2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım senide merak ettim neler yapıyorsun, eşinin değerleri nasıl gidiyor ve artıkın ne zaman başlayacaksın tedaviye
iim cnm sizler tedaviye başladınız bende takipteyim ilerde bende start vericem ön bilgi oluyor bana
eşim en son est yaptığında hamdolsun ki çıkışlar devam ediyor geen tek tük olsun ama var sonuçta he morfolojileri git gide ii olmaya başladı.. bizim dondurulmuş spermmimz vardı onları tedaviye başlayacağım hast. taşıdık ve inşlh aralıkta başlıyorum bende tedaviye
dr.umla görüşme yaptım muayne oldum herşey yolunda dedi folik asit içiyorum ve biraccıkta kilo vericem aralıkta bende varım dicem
kısmet aralıkmış inşlh 2014 ü güzel kapatırım bende..
sende başladın bu sefer hamile haberini alıcaz senden ve bu yıl kapanışın harika olacak cnm:D

teşekür ederim kuzum rabbim sanada versin böyle güzel evlatlar canım ben hep diyorum ki kardeş can yeğen ise bal
cnm cümlemize aynen dediğine katılıyorum baldan da tatlılar ..

GÜNAYDIN CANIMMM çok iyiler çok şükür ve çok tatlılarrr
10398668_969376209755704_360671927182124359_n.jpg
geçen gün abisinin okulana gittik orada çektim bu fotoyu

Kız ben bunu yerim yerrr hatta yer bitiririm çoook tatlıııııııııı:KK57: Maşallahhh maşallahhhhh:KK68:

Beklemekten başka carem yok cnm inşallahh bi mucize olurda doğal yollardan hamile kalırım :KK23:
Canımmm kilo vermek zor ama sen bebeğini düşün anne olmayı düşün o zaman rahatsa kilo veririsin :KK49:
inşlhh cnm bi bakmışsın adet olacakkken gelmemiş kırmızılar ohhh ne güzel olur inşlh dualarımız kabul olurda sende süpriz yaparsın bize...
evet cnm aslında geçen sen ben dietisyene gittim ve 6 ayda 15 kilodan fazla verdim.. şimdi tatil bayram derken birazcık akçırmışım farkına vardım bende tedavi öncesi ne kadar sağlıklı olursa kilom o kadar ii olur dedim... hani hormonal iğneler baskı yapıcak bide şişkinlik olursa aban sıkıntı olur hamiş olsam oo bi daha veremem kiloyu onun için ön hazırlık gibi 68 lere inmem lazım..

böyle zamanda da gelmeleri gecikir kırmızıların
hadi gelsin güzel günler başlasın...
ay evet günüm bugun bakalm arada karın agrım ve bacak agrım oluyo ama gelmediler henuz beklemedeyim:rolleyes:
Tahminen kaç gibi gelir:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Gecikmeden gelir inşallah hemen bebişine giden yola çıkarsın:KK28:
ay gelsinler de bugun yarın ya da öteki gün gitsem hastaneye heyecanım dorukta valla:rolleyes::rolleyes:

Kizlar ne haber ? Yarin sabah kontrolun var transfer icin gun sayiyorum duanizi bekliyorum ayyyyyy cok heyecanliyim insaallah saglik ve mutlulukla sonuclanir :KK17:
hadi tatlmm güzel haberler ver bize merak ettm cok kii:KK19:

Moralim çoook bozuk bi arkadaşım gebelik testinde pozitifi gördü ama kan sonucu sıfır çıktı :KK51:
ay uzuldum kuzum ya kötu olmus:KK43: sen nasılsın bakiim:KK19:

ne bileyim eskiden daha bi kalabalıktık sankio_O
benim evde olmadıgım gün olsa akşam eve gelince o kadar sayfayı nasıl okuyacagım derdine düşerdim ama şimdi öyle bi derdim yok ne bileyim bu kk nın formatı değiştiğinden beri dağıldık sanki :KK51:
site değisnce etkledi baya canm telden işkenceye donusuyo:KK62: e calısınca da olmuyo eve gidince zaten yemek fln derken gün bitiyo işte bosluk bulnca bakmaya çalışıyorum ama sık giremiyorum:KK51:

