2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canımcım ben dedim ya kronik küsüm diye...
Bu ssk işini halledip tedavi ile ilgili adım atana kadar göremez (yüzümü)
kronikse yapcak bişey yok greve devam arkadaşım
benimki de 2 aydır urolojiye gitcek daha gitcekk yani bakalım ne zmn canı isticek

hayırlısı olsun şekerim inşallahhhhh en kısa zamanda gönlüne göre bi ev bulursun şekeriiiimmmmmm

ayyyyyy öperim ben de seniiiiii bu arada bence göremesin enişte yüzünü de hiç bi şeyinide (kaşını gözünü anlamında)

peki nolcak arkadasım bole anlamadım ne zamandır bole duzelse keske cok rahattı oyle
ah bi bilsem nolcak... ben yazamıyom bunu anladım.... evde az uz çalışan bi tablet var ona el atcam anlaşılan :)

hatunlar görünüp kaçmış gibi olmak istemem ama dün gece oldukça geç yattım feci uykusuzummmm.... uykusuz dan sevgilerrr

uyuyoreeeeeee

hatunlar görünüp kaçmış gibi olmak istemem ama dün gece oldukça geç yattım feci uykusuzummmm.... uykusuz dan sevgilerrr

uyuyoreeeeeee

tamam canım yedi kaçtı diyoruz ya ona benziyo azcık ama olsun hadi git dinlen madem ki
yine gel ama çook açma arayı

kronikse yapcak bişey yok greve devam arkadaşım
benimki de 2 aydır urolojiye gitcek daha gitcekk yani bakalım ne zmn canı isticek

Rahatlar valla boşuna dememişler annelik doğuştan babalık sonradan olmadır diye..
İlla doğurup kucaklarına vermeden baba olduklarını ya da evladın ne demek olduğunu anlamayacaklar..

Rahatlar valla boşuna dememişler annelik doğuştan babalık sonradan olmadır diye..
İlla doğurup kucaklarına vermeden baba olduklarını ya da evladın ne demek olduğunu anlamayacaklar..

aynen canım katılıyorum sana

ee ozaman yavaştan banada müsade
kocişim eli kulağında gelicek şimdi
az işlerim vardı onları halledeyim gelmeden
herkese iyigeceler görüşürüz kızlarrr

yine geldim ben ama hani yine yoksunuzzzz

ayyy avatarında ne yazıo kız senin yeni gördüm koptum
ALLAH ım sen konuyu biliyorsun Amin çok tatlısın güldüm valla
anca geldim kız ama sen gitmissin neyse yarın bol bol kaynatirizsende amin de bakayım yazımakonum belli duam belliRabbim kabul etsin

Eşim de sperm az canim ve orta derece varikosel var şansımiz ne kadar bilmiyorum ama sonu iyi olur inşallah
Erkek inferitiletiyle tüp bebek yapılınca daha fazla şans olduğunu düşünüyorum ben bunca zaman ki gözlemlerim gereği...
Kadın da olan sorunlar daha karmaşık..
Az da olsa sperm çıkışı varsa tamamdır tüp bebekte çok sperme ihtiyaç yok kaliteli olsunlar yeter.

Günaydın kızlarrrr bizi burada çok güzel bir yağmur var yağmur sesiyle başlıyoruz güne

5 bine yakın çıkıyor genel de canim devlette yaptırdık diye hız ve morfoloji bakılamadi. Bir hafta içinde gideceğiz bakalım görüşmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…