..
uzun süredir var sa kesinlikle görünmelisin doktora...
deme öylee yaaa herkesin kilosu kendine
ben çok kiloluyum demiyorum ama azcık alsam portakal kabuğu görüntüsü oluyor onu istemiyorum...
hiç te bile hava atmadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?