Oooo seni buralarda görür müydük:p:p:p
kuzum ay heyecan nasıl bakiiiimmmm inşallah bebişin bebişlerin gelcek bu kez ben inanıyorum kii:KK76::KK76:

Kızımmmm ben burdayım asıl sen nerdesin:KK12:
Şaka bi yana denk gelmiyoruz kuzu :KK36:
Nasıl gidiyor tedavi herşey yolundadır inşallahh:cool:
Tedaviye başladım canım, bu gün 3. iğne mi olacağım. Az takıl dışarlar da gel buraya takıl biraz da:KK70::KK70::KK70:

ay evet günüm bugun bakalm arada karın agrım ve bacak agrım oluyo ama gelmediler henuz beklemedeyim:rolleyes:

ay gelsinler de bugun yarın ya da öteki gün gitsem hastaneye heyecanım dorukta valla:rolleyes::rolleyes:

hadi tatlmm güzel haberler ver bize merak ettm cok kii:KK19:

ay uzuldum kuzum ya kötu olmus:KK43: sen nasılsın bakiim:KK19:

site değisnce etkledi baya canm telden işkenceye donusuyo:KK62: e calısınca da olmuyo eve gidince zaten yemek fln derken gün bitiyo işte bosluk bulnca bakmaya çalışıyorum ama sık giremiyorum:KK51:

kuzum ay heyecan nasıl bakiiiimmmm inşallah bebişin bebişlerin gelcek bu kez ben inanıyorum kii:KK76::KK76:
Canım hiç tedaviye başlamışım gibi değilim anlamadım ben

Bugün itibariyle yediklerime dikkat etmeye başladım bir de platesi eklersem iyi olacak...
Evlendiğimde 50 kiloydum 55 olmuşum:KK12::KK12::KK12:
Çok gibi gelmeyebilir size ama ben azcık kilo alayım kaba etlerimde birikir ve selülit olur o sebeple kendimi toparlamam lazım çok saldım...Var mı benimle kilo vermek isteyen :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

iim cnm sizler tedaviye başladınız bende takipteyim ilerde bende start vericem ön bilgi oluyor bana
eşim en son est yaptığında hamdolsun ki çıkışlar devam ediyor geen tek tük olsun ama var sonuçta he morfolojileri git gide ii olmaya başladı.. bizim dondurulmuş spermmimz vardı onları tedaviye başlayacağım hast. taşıdık ve inşlh aralıkta başlıyorum bende tedaviye
dr.umla görüşme yaptım muayne oldum herşey yolunda dedi folik asit içiyorum ve biraccıkta kilo vericem aralıkta bende varım dicem
kısmet aralıkmış inşlh 2014 ü güzel kapatırım bende..
sende başladın bu sefer hamile haberini alıcaz senden ve bu yıl kapanışın harika olacak cnm:D

cnm cümlemize aynen dediğine katılıyorum baldan da tatlılar ..
Ayy canım inşallah her şey senin için iyi ve hayırlı olur. Ama ben inanıyorum ki geçirdiğin zor günlerin, umutsuz günlerin karşılığını alacaksın.

Bugün itibariyle yediklerime dikkat etmeye başladım bir de platesi eklersem iyi olacak...
Çok gibi gelmeyebilir size ama ben azcık kilo alayım kaba etlerimde birikir ve selülit olur o sebeple kendimi toparlamam lazım çok saldım...Var mı benimle kilo vermek isteyen :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Anam herkez diyete girmiş bende mi diyete girsem o_O

bende 56 olmuşum amaaaa seninle uyumlu diyet yapabilirmiyim bilemeyeceğim

ooo 55 kilo da kilo mu cnm ben geçen sene 86 ları görmüş kadınım:KK56:
tabiii şimdi bayağı zayıfladım arada kaçırdım gene dikkat etmeye başladım dünden beri
bence sen kilo vermek yerine spor yap yeter..
Ayy canım inşallah her şey senin için iyi ve hayırlı olur. Ama ben inanıyorum ki geçirdiğin zor günlerin, umutsuz günlerin karşılığını alacaksın.
sağol güzelim benim ne güzel dilekler geçmiş içinden inşlh zor günlerimi evladımla gülerek hatırlarım...

ellerimde uyuşma var o yüzden bu gün dr gitcem

Back