2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlarrr ben sanırım kafayı sıyırdım son günlerde rüyalarımda hep hamile yada bebeğimle yim uyuyorum uyanıyorum aynı şey sanırım aklımın bir kısmını yedim

Kızlar tüp bebek kararı alınırken rahim filmi çekiyorlar mi?

bu günün leyleği bu bakalım bu bebiş kimçin çıkmış yola

hepimiz için çıkmış olsun sırayla bıraksın kapılarımıza

amin canım sabah sabah ne güzel dualar etmişsin Rabbim sesini duysun sesimizi duysun inşallah

Saram ne güzel keşke benim iğneleride hemşireler yapsa

bu benimde hoşuma gitti kendim iğne yapmayı beceremem yoksa hergün acile gidip iğne yaptıracaktım

doktorumla konuşunca bana bir güven geliyor inşallah hep böyle devam eder LH yüksekti demek ama referans aralığında normaldi doktorda normal dedi kaç olmalıki LH değeri

Çok açım çok sanki günlerdir bir şey yememiş gibi bir halim var hemen kahvaltımı hazırlayıp yanınıza geliyorum bir yandan yer bir yandan yazarım artık

aç kalma canım yap kahvaltını hemen sen bize lazımsın

kızlarrr ben sanırım kafayı sıyırdım son günlerde rüyalarımda hep hamile yada bebeğimle yim uyuyorum uyanıyorum aynı şey sanırım aklımın bir kısmını yedim

inşallah güzel günlerin müjdecidisir rüyaların canım

amin canım amin

Peki genetik testler ve pıhtılaşma için falan test yaptırmaya gerek var mı canim?

bunlar için genelde doktorlar en az iki düşük yaşamış olmanı bekliyolar ama sen özelde yaptırabilirsin ki bence tüp bebeğe başlamadan bu testlerin yapılmasında fayda var

bunlar için genelde doktorlar en az iki düşük yaşamış olmanı bekliyolar ama sen özelde yaptırabilirsin ki bence tüp bebeğe başlamadan bu testlerin yapılmasında fayda var
Bende yaptırmayı düşünüyorum aslında uzun mu sürüyor bu testlerin sonuçları canim bilgin var mı? Çok soru sordum canim hakkını helal et

Bende yaptırmayı düşünüyorum aslında uzun mu sürüyor bu testlerin sonuçları canim bilgin var mı? Çok soru sordum canim hakkını helal et

genetik testlerin sonucu hemen çıkmıyor bir ayla üç aya arası sürüyor pıhtılaşma testlerinin sonucunu hemen alırsın ayrıca çok soru sormadın canım hepimiz bu yollardan geçiyoruz hakkım varsa helal olsun

Allah razı olsun canim uzun sürüyormuş çok fazla uzatmak istemiyorum pıhtılaşma için yaptirayim en iyisi. Korkuyorum ya çok canim aciyacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…