kronikse yapcak bişey yok greve devam arkadaşımCanımcım ben dedim ya kronik küsüm diye...
Bu ssk işini halledip tedavi ile ilgili adım atana kadar göremez (yüzümü)
hayırlısı olsun şekerim inşallahhhhh en kısa zamanda gönlüne göre bi ev bulursun şekeriiiimmmmmmyok taşınamadım bacım istediğim gibi bi ev bulamadım
o sebeple şimdilik taşınma olayı ertelendi ama bakmaya devam ediyoruz
evin bi kısmı toplanmış halde yaşamak can sıkıyo ama idare ediyorum
sende kendi kendine iğne miğne bişeyler diosun artık doktor kadar bilgiliyiz bu konuda dimi
bi ultrason cihazımız olsa valla evde bu iş tamamdır ?
ücretli hasta bile bakarız
araya kür mür bişeylerde sıkıştırırız olur bence
ayyyyyy öperim ben de seniiiiiiBu da bir gereksinim sonuçta
Akşam akşam iğrençleştim hanımefendi kişiliğimle ters düştüm bak..
Kucaklarım ben seniiiEki Görüntüle 1268809 Eki Görüntüle 1268811
Eki Görüntüle 1268804 Al sana en kalitelisinden yumi...Tabiki hem yumin olacak hem de büyüyecek..
ah bi bilsem nolcak... ben yazamıyom bunu anladım.... evde az uz çalışan bi tablet var ona el atcam anlaşılan :)peki nolcak arkadasım bole anlamadım ne zamandır bole duzelse keske cok rahattı oyle
hatunlar görünüp kaçmış gibi olmak istemem ama dün gece oldukça geç yattım feci uykusuzummmm.... uykusuz dan sevgilerrr
uyuyoreeeeeee
kronikse yapcak bişey yok greve devam arkadaşım
benimki de 2 aydır urolojiye gitcek daha gitcekk yani bakalım ne zmn canı isticek
hatunlar görünüp kaçmış gibi olmak istemem ama dün gece oldukça geç yattım feci uykusuzummmm.... uykusuz dan sevgilerrr
uyuyoreeeeeee
Rahatlar valla boşuna dememişler annelik doğuştan babalık sonradan olmadır diye..
İlla doğurup kucaklarına vermeden baba olduklarını ya da evladın ne demek olduğunu anlamayacaklar..
anca geldim kız ama sen gitmissin neyse yarın bol bol kaynatirizyine geldim ben amahani yine yoksunuzzzz
ayyy avatarında ne yazıo kız senin yeni gördüm koptum
ALLAH ım sen konuyu biliyorsun Amin çok tatlısın güldüm valla
henüz belli değil çarşamba günü bakalım dedi inşaallah herşey yolunda giderCanım tedavinde işler karışmış biraz..
Son karar ne oldu aşılamamı tüp mü..
Bende Şahin beyin hastasiyim bu ay nasipse bende başlıyorum hayırlı olsun canım ALLAHIM rast getirsin
Torun geliyor artık yüzünü görememe endişesi sarmıştır..
Bakalım babaanneliği nasıl olacak
Eşim de sperm az canim ve orta derece varikosel var şansımiz ne kadar bilmiyorum ama sonu iyi olur inşallahHoşgeldin tatlım...
İlk denemende gelsin bebeğin inşallah..
Peki neden tüp bebek?
Erkek inferitiletiyle tüp bebek yapılınca daha fazla şans olduğunu düşünüyorum ben bunca zaman ki gözlemlerim gereği...Eşim de sperm az canim ve orta derece varikosel var şansımiz ne kadar bilmiyorum ama sonu iyi olur inşallah
Günaydın tatlım..Günaydın kızlarrrr bizi burada çok güzel bir yağmur var yağmur sesiyle başlıyoruz güne
Sen ne kadar istiyorsan o kadar bulaşsın o zamanHaha ay güldürdün beniaman bana bulasmasinda
5 bine yakın çıkıyor genel de canim devlette yaptırdık diye hız ve morfoloji bakılamadi. Bir hafta içinde gideceğiz bakalım görüşmeyeErkek inferitiletiyle tüp bebek yapılınca daha fazla şans olduğunu düşünüyorum ben bunca zaman ki gözlemlerim gereği...
Kadın da olan sorunlar daha karmaşık..
Az da olsa sperm çıkışı varsa tamamdır tüp bebekte çok sperme ihtiyaç yok kaliteli olsunlar yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?