• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
benimde kocişim pc de oyun oynuyoo kızzz aynı dertten muzdaribiz demek
çocuk olmadan büyümücek benim adam oyun oynamaya devam ozamana kadar :KK48::KK48:
ay sadece pc de mi, laf aramızda bazen internet cafeye gidiyo koca koca adamlar buluşup:KK45::KK45: diyorum bazen, bu tavrınız ergenlerde oluyo biliyonuz dimi diye... kazık kadar olduğunuzu da hatırlatmak isterim diyorum amaaaaaa kime diyorummmm, pehhhh!!!!!

bunu deniycem....En Büyük KKEn Büyük KK çok pis kararlıyım :D tabi benim yumiler doktorun değimiyle "öküze verilcek dozda" iğnelerle anca büyürlerken kendiliğinden büyürler mi bilemedim :D

Böyle bir benzetmeden sonra neden bilmiyorum içimden bu resmi paylaşasım geldi:KK48:
3638702617_600f7c2b2c_o.gif

evet öyle bi tribe girdim çıktım bende
halbukisi sabah demiştim tüm gün burdayım diye ama benimle sohbet isteyen hiç kimsem yokmuşmuş meğersem :KK12:
Valla ben dışarılarda bile dolandım geldim elimden geldiğince burada olmaya çalıştım işim gücüm varken ama diğerleri kınanmalık tabii:63::KK48:

evet öyle bi tribe girdim çıktım bende
halbukisi sabah demiştim tüm gün burdayım diye ama benimle sohbet isteyen hiç kimsem yokmuşmuş meğersem :KK12:
döverim seni..... hani çıkmıştın tripten... kocamdan pc dilendim ayol!!!!! duydum ki beni merak etmişsiniz

Valla ben dışarılarda bile dolandım geldim elimden geldiğince burada olmaya çalıştım işim gücüm varken ama diğerleri kınanmalık tabii:63::KK48:

senin bi suçun yok arkadaşım
diğerlerini ozaman kınım kınım kınayalım mı senin deyişinle
:63::63::63:hıhh kınadım gittti

döverim seni..... hani çıkmıştın tripten... kocamdan pc dilendim ayol!!!!! duydum ki beni merak etmişsiniz

yine an itibari ile çıktım tripten hadi sohbet edelim :KK48:

senin bi suçun yok arkadaşım
diğerlerini ozaman kınım kınım kınayalım mı senin deyişinle
:63::63::63:hıhh kınadım gittti

yine an itibari ile çıktım tripten hadi sohbet edelim :KK48:
son bıraktığımda taşınıcaktın, yerleştin mi neettin bacım

Kızlar telefon uygulamasi hala hata verıyo dımı benım teldenmı yoksa

Kızlar telefon uygulamasi hala hata verıyo dımı benım teldenmı yoksa
ay şekerim ben kkya giriyorum okuyorum diyelim ki cevap yazmak istedim ıııııı ıııııı iizin yok... mesaj yazma bölümü görünmüyo. cevaplayı tıkladığımda mesaj paneli yok önizle ve yanıtla butonları var sadece.

son bıraktığımda taşınıcaktın, yerleştin mi neettin bacım
yok taşınamadım bacım istediğim gibi bi ev bulamadım
o sebeple şimdilik taşınma olayı ertelendi ama bakmaya devam ediyoruz
evin bi kısmı toplanmış halde yaşamak can sıkıyo ama idare ediyorum
sende kendi kendine iğne miğne bişeyler diosun artık doktor kadar bilgiliyiz bu konuda dimi
bi ultrason cihazımız olsa valla evde bu iş tamamdır ?
ücretli hasta bile bakarız :KK70::KK70::KK70::KK70:
araya kür mür bişeylerde sıkıştırırız olur bence

nerden bulursun şu eklentileri :KK70::KK70::KK70:

Bu da bir gereksinim sonuçta:KK48:
Akşam akşam iğrençleştim hanımefendi kişiliğimle ters düştüm bak..

kınanmaya değil kucaklanmaya ihtiyacım varsa pekiiiii:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

Kucaklarım ben seniii:KK74::KK74:
04500000 - Kopya.gif
hayvan13.gif

:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47: yok öyle bi şeyyyy yaaa büyürler benim aslanlarım, canlarım, koçlarım, koç yumurtalarım:KK45::KK45::KK45:

animatedeasteregg18[1].gif
Al sana en kalitelisinden yumi...Tabiki hem yumin olacak hem de büyüyecek..

ay şekerim ben kkya giriyorum okuyorum diyelim ki cevap yazmak istedim ıııııı ıııııı iizin yok... mesaj yazma bölümü görünmüyo. cevaplayı tıkladığımda mesaj paneli yok önizle ve yanıtla butonları var sadece.
peki nolcak arkadasım bole anlamadım ne zamandır bole duzelse keske cok rahattı oyle :110:

Back